Colectia de toamna iarna 2005(128)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Gata mi-am amintit ! E vorba de standul Graffitti - MaxiMo ! si site-ul e www.adeland.ro!
Joy,ai scapat! Daca totusi vrei sa vezi e standul E17!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

CAMELIA nu ma pot duce maine ca vine mama dupa amiaza si nu are cine sta cu lipitoarea mica.
so...saraca nasa a ramas cam deluzionata. si chiar si eu, dar mie nu-mi vine sa-i car favoruri lui soacramea.
plus ca a si zis ca-i prea obosita sa plece cu noaptea in cap. dar o instruisem pe nasa, mai ramanea doar sa stiu cam pe unde-i standul.
il stiu ca am trecut pe langa el de vreo 3 ori, dar nu am apucat decat sa invart o data rotitorul ala si atat.

mie mi-e fff rau ca nu am apucat sa mananc azi si am avut oaspeti de seama, a venit nasu din alemania (adica germania) si ne-a adus termometru cu infrarosu de ureche!!! super misto si numai 17 euro.

mi-am adus aminte sa va zic ceva cu ocazia asta: a nimerit nasa la TCM-ul de la noi din cartier cand primeau marfa. ce credeti ca si-a luat de acolo??? TERMOMETRU CU INFRAROSU DE URECHE SI TAMPLA www.promed.ro/index.php?pid=1126" target="_blank">asta cu impresionantul pret de ......45 ron .
da da. sa nu va vina sa credeti, nu??? nici mie. a fost singurul termometru. cand e sa ai bulan....
la babyexpo este 160 ron.

NOKI .

HILDE hai mai ca ai lipsit...2-3 zile. eu una ma "iau" de fetele care au lipsit cel putin un scutec.
dar mi-am adus aminte ca vroiam sa-ti zic sanatate muuulta si sa ai grija de tine ca stiu ca crizele astea de spasmofilie pot fi si urate rau.
ma credeti sau nu, eu mereu am ceva de spus uneia sau alteia, dar uit.
mi-aduc aminte, zic las la urmatoarea postare- ca nu pot sin diverse motive sa stau la pc cand mi-amintesc- si iara uit...

ma duc sa fac un dus, am mancat putin ca mi-e si frica ca daca mananc mult acum mi se face si mai rau.

PS:MARIA nu am nici cea mai vaga idee despre un film de sambata seara.
cristi descarca maldar de filme, dar nu apucam sa le vedem.
cred ca avem peste 100 desene animate. cand or creste pruncii ne uitam cu ei. daca 'om avea timp.

uite, am uitat ceva:ILENUTZA azi am vazut PM-ul de la tine. multam muuult de tot, o sa vb cu ginele marti si cred ca o si sun.

Joy 14+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Joy, ai vazut ca mi-a revenit memoria intre timp ... bine, am si studiat harta din cartea pe care am primit-o si s-a cam elucidat misterul! Vladutz cum e ? Tot marait? Poate doarme mai bine! Tinem pumnii!
Super termometrul luat de nasa ta!
Maria ai grija cu durerile de spate! Nu prea ai ce face, tre' sa ai grija de tine!
Referitor la tricicleta, sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau, a mea fata sta bine-mersi in ea! De acasa pana in parc si la intoarcere la fel. Chiar daca mai oboseste, prefer sa nu adoarma in ea, sa poata dormi in casa, ca se odihneste mai bine!

Moama, fetelor am uitat sa va zic, am o prietena care are si ea un terosrist de noiembie 2005, care e gravidutza acum cam in 5 luni si i-a zis la eco ca e tot baietel ... asa de tare s-a intristat si a plans! Ea isi dorea fetita inca de la prima sarcina ...Am imbarbatat-o eu cat am putut !

Mai, da' de Silvia, Anda, Ripley, Cristina, Ioana, Ionikka, Soandso, Bic mai stiti ceva??? Sper sa sunt bine impreuna cu piticii lor!!!

Ela, cum e petrecerea??? Sper sa primesti cadouri frumoase si sa va simtiti bine!
Aaa, Uka cum se mai simte, a inceput sa pape??

Bolnaviorilor dorim multa santate!! Speram sa scada numarul lor!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa..a revenit barbatusul din provincie, iar amu amortizeaza TV-ul la meci. Iar eu ma uit pe geam cum filmeaza aia de la TVR1 ceva cu morti, ranitzi, INML, masini de Politie etc fix in parcarea de vizavi de blocul meu.

Maria-

quote:
Dar stau sa ma gandesc: pe unde il pot plimba cu asa ceva in afara de trotuarul din fata casei?? Nu ma vad impingand la trotineta 20 de min pana in parc si inapoi, si nici pe Cristi stand cuminte acolo atata drum (mai ales ca la intoarcere e obosit, uneori mai si adoarme...). Cred ca sunt pentru ei o simpla atractie, le plac cand vad al alti copii, dar ... nu prea mi se pare ceva util de avut.
Cred ca amanam achizitia pentru mai incolo, cand va putea sa pedaleze.

