Dar FLORIDA?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Eu o sa mai povestesc la anul, la urmatorul concediu, daca ne-ajuta Dumnezeu si totul e in regula. Maudi, unde esti sa ne mai zici una-alta?

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

salutare, fetelor!

hop si eu! vad ca s-au spus destul de multe despre florida, deci ce sa mai adaug?...

m-am indragostit in florida (de Craciun, fusesem in Key West impreuna cu un tip, roman, care mi-era numai coleg, la vremea aceea. ...insa... pe drumul de intoarcere, in Fort Pierce, ne-am indragostit subit si iremediabil deloc pretentiosul Crossroads Inn din Fort Pierce e locul pe care n-o sa-l uit niciodata - acolo am innoptat, in drum spre casa.

dupa Key West, am tras inca un drum spre Florida (stateam in Atlanta). De data asta ne-am dus la Panama City Beach, pt a sarbatori Anul Nou.

ne-am reintilnit in Orlando, la citeva luni dupa aceea (in timpul asta, am pastrat legatura). am fost si la Fort Lauderdale, si la Coconut Creek, Daytona Beach, Hollywood (am halit la Transylvania, dar vara asta am mincat mai mult pe la Europa, desi urasc manelele...).

sa spun si piesa de rezistenta: vara asta, prietenul meu a insistat sa mergem in Florida, ca un cadou pt ziua mea de nastere... bomba a fost ca m-a cerut in casatorie, acolo, in Florida. Asa ca ne-am casatorit in Deerfield Beach, la doua zile dupa ziua mea de nastere! iar luna de miere am petrecut-o "imprastiat", adica ba la miami, ba la fort lauderdale...

ce sa va mai spun... iubesc Florida, si, de cite ori ma gindesc la statul asta, sincer va spun, parca m-as gindi la cel mai drag om din viata mea! nu am cuvinte! si n-o sa uit niciodata ca nicaieri nu se impleteste mai frumos verdele palmierilor cu albastrul cerului.... iubesc sincer Florida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Eu nu pot spune despre Florida prea multe cu toate ca locuiesc aici de aproape 1 an de zile ...de vizitat nu am avut ocazia sa merg sa vizitez mai nimic si asta datorita faptului caci sarcina ma tinut mai mult la pat si pe scaun aici cu voi pe forum ... fetele au spus ca sunt enorm de multe locuri frumoase de vizitat si abia astept sa dau burtica jos sa incep sa vizitez aceste minunate locuri ...

Elena cu burtica & sotul AL

Mergi la inceput