PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
doniro spune:
quote:
Originally posted by martta
Doniro: daca ti-as spune ca eu tot incerc, in zadar, sa-i scot masa de noapte, cand e somnul meu mai dulce, ce-ai zice?
Super piersicutzele la intalnire! Toate dulci! Fetitele m-au inspirat si pe mine in privinta modei de primavara!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze
Da, nici asa nu ar fi bine, dar pe mine nu ma trezeste noaptea. Eu ii dau, dupa cum am scris de v-am plictisit deja, la 20 ultima masa si la 6 dimineata prima. Deci ma lasa sa dorm destul de bine. Daca ii dai suzeta nu o pacalesti?
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
martta spune:
Am incercat cu suzeta si cu ceai. Pana acum n-am avut mare succes. La tine a renuntat de "bunavoie" la masa din timpul noptii?
doniro spune:
quote:
Am incercat cu suzeta si cu ceai. Pana acum n-am avut mare succes. La tine a renuntat de "bunavoie" la masa din timpul noptii?
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze
O sa razi tare de tot de mine... Prima data cand a sarit peste masa din noapte, am fugit cu ea la spital crezand ca e bolnav copilu' . Stiu, sunt dusa rau cu capu'. De fapt nu e chiar asa, dar fac si eu haz de necaz: avea cam o luna si a dormit 8 ore fara intrerupere, ea de obicei mancand din 3 in 3 ore. Atunci am fugit cu ea la Elias.
La masa de noapte a renuntat cam la 3 luni, parca. Sau poate mai tarziu un pic, am uitat (deja uit???). De atunci s-a mai trezit din cand in cand pe la 2 noaptea, dar o pacaleam cu suzeta. I-o lasam 2 min pana adormea si apoi o scoteam usor. Si gata.
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
ralu80 spune:
eu sper sa nu inceapa sa refuze laptele, ca va face foamea...ea mananca cu o oarecare placere doar banana cu iaurt, legumele nu prea ii plac, iar de 3 zile nu le mai mananca deloc.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
martta spune:
quote:
Originally posted by doniroquote:
O sa razi tare de tot de mine... Prima data cand a sarit peste masa din noapte, am fugit cu ea la spital crezand ca e bolnav copilu' . Stiu, sunt dusa rau cu capu'. De fapt nu e chiar asa, dar fac si eu haz de necaz: avea cam o luna si a dormit 8 ore fara intrerupere, ea de obicei mancand din 3 in 3 ore. Atunci am fugit cu ea la Elias.
La masa de noapte a renuntat cam la 3 luni, parca. Sau poate mai tarziu un pic, am uitat (deja uit???). De atunci s-a mai trezit din cand in cand pe la 2 noaptea, dar o pacaleam cu suzeta. I-o lasam 2 min pana adormea si apoi o scoteam usor. Si gata.
POZE FEL DE FEL
Ai o acasa! De-aia vrei tu asa repede inca un bb!
martta spune:
quote:
Originally posted by ralu80
eu sper sa nu inceapa sa refuze laptele, ca va face foamea...ea mananca cu o oarecare placere doar banana cu iaurt, legumele nu prea ii plac, iar de 3 zile nu le mai mananca deloc.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
Ralu: refuza si fructele acum?
Vezi sa nu ai probleme cu gatul!
Babee spune:
Am vazut si eu pozicile de la intalnirea din parc.Frumoase foc fetele si piersicutul sic tare cu ghetutele rosii!Sa fie sanatosi si sa va intalniti si mai multe
Legat de mancare:eu ori imi iau campii ori nu stiu ce sa mai fac.A mea mananca bine, dar doar borcanel.Nu mananca nimic nimic proaspat, o tot incerc si scuipa, uneori isi provoaca voma.Acum stau si ma intreb daca va manca vreodata mancare gatita, macar fructe..Cumpar borcanele pana cand?Ba nu..mananca iaurt pur si cativa biscuiti
I-am dat intr-o zi un morcov sa il linga ca nu are dinti sa-l roada si a icnit.Eu ce sa fac?
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
doniro spune:
martta, sa stii ca de multe ori ma gandesc ca e putin probabil sa fie la fel de cuminte al doilea bebe... Cu Daria a fost super ok sarcina, nasterea, a fost si e destul de cuminte, papa destul de bine etc. Dar toata lumea imi spune ca al doilea bb o sa imi iasa pe nas . Nu pot spune ca nu am emotii, dar tot vreau sa fie diferenta mica intre ele (sigur sotul meu face numai fete, de aia zic "ele"). Mi se pare ok 2 ani diferenta, nu? (o sa incerc sa raman de prin iunie, dar nu se stie daca imi iese...)
POZE FEL DE FEL
doniro spune:
quote:
Originally posted by Babee
Am vazut si eu pozicile de la intalnirea din parc.Frumoase foc fetele si piersicutul sic tare cu ghetutele rosii!Sa fie sanatosi si sa va intalniti si mai multe
Legat de mancare:eu ori imi iau campii ori nu stiu ce sa mai fac.A mea mananca bine, dar doar borcanel.Nu mananca nimic nimic proaspat, o tot incerc si scuipa, uneori isi provoaca voma.Acum stau si ma intreb daca va manca vreodata mancare gatita, macar fructe..Cumpar borcanele pana cand?Ba nu..mananca iaurt pur si cativa biscuiti
I-am dat intr-o zi un morcov sa il linga ca nu are dinti sa-l roada si a icnit.Eu ce sa fac?
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Ai incercat sa combini borcanelul cu papica facuta de tine? Asa, progresiv, pana o pacalesti si inlocuiesti tot borcanelul.
POZE FEL DE FEL
doniro spune:
Fetelor, eu ma retrag, ca e tarziu. Sa aveti o noapte buna si "somnoroasa"!
POZE FEL DE FEL