Bucurii de sept-oct 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 12
eleņia spune:
buna dimineata bucurii
haideti la
e pt toata lumea
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
eleņia spune:
cred ca ati s uitat de noi de cand cu musafirii din romania(soacra,cumnata,etc)
dudumiciul meu nu se dezminte s imi da desteptarea la ore mici ca altfel nu se simte bine s eu trebuie sa mai dau jos cele vreo 10 kg pe care le am in plus
-itzy sa stii ca aici la toate supermarket-urile la secctiunile pt bb au rotobil(premergator)si in magazinele specializate cu lucruri pt bb dar s aici ca peste tot pareri impartite
-susa sa va bucurati de tati vostru cat mai mult
-cristina felicitari pt vlad umblaretul
-gety nu o sa fii singura s eu am de gand sa il mai pun cate un pic in premergator
-sepohara sper ca matti e mai bine
-mirabela eu vreu sa trimit datele pt album s nu imi merge autlook-ul nu pot nici sa primesc nici sa trimit nus ce are
nu vreau sa nominalizez dar am vazut toate pozele anuntate si filmuletele toti dar absolut toti sunt superbi
Maria-Cornelia(Angel Lexi),Rares-Nicolas(Princces)
s pt toate bucuriile din zilele in care am lipsit dar si pt mamicile bucuriilor care au implinit o varsta
poze Darius
CristinaGoji spune:
Elenia - saru'mana pt
In sfarsit ai revenit si tu la vechile obiceiuri. Nu de alta, dar eu fac doar un singur fel de
iar tu ai pe alese
Multumesc de felicitari. 
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
GETY spune:
Buna dimineata, mamici.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
microbu spune:
Buna dimineata si de la noi dar fara
, cel mult un
LIGHT (neaparat)!
ELOISE este asa de dulceeeeeeee Vladut si ce sta el cuminte in scaunelul primit cadou...
MEXXA, uite cam asta as vrea eu sa cumpar pt cada dar peste 8kg nush daca exista http: //www. bebelusultau.ro/detalii.php?cod=SF23. Sau uite un covoras aici http: //www. bebelusultau.ro/detalii.php?cod=LI08 si un suport http: //www. bebelusultau.ro/detalii.php?cod=LF25 (fara spatii).
Sandra
gargaritza
eleņia spune:
pai am timp berechet sa fac cc cafele pe alese ca dudumiciul cand se trezeste da desteptarea dea binelea s nu ma lasa pana nu aprind lumina ca sa vada el sa se joace
mamilili nici eu nu sterilizez lingurita s farfuria lui dudumici le spal bine cu apa s detergent de vase dupa care le oparesc cu apa fierbinte de la robinet
ce sterilizez intradevar sunt biberoanele cu care bea lapte s pompa de scos lapte(le sterilizez la rece)
in ce priveste diversificarea noi stam ffffff bine la capitolul asta ,dudumici papa orice(adica pt varsta lui pireut de leguma s fructe+lapte cu cereale seara)mai putin mancarica de la borcanel zice ca e caaahhhh,ii place numai ce ii pregatesc eu chiar daca e de la frigider
pup toate bucuriile
poze Darius
xandrutza_76 spune:
neatza, saru`mana de
elenia; cristina beau si de la tine, eu am fost pe baricade azi noapte, pentru ca ieri ne-am vaccinat; mititica a facut si febra, o doare si piciorusul...
noi am fost la control, trebuie sa-i maresc doza de vigantol, la 4 picaturi; as fi vrut sa o cantaresc, dar asistentele erau aglomerate si eu m-am cam sucarit, ma duc o data la doua luni, la vaccin, ar putea sa mi-o cantareasca, fara nazuri; daca as sta zilnic sa sprijin usa cabinetului (sunt persoane care fac coada la doctor degeaba) mai intelegeam...
gety, e tare simpatica fetita ta cea vesela!
eloise, l-am vazut pe vladut cum doarme in scaunel, asteptand diversificarea ![]()
tasia, bafta la examene!
marina, incearca un tratament homeopat sau poate ai nevoie de ceva vitamine, o fi sistemul imunitar slabit; sanatate multa!
sephora, ce mai face matti? cum se simte?
mamilili, te astept sa vii cu biciul! ti-am pastrat niste tort...
sanatate la bebeii bolnavi!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Maria Cornelia si Rares Nicolae, la multe lunite!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
microbu spune:
Gety, am vazut zambareata
.
Eu sunt super fericitaaaaaaaaa
.
Gargaritza mea doarme pe burtika , in sfarsiiiittt.
Eram asa trista ca toate bucuriile (sau majoritatea) dorm pe burtik numai a mea nu (grasunica lenesa).
Sandra
gargaritza