Mamici de noiembrie-decembrie 2007(4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Buna, fetelor! Nu-mi vine sa cred cat de vrenice sunteti... Eu nu am mai intrat pe net zilele acestea... am fost preocupata sa vad daca mai sangerez sau nu... m-am studiat intr-un hal fara de hal. In fine, cred ca sunt bine , de fapt mi-am impus ca sunt bine pentru ca stiu ca si subconstientul nostru lucreaza si ca daca gandim pozitiv o sa fie totul ok iar daca gandim negativ atragem lucrurile negative.
De sangerat nu am mai sangerat de fapt am sangerat doar in acea noapte si doar cat m-am sters (adica a fost sange doar pe hartia igienica si atat) in rest de nici o culoare deci e foarte bine. Intepaturi in burtik mai simt mai ales atunci cand nu am cum sa ma duc la baie si mai am putin sa fac pe mine...
De mancat, nu am greturi... dar nici nu ma omor cu mancatul. Pot spune ca mananc chiar mai putin decat de obicei...
De durut sanii nu ma mai dor chiar atat de tare...lucru pe care am observat ca vi se intampla si voua...
De racit, am fost si eu racita si a fost groaznic... numai ceaiuri si ridiche neagra cu zahar pentru durerile de gat si tuse...
In schimb dorm.... dimineata ma trezesc devreme sa-l progatesc pe Andrei de scoala si nu mai adorm dar pe la doua nu stiu cum sa-l usui mai repede afara ca sa dorm o ora... iar seara la ora 21,00 cel tarziu dorm.
Voi aveti ceva pofte? Eu mamanc multa ciocolata si de cand am ramas insarcinata ii spun mereu sotului meu ca mi-e pofta sa-mi aduca flori asa ca am casa plina de flori ( o singura data nu mi-a adus flori si m-am pus pe un plans ca imi venea mie sa ma iau la palme si saracul a plecat dupa flori) ciudat nu?

Annitha 6+

copilul meu

alte poze

"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"

Mergi la inceput

Jersei, felicitari si bine ai venit printre noi!

copilul meu

alte poze

"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

tusferi imi pare tare rau draga.M-ai lasat fara cuvinte.Poate totusi va fi bine,si inca nu se vede micutul.
Moni cum esti??Mai curge??
danotino,e prea micut ca sa se vada.Eu zic ca daca s-a vazut sacul,si un punctulet,e acolo.
Anca ti-a dat vitamine???
Eu sunt destul de bine.Acum am alta grija.Eu am catel in casa.Oare pot sa iau ceva boala de la el??

poze
vine bebe

Ramonel6+

Mergi la inceput

Ramonella: Da poti lua toxoplasmoza de la caine.
Nu vreau sa te sperii dar e perfect adevarat, incearca sa nu mai il speli tu, sa ii di tu sa manance si evita sa stai in aceeasi camera cu el. Nu iti pot spune sa renunti la caine pentru ca e inuman dar incearca sa te protejezi cat de multi poti. E pentru binele copilului. In plus parul de caine iti poate face mult rau. Si eu am caine si i l-am dat mamei mele pentru ca imi este teama sa nu iau vre-o boala de la el. Imi este foarte greu sa te sfatuiesc acelasi lucru dar trebuie sa te gandesti la copil si la tine.
Te pup Annitha.
6+

copilul meu

alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Buna dimineata fetelor!
Azi e o noua zi..sper mai buna pt toata lumea......
Eu seara pic franta si nu am timp sa scriu prea mult.....voi vad ca sunteti mai harnicute......
M-am ingrozit de ce am citit........chiar toate trebuie sa avem probleme?....
Moni si Anca,......va doresc tot binele din lume.......si cand doresti ceva cu toata taria..sigur se va intampla.......sa dea dumnezeu sa fiti bine si voi si bb-ii.......
BB yasmi......si eu am dureri asemanatoare cu cele din CM....destul de suparatoare azi noapte......dar fara nici un fel de scurgeri....
La primul control dr mi-a spus ca daca apar dureri fie se intind ligamentele uterulu( ceea ce e de bine) fie se plimba embrionul si se implanteaza extreuterin(ceea ce nu e tocmai bine)
oricum...dupa tote cate am citit aici.....se poate intampla orice....
eu azi mai cumpar un test de sarcina...asa...pt orice eventualitate........cu toate ca ar trebui sa am aproape 6 saptamani de sarcina(calculat standard dupa odisee)
Poate reuseste sa ma treaca si pe mine cineva in lista...ca eu nu am reusit...UM 04.02.2007 DPN11.11.2007
O zi excelenta fetelor.......frumoasa si buna ca sufletele voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

buna fetelor
eu sunt, de fapt, o mamica de octombrie dar din dorinta de a fi cat mai informata urmaresc si subiectul vostru chiar daca nu scriu.
am intrat azi doar pentru ca am vazut ca va framantati tare mult.
Danotino, valorile tale sunt foarte asemanatoare cu cele pe care le-am avut eu la 5 saptamani, adica sac ovulator( embrionar) de 4,7 mm si cam atat. asa ca nu inteleg de ce spui ca vestile tale nu sunt foarte bune. e adevarat ca eu nu aveam scurgeri dar avand in vedere varsta micuta a sarcinii e normal sa nu se vada mare lucru la eco. Abia la 6 saptamani si 3 zile mi-a spus ca se vede si embrionul si ca are activitate cardiaca. Si eu am trecut prin ingrijorari si ganduri negre, dar incearca sa gandesti pozitiv pentru ca e foarte important. Stiu ca e greu (si eu am obtinut sarcina destul de greu dupa vreun an si ceva de incercari) dar trebuie.
Fyfy, din cate stiu eu, daca ai Rh pozitiv e bine, nu este nici o problema iar in acest caz Rh-ul sotului nici nu mai conteaza. dar pentru mai multa siguranta, daca poti, suna-ti medicul de familie si intreaba.
va urez o zi buna si usoara. sa va fie bine si sa va linistiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

ALYX, multumesc mult, mult pt raspuns. Sarcina usoara in continuare.!!!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor,cand trebuie facuta toxoplasma??Acum e bine daca o fac??

poze
vine bebe

Ramonel6+

Mergi la inceput

Tusferi, am citit si eu... ai fost sa-ti faci BHCG-ul? Cum a iesit? Poate ca totusi esti insarcinata, sa de-a bunul Dumnezeu sa fii iubita si sa fie totul ok. Am sa ma rog pentru tine azi. Tu trebuie sa fii optimista si sa speri in continuare. La mine doc. la cautat pe partea dreapta si nu a gasit nimic, era ascuns pe stanga. Tin minte ca atunci cand l-a gasit a apasat cu aparatul acela foarte tare acolo si mi-a spus ca se ascunde, a glumit spunandu-mi ca este rusinos si se ascunde. Tii minte ca am spus ca doctorita care m-a consultat mi-a spus ca nu sunt insarcinata si cand i-am aratat testele m-a intrebat daca sigur sunt ale mele ca eu nu sunt gravida? Eu am stiut ca sunt si am sperat in continuare ceea ce iti spun sa faci si tu!
Speranta moare ultima!
Sa imi spun cum ti-a iesit testul...
Btw, mie un doc mi-a spus ca testul poate iesi negativ si la o sarcina gemelara. Asa ca poate...
In plus daca eliminai embrionul aveai dureri , contractii si sangerari... Crede-ma ca stiu. Eu am trecut prin doua avorturi. Un avort spontan la 4 luni jumate ( sarcina gemelara) si am crezut ca mor si un avort menstrual (acum doi ani) si la fel...am crezut ca daca nu mor atunci nu mai mor niciodata. Deci... capul sus si nu te mai gandi la ce e mai rau. Din cate stiu eu tu nu ai avut contractii sau sangerari asa ca...
Te pup si astept vesti de la tine.

copilul meu

alte poze

Mergi la inceput

Da Ramonella, e bine daca faci acum toxoplasmoza. Nu uita ce ti-am spus de caine... Ai mare grija te rog din suflet.

copilul meu

alte poze

Mergi la inceput