Bucurii de sept-oct 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

CristinaGoji mai am un an de facultate, inafara de asta. E nasoala rau facultatea asta (jurnalism)pentru ca e multa munca de teren. Daca stateam acasa sa invatz nu aveam obiectii, dar asa pe langa prezenta obligatorie atat la seminarii cat si la cursuri trebuie sa mai si alerg tot orasul sa ma documentez.... Pompa de san a devenit prietena mea fidela

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

[b]Incercati acum sa vedeti fetita razareata:
URL=http://s156.photobucket.com/albums/t5/gety_1974/?action=view¤t=MOV03470.flv][/URL]

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Am reparat link-ul.
Tasia, multa rabdare in continuare si succes la examene.
Beatrix, mie mi-a dat voie sa-i dau galbenus de ou. Si branza calcica. Care are dreptate, care nu? N-ar trebui sa se puna de acord? Ca eu nu mai inteleg nimic.
Cucuoancea, incep s-o patesc si eu. Se trezeste la 12, pe la 2, pe la 3 dupa mancare, pe la 4 un pic foiala (destul sa ma trezesc si eu) pe 5 si ceva... Asta se intampla de 2 nopti. Cred ca n-o mai las sa doarma cu mine. O "diversific": sa treaca in patutul ei. Sotzul a patit la fel: tremura carnea pe el, a avut temperatura, era palid la fata. Mi s-a zis sa-i dauL Coldrex Max Grip, Gluconat de Ca sa le bea si frectie cu Carmol. Sper ca esti mai bine. Multa sanatate din partea mea.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Merg si eu la nani. Am fost taaaare harnica azi si mai am de recuperat din somnul pierdut in ultimele doua nopti.
Noapte buna mamici!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Aparat de facut iaurt - scoateti spatiile
http:// www. e7. ro/product.php?productid=4608&cat=0&page=1

???? oare cum functioneaza ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna seara si de la noi....
Nu prea mai apuc sa intru....am citit putin..vazut ca a;ti intrebat de mine Ignatica.

Noi suntem bine...ne luptam cu diversificarea...
Sincer am ajuns la concluzia ca chiar daca copii fac pretentii la papa cu lingurita o data cu cresterea lor va fi ok...eu m-am chinuit 2 luni cu Sebi pana sa ajunga sa manance cum trebuie...si abia acum sunt multumita.

Acum am si eu cateva intrebari..:D

1.Ce parere aveti de iaurtul Campina...?
2.Cum preparati spanacul sa dam la copii...dar mazarea?
3.Unde pot gasi suport pentru cada mare...ceva antiderapant??Sebi se loveste la maini in cadita si vreau sa ma interesez pentru a putea trece la cada mare.Exista undeva pe internet pentru a putea face comanda?
Va pup si va urez noapte buna.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

N-am reusit sa recuperez nimic din ce ati scris cat am lipsit...

Dar...avem 6 poze noi....

Multumim din suflet pentru urarile adresate parintilor mei!

Marina, sanatate multa! Intr-adevar ceva e in neregula de racesti tu asa des, si asa urat, cu febra... Neaparat tratament de imunostimulare. Vitamina C iei?

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Andra cat ai dat pe scaunul de luat masa...si cat te-a costat..multumesc

Mergi la inceput

foarte frumoase pozicile..Vladut e o dulceata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Andreea, l-am primit cadou acum la Suceava... de la taticul meu, rugat sa cumpere... o suzeta
Daca ar fi fost sa cumpar eu la copil, i-as fi luat Chicco Polly, dar acum, calul de dar... Din intamplare insa scaunelul asta "face" cam tot ce face si Polly. Am vz si pe "Bebelusul tau", uite aici link cu pretul lor(scoate spatiile): http:// www. bebelusultau .ro/detalii.php?cod=AB183

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput