Mamici de noiembrie-decembrie 2007(4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Fetelor scuze ca dau buzna peste voi dar cum mai arunc cate un ochi din cand in cand....
Moni acum am citit despre tine mai mult si nici nu vreau sa imi imaginez ce este in sufletul tau!Am intrat sa iti zic ca iti sunt alaturi si ma rog la DD sa duci cu bine sarcina in continuare pt ca stiu cat efort ai facut sa o obtii!Nu prea imi gasesc cuvintele dar...ma rog pt. voi sa fie bine!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Multumesc mult de tot tuturor fetelor care mi-au scris. Mi-e tare drag de voi. O sa va mai urmaresc sarcinile sa vad cum cresc bebicii vostri in burtici, ca deja imi sunteti prietene.
Am fost de dimineata sa fac bhcg-ul. Analiza e gata la 19.30. Mai am o mica speranta in suflet, dar e mica de tot, ascunsa intr-un coltisor. Am plans ieri in nestire si n-am dormit toata noaptea, dar azi sunt mai bine. Daca am pierdut sarcina, inseamna ca a asa a fost sa fie, poate bebita nu era bine. Stie DD mai bine ca noi cum le oranduieste pe toate. Eu o sa ma tin tare si o sa o iau de la capat pana reusesc.
Va multumesc muuult muuult de tot inca o data si va pup cu mult drag. O sa intru sa va spun si rezultatul la bhcg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Tusferi sunt alaturi de tine si sper ca o sa fie bine.
Moni la cat se duce la dr?
Fetelor v-am trecut pe listuta.

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Buna dimineata burticoaselor.
Dupa ziua de ieri parca e asa o atmosfera trista, care
sper sa dispara cat de curand.
Tusferi, cand am vazut petele alea maronii marti si am
alergat ca nebuna la doctor si eu m-am gandit la fel,
daca e sa se duca bb, poate tot raul spre bine, poate ca
nu era sanatos si organismul face o selectie naturala.
Oricum, mie doctorul mi-a spus sa ma mai duc sambata (maine)
sa l mai vada o data si abia dupa aia imi da sa fac testele care se fac de catre gravidutze, ca a zis sa nu ma puna sa le fac pana nu decide daca sarcina e viabila.

5+

http://tickers.baby-gaga.com/p/car311pb_.png
http://photos.yahoo.com/alina2814

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Daleena si mie mi-a spus la fel,ca incep analizele abia dupa ce termina injectiile ca sa vedem cu evolueaza.

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Moni, sunt aici! tin pumnii sa vii cu vesti bune de la eco si cu poza lui bebe!

Salutari burticilor de noiembrie-decebrie de la o burtica de iulie-august!

Andicu 23+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu luni ma duc sa-mi fac analizele.Ce analize tre sa-mi fac??

poze
vine bebe

Ramonel6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Ramonella cel mai bine cred ca ar fi sa intrebi doctorul ce analize trebuie sa faci.

5+

http://tickers.baby-gaga.com/p/car311pb_.png
http://photos.yahoo.com/alina2814

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Dar la doctorita nu ma duc numai luna viitoare si nu am numarul ei de telefon ca nu mi l-a dat doar pe cel de la cabinet.
Ma intereseaza toxoplasma si citomegalo..nu stiu cum.
bb_yasmi tu ce analize ai facut??Si in cat timp ti-a dat rezultatul??

poze
vine bebe

Ramonel6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna dimineatza fetele!
Din pacate eu nu pot sa va dau nici o veste de nici un fel, deoarece desi stiam ca azi medicul e la cabinet si ca maine pleaca din tzara, se pare ca a fost o pb cu biletul de avion si a tb sa plece asta-noapte din tzara asa ca nu am mai facut eco. Sunt f ingrijorata datorita acelei pete rosii pe care am avut-o si sper sa gasesc sa fac pe undeva o eco pana vine dr meu in tzara, dar nici nu as putea sta linistita sa il astept.

Imi pare rau sa vad atatea vesti triste. Sper din tot sufletul sa fim bine toate.
Doamne ajuta!

Va pup.

Anca 5+

Mergi la inceput