Bucurii de sept-oct 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Elenia- sa nu fii de deochi!!!!
Gety- hai mai cu spor asa, ca acus' se face 12!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

La multi ani Alexandru Andrei, David Stefan, Matteo, Robert Alexandru, Thomas, Andreea Narcisa, Carina Elisa !

sandra am vazut puiutza acrobata, o dulceatza.

ozana poate totusi nu e febra la Maruca . Si eu astept info despre iaurt de la tine, pentru ca nu mai e chip sa ii pun fructe in branzica, bebe a dat in diaree rau de tot.

Noi suntem binisor, am sistat fructele din cauza scaunelor dese si apoase, asa ca azi mancam numai laptic, supa si cereale de la Nesle ( orez ). Ieri nu am putut iesi afara din cauza diareei, David a avut crampe si tzipa saracutzul, incovoindu-se. Nu stiu ce sa mai fac cu fructele astea.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ei, fata a adormit, n-o mai pot muta. Dar mai am. Nu stii cum sunt astia din zodia Gemeni? Se misca incet, dar bine. Multumesc pentru galerie!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Ignatica - imi pare rau pt David cu burtica...s-ar putea sa fie de la fructe...Davidutzu sa se faca bine!!!
Gety - fii atenta ca sunt cu ochii pe tine.....

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Salutare si de la noi!

Multumim de aprecieri, pupam pe toata lumea .

Ma bucur ca v-au placut floricelele ...

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

BUCURII!

Alexutza, da-i fierul cu 20-30 min inainte de masa, sa se absoarba. Nu e sedativ. Fierul poate da tulburari digestive de genul constipatie sau diaree, in functie de individ.

La multe lunite BUCURIILOR de 21!

Cred ca azi (poate si maine) fac o pauza de diversificare. Apoi fac o supica de legume made by mami. Multumesc tuturor pentru sfaturi!

Afara e un vant cumplit...cum n-am mai vazut vreodata. Nu stiu daca sa iesim sau nu.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

hai geti c racii is mai lenti ca gemenii
mai fetelor ca sa trimit foto pt albumele tematice trebuie sa le trimit pe adresa comuna?
davidut de ignatica sa se faca bine la burtica
mirabela sunt o fara obraz am uitat sati multumesc ieri pt adaugarea dudumiciului la saitul bucuriilor
ca sa nu fii supi pe mine eu s dudumiciuliti dam si

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

MamiLili - sar'na de raspuns..dar eu speram ca somnolenta asta sa fie de la fier, deja incep sa-mi pun numai intrebari, poate o fi alta cauza ...ooofff, mi se pare ireal sa doarma 12 ore sa se trezeasca sa manance repede 150 ml lapte si apoi intr-o jumate de ora sa adoarma si nici pana acum sa nu se trezeasca...doarme de aproape 2 ore...o sa incep sa ma mai documentez...Iar cu supa made by mami - succes!!! Asteptam sa auzim rezultatele...

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Itzy, e mandra ta? Ca nu scrie nimic si parca seamana cu printesa ta.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

David de Ignatica, Cucuoancea, multa sanatate!

Alexutza, a mai zis o mamica ccc ca bebelusul e mai somnolent de la fier. Tot ce-i posibil. Eu una nu stiu de acest efect, dar asta nu inseamna ca nu exisa.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput