PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
Muuh spune:
Piersicoiul si mamica lui va multumesc pentru complimente. Fetele au fost toate niste frumoase si mai ales cuminti. Toate trei sunt foarte finutze si dragutze.
martta parca jucam in acelasi film cu masa de noapte. Si eu imi doresc sa renunte odata la masa de la ora 5 dimineata dar el nu si nu.
Babee sigur o sa manance si altceva decat borcanele. Ai incercat sa ii dai treptat mancare facuta de tine? Adica astazi ii pui doar o lingurita facuta de tine in cea de la borcanel si asa mai departe pana ajungi sa ii dai mai multa mancare facuta de tine decat borcanel. Nu zic ca o sa functioneze 100% dar e o varianta de luat in calcul.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Babee spune:
Muuh
Am inceput sa ii fac eu piureu de fructe de ex.Am pus in ceva, n-a vrut, in alt recipient n-a vrut.Am pus intr-un borcanel curat-bleah.Ma amuza ca prima lingurita o gusta sa vada e borcanel veritabil sau facatura
La piureuri am incercat multe variante, nimic.Am amestecat si mancare facuta de mine cu borcanel, iarasi nu si nu.
Mai astept poate i-or trece candva toanele.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
ralu80 spune:
quote:
Originally posted by marttaquote:
Originally posted by ralu80
eu sper sa nu inceapa sa refuze laptele, ca va face foamea...ea mananca cu o oarecare placere doar banana cu iaurt, legumele nu prea ii plac, iar de 3 zile nu le mai mananca deloc.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
Ralu: refuza si fructele acum?
Vezi sa nu ai probleme cu gatul!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze
Doar legume refuza. Ultima masa de legume a avut-o vineri:piure de stevie+morcov+ou si de atunci nimic.
Mai e cineva care da completare lapte la mesele de fructe si legume?
Eu as vrea sa incetez, dar nu mananca mult piure.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
amiss_zip spune:
eu dau completare la toate mesele cu lapte. Dupa ce a mancat ii dau sa bea laptic (cat vrea 30 -60 ml) apoi ii dau apa (bea si apa vreo 30ml )
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
amiss_zip spune:
Foarte fumoase pozele din parc cu piersicutele! Ati fost in Herastrau? Uf, este asa departe de mine parcul acela...altfel as fi venit si eu cu puiu la o intalneala.
Petra a iesit si ea la www.flickr.com/photos/ami_si_cip/427210898/" target="_blank">iarba verde
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
Bysko spune:
Mai da ce de fotomodele avem azi!
Sarilla cred ca esti tare mandra!pentru piersicutzul dulce!
Vrem si noi cu mamici si pitici, dar acum nu se poate!Cred ca a fost un show total azi in parc!Sa ne mai aratati poze!
Busra si-a scos singura masa de la ora 10- mananca laptic la ora 7 dimineata si apoi la 12 pireut cu carne sau ou.oricum ou ii dam mai rar-o data sau de doua ori pe saptamana.Fructe exotice ma feresc sa-i dau!Probabil unde profa mea de pedi ne zicea ca ea e impotriva fructelor de pe alte meleaguri...As vrea sa-i iau ananas. Parca am vazut ca unele dintre voi le-ati dat bebicilor.LE-a placut?
Amiss zip-tare scumpa domnisoara din iarba-ca un ghiocel!
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
maryion spune:
Unde il vad si eu pe Razvanel fotomodel?
Fetelor cand este urmatorul vaccin? La 9 luni sau 1 an?
Ca sa ma pregatesc, nu de alta!
Consi pe unde esti? Sau nu te-am mai vazut eu?
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
lucians spune:
Nu mai salut ca nu-i nimeni ca mine,pasare cuc la ora asta.Dar am avut putin de lucru.Pt asa piersicutze mumoase,merita sa-ntarziu cu nani.
Venim si noi cu poze de la intalneala de azi.Care azi,ca nu mai e azi.De ieri,sorry
pupici si noapte buna!
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
maryion spune:
muuh, lucians, irin@ si ansasia frumoase piersicutze! Ce bine ca va intalniti! Va invidiez.
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
lucians spune:
Cui ma adresez si io pt cateva poze noi cu 11 limbutze? Consi n-a mai aparut de mult.Please,sunt trimise in contul comun.Multumim frumos.
Si ne asteptam si noi la un mic premiu' din partea voastra, ca suntem cele mai limboase piersicutze.
fug la nani
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip