Mamici de martie - aprilie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

FELICITARI ARISSA SA TRAIASCA BEBE MAYA SA FIE SANATOASA , CUMINTE, MANCACIOASA, NOROCOASA...

maine presimt ca va fi o zi tare prospera in ceea ce priveste bebelusii !!!
inca odata pt fete!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Felicitari Arissa multa sanatate si o bebelina papacioasa.

Iaca ca nu a trecut ziua fara nici un bebe.

Cria34+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Felicitari Arissa! Sa-ti traiasca printesuca Maya si sa fiti fericiti cu totii! Refacere rapida si multa sanatate!

kmi78 multumesc mult pt raspuns. Eu intrebam de clatirea la sterilizarea la rece. Acum as vrea sa stiu cum sa le pastrez dupa ce se usuca. Am luat o chestie speciala pe care se usuca, dar o fi bine daca dupa aceea le pun in pungi de plastic de unica folosinta sa le pastrez asa sau sa fierb un prosop si sa-l calc si sa le invelesc in el??? Voi cum faceti?
Multumesc!

Ela in 39s fix cu Thea Ioana

AMR pana la Ziua Cea Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Fetelor, eu de fapt intrasem sa intreb daca noi mai stim ceva despre Monica_b si piticutii ei ca eu nu mai imi amintesc sa fi citit ceva despre ei in utlima vreme? Oare ce-or mai face? Stiti ceva?

In legatura cu LUMI si mie mi se par suspecti medicii aia ai ei. Daca erau ardeleni ziceam ca sunt mai inceti si se hotarasc mai greu. Nu stiam ca regula asta se aplica si la moldoveni. Acum sper ca totul va fi bine, odata ce au hotarat sa o opereze. Va fi mai greu pt ea dupa aceea, dar cred ca va uita tot stresul zilelor astea cand se va vedea cu puiul teafar si nevatamat in brate.

Va pup si sper sa nu mai fi uitat ceva! Pe maine!

Ela in 39s fix cu Thea Ioana

AMR pana la Ziua Cea Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

bun venit pe lume micutilor.
la fel si celor care se vor naste pana plecati la scutece.
mamici,va invit sa veniti la Alaptatul helpline de la Femina intim.

posibil sa va mai fi scris,dar nu strica sa va chem de 2 ori,sigur vine cineva

va pup

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
Suzy, chiar trebuie sa iau 5 zile antibiotic? Mi se se pare destul de mult, mai ales ca roseata nu a fost dureroasa si s-a retras. O sa-mi sun maine dr sa o intreb si te tin la curent.

insa fetele care nu au avut inca aceasta pb sa fie atente si sa-si goleasca sanii dupa fiecare alaptat, chiar daca au impresia ca sunt goi.

Roxanici, indicatiile tale sunt foarte clare, dar eu sunt asa nepriceputa, ca sigur nu ma descurc. Pe ce adresa sa-ti dau mail-ul? Ar fi minunat daca ai putea sa ne ajuti...iti multumim!

Sa nu uit, felicitari Arissa si refacere rapida!Sa iti traiasca bebelusul!

Florina mamica de Martha Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

vreau sa felicit si eu noile mamici,sa le urez recuperare grabnica,iar bebeilor....multa sanatate,sa fie mancaciosi.
sunt bulversata ptr.situatia lui LUMI.sper sa primim vesti bune cat mai curand.

eu deja nu mai am rabdare.am o stare tensionata,nu-mi mai imi gasesc locul,ma enervez din orice si reusesc cu greu sa-mi stapanesc furiile.

urez bafta celor care urmeaza sa nasca!si ma rog ca LUMI sa-si tina deja bebe in brate si totul sa fie bine.

Carmen 36cuDarius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

fetelor am plecat la spital sa nasc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza fetele...FELICITARI ARISSA!!!SA ITI TRAIASCA PRINTESA!!!

Fetele eu m-am trezit de dim asa, am si papat, iar acum mi-e tare pofta de cafea...deci cine vrea???noi am dormit bine...nu ne-am trezit deloc toata noaptea,doar k e din ce in ce mai greu sa ne intoarcem dupa o parte pe alta,dar nu-i nimic mult a fost putin a mai ramas...

Punem si fetele la treaba HAI FETELE, MULT CURAJ!!!

Mady 33+ cu Raluca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Mady eu vreau cafea, toarna o ceasca si pt mine.

Curaj Anaanamaria

Bafta pt fetele care nasc saptamana asta

Cria34+ cu Vlad

Mergi la inceput