SUPERDIETA "Maninci sanatos;Slabesti frumos"(cap3)
Raspunsuri - Pagina 19
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ma prezint la raport:62,1 kg. Nu vre acantarul sa se mai miste de ceva zile bune tot asa arata.
![]()
Deci stagnez si eu.
Felicitari la toate fetele pt kg pierdute!
Bun venit fetelor noi!
Anky si eu m-as bucura sa mai scrii, eu zic ca incapem sa scriem toate, daca nu ne place un raspuns sau nu suntem de acord putem ocoli pur si simplu eu asa fac. Este loc pt toata lumea la orice subiect.

Cornelia imi pare rau sa aud asa vesti triste despre prietena ta! Pupici de la mine!
Tre sa fug ca ma striga printesa intru mai la pranz cand doarme sa mai zic ce vroiam sa spun. Pupici!
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
gusta spune:
Buna fetele.
Eu acuma am aterizat de la scoala si incerc sa mananc salata ca si Ruti serveste din castronul meu.O fi si ea la dieta si eu nu stiu.
Felicitari la fetele care au dat jos si multe flori si de la mine.
Cornelia nasol cu lucrurile astea.Eu nic nu vrea sa mai zic ca mi-a murit o bunica si nici nu am vazut-o.Asta e cu distanta.
Multumesc de explicatii.laptele il cumparasem deja cu 0% grasimi dar nu stiam de branzeturi,studiez eu piata sambata ca siguranta gasesc ceva fara grasimi.iar la cereale e greu ced ca am sa cumpar ceva care imi inspira incredere.
Sa va zic ca olandezu mi-a scos bateia de la cantar numai sa nu ma mai cantaresc si asa ca pana sambata chiar daca as vrea nici o sansa de cantar.De acuma sa culc copilul si azi am program de pregatit casa de pasti poate reusesc macar jumatate,am niste ornamente cumparate si vreau sa fac frumos.Cat v-am scris Ruti mi-a papat tot porumbu din salata frumos din partea ei.
Va pup si sper sa ne auzim mai tarziu.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
MissJJ spune:
Lidia chiar vroiam sa zic super pozele, mai ales cea cu bluza sexy.
Bravo! You go girl!

Eu am pus fata la somn ca era terminata si a dormit jumate de ora.
ieri a dormit doua ore si acu numai jumate. Si acusi o vezi maraita si terminata de somn.
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
Lidia am facut eu asa un calcul cu diferenta intre cele doua cantare si mi-a iesit ca am avut cam 67,5 la inceputul dietei si acum am 63,5 pe asta electronic, asa ca sa actualizezi tu acolo in listuta deci 4 kg de la inceput pana acum deci cam 1 kg/saptamana.
Eu zic ca e bine ca pana la inceputul dietei dadeam cate 1 kg/luna si acum in ultimele saptamani as vrea sa bag tare cu sportul ca vreau pana la sf. dietei sa am 60 macarasa ca fug sa bag niste bicicleta si niste tae bo
ca acus se scoala Alex pentru papa.
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
greutate
OK ...Am modificat in listutza ..
DE ACUM TE ASTEPTAM MAI DES ...Cu citirile cintarului
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Lidia chiar vroiam sa zic super pozele, mai ales cea cu bluza sexy.Bravo! You go girl!
Eu am pus fata la somn ca era terminata si a dormit jumate de ora.ieri a dormit doua ore si acu numai jumate. Si acusi o vezi maraita si terminata de somn.
Mada siArianna Raisa (21.08.2006)
Merci ..MADA ..

Astept si de la tine ..pozici mai proaspete
Sa stii ca si eu am tot stagnat .asa ca nu te intrista cu stagnarea

LIDIA si
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by gusta
Buna fetele.
Sa va zic ca olandezu mi-a scos bateia de la cantar numai sa nu ma mai cantaresc si asa ca pana sambata chiar daca as vrea nici o sansa de cantar.De acuma sa culc copilul si azi am program de pregatit casa de pasti poate reusesc macar jumatate,am niste ornamente cumparate si vreau sa fac frumos.Cat v-am scris Ruti mi-a papat tot porumbu din salata frumos din partea ei.
Va pup si sper sa ne auzim mai tarziu.
Olandezului ..nu ii place ca ai slabit ??
Te sprijina ...sau nu prea ii convine ce faci
?Husband-ul meu ..la inceput ..a mai circotit
..dar acum ..e destul de multumit ..ca am slabit..
adica ..ma incurajeaza ...
doar "lapticul" a fost un subiect mai controversat ..
mi-a zis ..ca daca asta e OK ..
el nu are ce sa imi reproseze
.Oricum ..simbata ..e musai sa te cintaresti ..
atunci nu mai ai cale de intors
LIDIA si
Floralya spune:
fetelor multumesc de primire!
acum ca lidia m-a bagat in listuta trebuie sa ma dovedesc vrednica de ea,nu?!
[quote]Originally posted by camelia.t
Floralya cele 5 kg date jos, sunt tot jos, sau le-ai pus inapoi?Sper sa ne mentinem si dupa, cu un regim alimentar echilibrat.
cele 5 kg au ramas date jos toata vara , m-am mai ingrasat de la craciun cam 2 kg...dar pt ca am exagerat cu dulciuri si multa papa.
gusta spune:
Lidia vreau sa iti zic ca ma sustine.Azi si-a facut singur mancare si la copil si eu mi-am facut mie separat.Iar cu cntarul e in felul urmator eu m-as cantari non-stop si cum vad stagnare cum imi vine sa imi smulg parul,asa ca el m-ai inventiv a scos bateria,dar sambata o primesc mi-a zis.Azi am primit un cadou frumos un iepuras de paste din paie asa frumos incat mi-au dat lacrimile nu ma asteptam sa faca asta.
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by gusta
Lidia vreau sa iti zic ca ma sustine.Azi si-a facut singur mancare si la copil si eu mi-am facut mie separat.Iar cu cntarul e in felul urmator eu m-as cantari non-stop si cum vad stagnare cum imi vine sa imi smulg parul,asa ca el m-ai inventiv a scos bateria,dar sambata o primesc mi-a zis.Azi am primit un cadou frumos un iepuras de paste din paie asa frumos incat mi-au dat lacrimile nu ma asteptam sa faca asta.
Eu cred ca fiecare sot isi doreste ..chiar daca nu recunoaste intotdeauna ..
sa aratam bine si sa ne simtim bine in pielea noastra ..
Daca el ti-a luat un iepuras ...
sa-i faci si tu o surpriza de Pasti ...
spre final de SUPERDIETA ..fa o tura prin magazine
si innoieste-te ..cu ceva mai indraznet
..sa vezi ce o sa-i placa

LIDIA si
Tornada spune:
Salutari fetele!cum mai stati,eu acum am aterizat acasa,imi pare rau ca nu pot sa intru si eu cu voi dimineata,atunci eu sunt la servici.tocmai amfacut o achizitie,am cumparat un costum ;SAUNA SUIT;ca sa-l am pt. la sala .O sa va spun maine seara cat este de eficient.
As vrea sa fac si eu TAE BO dar acasa nu-mi vine sa fac singura,iar la mine in oras nu este asa ceva.Am si DVD cu TAE BO dar nu-mi vine sa fac singura,dar macar merg la sala,am inceput sa fac si ceva forta,ca pana acum am facut mai mult recuperare,am probleme cu spatele datorita unei frumoase plonjari in urma schiurilor.
LIDIOARA curand o sa pun si eu niste pozici pe acolo,dar noi suntem mai mari ,nu mai suntem asa dulci cum sunteti voi.
Cineva a spus ca are o afta in cavitatea bucala,merge foarte bine -glicerina boraxata cu stamicin sau cltiri frecvente cu bicarbonat alimentar,acesta din urma schimba ph.Mai merge si daktarin....
GUSTA ce fac micutii tai sunt mai bine?