Aici e mai mult de povestit: Sarah e fana inraita tricicleta, cum vede una, hopa-tzopa pe ea. Pasiunea NU i-a scazut in intensitate de cand o are. Pe de alta parte stii cat e de habauka fii-mea si cat d eargint viu. DAR!!! Sta fara probleme pe tricicleta si la infinit, plimbata de mama pana in parc, prin parc etc. De la mama din fatza blocului pana in parc faci cam 15-20 de minute admirand cum cresc blocurile. Deci ea care nu sta o clipa locului, pe tricicleta e cm fericita si ii place mult - de multe ori rad cu Adila ca zici ca am facut-o pe tricicleta.
Deci concluzia e ca trebuie sa te gandesti bine daca lui fii-tu ii plac mult sau te bate pe tine gandul sa iei, ca noah...a cam venit vremea si de tricicleta. Dar asta numai tu poti aprecia.
Iar aia cu impinsul atata distantza, iarasi depinde fff mult de cat e de comoda si de usor de manevrat. Eu de a mea sunt fff multumita.

Camelia-
quote:
Moama, fetelor am uitat sa va zic, am o prietena care are si ea un terosrist de noiembie 2005, care e gravidutza acum cam in 5 luni si i-a zis la eco ca e tot baietel ... asa de tare s-a intristat si a plans! Ea isi dorea fetita inca de la prima sarcina ...Am imbarbatat-o eu cat am putut !
Nasol moment...asta mie mi s epare o chestie super nasola: sa-ti doresti mult de tot sa fie bb d eun anumit gen si deziluzie. Apoi daca se repeta deziluzia, chiar ca e nasol. Io cred ca o inteleg cel mai bine!Numai ca eu am avut noroc cu carul ca Titi a iesit fetitza. Ma rog, fiziologic vorbind...ca comportamental...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Hilde sa sti ca eu m-am gandit la voi! Imi pare bine ca sunteti mai bine.

Foarte faina melodia lui Noki.

MariaAlexia ai grija cu spatele, ca odata te ia si nu te mai poti misca. Si io o iau pe miss in brate, deocamdata ma tin balamalele...
Apropos de trici, uite io una nu am scos-o pe miss afara cu ea pt ca nu sta - contrar Sarariciului - ea vrea sa se dea jos si desi e atasata incepe sa se zbata si...io ce fac cu ea in mijlocul strazii?

Trici mov a lui Madau e tare faina, si io am vrut sa iau din astea gen Barbie, insa m-am abtinut din 2 considerente:
1. daca voi avea un baiat ce fac, cumpar alta?
2. am preferat sa am o chestie de impins solida, iar bara simpla nu mi s-a parut foarte stabila, deci am preferat bara dubla.

Alina si Amalia 17.11.2005

Pozici de 8 Martie

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

LA MULTI ANI,ELA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Noroc cu datul orei inainte si iote cum am reusit eu sa ma trezesc dupa n luni la 7.30 , adica scumpa mea Alexia mi-a dat trezirea.

alina mi-au placut foarte mult clipurile cu pinguinii, nu se uita fii-mea insa pe mine m-au amuzat terbil.

noki, multumim pentru dedicatie..super Nely Furtado!Distractie placuta azi la Ikea merita sa mergi, am auzit foarte multe pareri insa toate de bine
anda stiu ca isi cauta sa schimbe locul de munca, anda sper ca nu ai schimbat si adresa site-ului pe care intri sa forumizezi

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Declaram copil sanatos, mama odihnita, tata un piculet mai ametit inca de la gat care il mai bazaie nitel.

Cred ca seara i fac baie pentru ca de 1 sapt nu i-am facut baie, si e uns pe cap M-am gandit la ceva rapid de tot...nu se mai poate asa. Voi ce ziceti.Stefan nu mai tuseste, nu are muci, si mai ales ca noaptea doarmeeee super bine. Deci, in cl cred ca am scapat de noptile nedormite si stresante.
Se vede ca a crescu si creste in continuare Stefan....asa vor fi toti copii, vor dormi noaptea, doar trebuie rabdare pentru ca fiecare copil are ritmul lui.[

Auziti poate sunt io de pe alta planeta dar ce este Ikea? Sa ma lamuresc intru totul

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

HILDE ca ati scapat de muci si tuse.

si cu : "asa vor fi toti copii, vor dormi noaptea, doar trebuie rabdare pentru ca fiecare copil are ritmul lui."......chiar crezi asta?

ca mi-ar prinde bine niste incurajari ca eu nu vad absolut nicio imbunatatire si rabdareeeee am tot avut si astept noaptea in care sa nu ma trezesc pana dimineata dar la noi nu-i chip.
inca.

Joy 14+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Joy, da cred asta...pe masura ce cresc o sa doarma noaptea. Eu una sunt terminata cu nervii d ela nesomn ca de aia m-am si imbolnavit de 3 ori pana acum. Daca organismul e obosit se lipesc si virusi imediat de el.
El acum cum nu mai suge nu se mai trezeste.
Ei mai au cand viseaza si se trezesc sau le vine pishu si nu stiu sa ceara inca la olita, se ridica in fund...si de astea...apoi mai sunt dintii dar la noi varianta asta s-a eliminat. A, si sa nu uit, mai e varianta cu copii meteosensibili. Dorm mai rau noaptea de la vreme, presiune atmosferica etc.
Deci, steff se trezea de la dinti de n-spe mii de ori pe nopate. Nu era o noapte la fel ca cealalta...
Io zic sa fi optimista

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput