Mamici de martie - aprilie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

'Neata fetelor

Felicitari Arissa, pupam bb Maya

Eu stiu ca Lumi a dorit foarte mult sa nasca natural. Sper ca daca nu a avut contractii in urma perfuziilor sa nu fi avut nici dureri. Daca a stat atataea ore cu dureri e intr-adevar groaznic.
Speram ca azi isi va vedea baietelul.

O saptamana usoara.

kiss

36+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Lumi na avut dureri si nici contractii mai mari ...

ma sunat la 8 si mia zis ca e a treia pe lista la cezariana , deci pe la 12 intra in operatie .ii face anestezie generala .

P.S. am vazut mai multe fete care au trecut de 40 de saptamani si inca nu simt nimic. eu unu va sfatuiesc sa va duceti sa vb cu doctorii si sa va sfatuiasca , ptr ca daca incep ca la sotia mea sa ii provoace nasterea si organismul nu iti raspunde o sa trebuiasca sa assteptati sa va faca cezariana .

multumesc lui Dumnezeu ca nu a avut dureri si nu a cedat psihic decat o data !!!

Nasteri usoare si prunci sanatosi la toate fetele !

Revin cu vesti dupa ora 22 cand vin de la munca !

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna fetelor!

Am fost astazi dimineata la doctor si am constatat cu stupoare ca puiutul meu nu s-a intors inca cu capul in jos. Am deja 34 de saptamani si 3 zile. Are cineva idee daca se mai poate intampla o minune, respectiv sa efectueze culbuta si de acum incolo. Dr. a zis ca este posibil orice pentru ca nu am uterul rigid. Eu tot nu inteleg de ce bebe al meu nu vrea sa stea cu capul in jos.
Sunt asa de suparata. Speram sa nasc natural dar se pare ca sansele scad cu fiecare zi.

Pup si eu mamicile si viitoarele mamici si le doresc multa sanatate atat lor cat si bebelusilor lor.

O zi buna!

Carmen sapt 35 cu Vlad Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

hai anaanamaria, hai lumi

felicitari Arissa, refacere rapida si printesa mancacioasa si sanatoasa

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Hai LUMI, Hai ARISSA !!!!

Fetelor Mi-au aparut pe burta niste bubite rosii ca o urticarie dar unele devin basicute cu apa, aveti idee ce este? Vad acu ca imi apar si pe gat si fata dar mult mai putine.
Ma duc azi la dr. dar sunt ingrijorata poate ma ajuta careva dintre voi.
Multumesc

Doina 38 si BB Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Felicitari Arissa ptr bebe Maya!!!

Hai Anaanamaria

Doamne Ajuta Lumi si Adrian
sa se termine cu bine toata povestea. Te asteptam numai cu vesti bune.

roxana 38+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza!

radcarmen: nici al meu nu e intors inca , si face maine 35 sapt... mea i-a mai dat ragaz sa se intoarca pana dupa Pasti, cand mai fac o ecografie... spune ca inca se mai poate, dar atunci (va avea 37 sapt) va trebui sa fie intors...

Am intrebat si daca ar trebui sa fac ceva anume, stau in vreo pozitie anume ca sa se intoarca, dar mi-a spus ca nu prea si ca tot de el depinde...

Am incercat sa stau si cu bazinul ridicat, dar in afara de respiratie greoaie nu m-am ales cu nimic

Deci inca 2 sapt eu zic ca poti sa mai speri... eu una daca panaa cuma am vorbit frumos cu el si l-am rugat sa se intoarca, cred ca imediat incep sa-l cert, poate are mai mult efect

Despre mine nu am noutati, decat ca m-am procopsit cu raceala zdravana tocmai dupa ce reusisem sa scap de ea (probabil pentru asta era bun concediul ) asa ca azi stau acasa... si ma bag in pat imediat.

Felicitari arissa!

Si bafta Lumi si celorlalte fete!

Si
Selene

Diana 34+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Selene sa fi sanatoasa si fericita

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna dimineata

Si eu vreau o ceasca de cafea ca m-am trezit cam devreme azi...dar vine mami pe la mine ca daca eu nu mai pot pleca din localitate se deplaseaza ea sa-si vada puiul

Hai Lumi si Adrian!

Hai Anaanamaria!

Eu va urez o zi buna si probabil azi si maine o sa fiu mai putin prezenta ca trebuie sa profit la maxim de timpul cu mami...sug si eu o tzitzi...mai trag un ochi diseara sa vad ce a facut Lumi

Diana 36+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesandra spune:

Radcarmen si DianaJors nici al meu flacau nu s-a intors inca cu capul in jos si nici nu da semne ca ar vrea s-o faca.
Noi suntem in saptamana 35+4, doctorii pe aici spun ca mai e timp, insa saptamana asta fac ultimele analize si au inclus si cele necesare pentru cezariana.
Cineva mi-a spus ceva tare frumos...ca nu se intoarce pentru ca vrea sa stea aproape de inimioara mea, asa ca ma consolez cu asta...

Mergi la inceput