Mamici de noiembrie-decembrie 2007(4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

de abia astept sa inceapa sa curga cu vesti bune.....cred ca prima va fi anca care ne va spune vesti!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

6s

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor eu inca nu sunt la dr. Mai spre seara il sun sa stabilesc intalnirea de maine sau poimaine. La mine ba e rosu, ba e maroniu. Sunt complet in ceata. Inca mai spera optimista din mine ca va fi bine. Uite ce am gasit pe un site tot cautand informatii: Pana cand sacul ovular se dezvolta pentru a ocupa intreaga cavitate uterina, mucoasa situata in afara sarcinii se poate, uneori, elimina sub forma unei sangerari ce poate fi confundata cu o sangerare menstruala, in aceste situatii sarcina putandu-se dezvolta normal. Si cum sa nu sper cand citesc asa ceva. De sarcina extrauterina, tot citind, eu cred ca nu ma incadrez avand in vedere ca nu am dureri puternice.
Va doresc sa aveti tot norocul din lume si sa le bata inimioara puiutilor vostrii.
Sper ca nu ma lasati in ceata pana maine cu rezultatul vostru de la eco.

Monica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

MONILAND linisteste-te iubita ca-i faci rau lui bebe....sunt multe femei care au mai avut si cicluri (sangerari peste sarcina) in primele luni si sarcina a evoluat fara probleme....nu va mai speriati asa repede..fiti optimiste......o sa fie totul ok..o sa vedeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Am ajuns si eu acum. Si ce vad? Un capitol nou!!!! Dar ce bine v-ati miscat azi fetelor!
Eu am fost azi la o inmormantare, am fost dupa aia sa mananc, ca am zis ca lesin pe acolo de foame, si dupa aceea am mai avut treaba prin oras.
Azi toata ziua am avut greata dar nu m-a impiedicat sa mananc.
La pranz am fost la restaurant si am mancat supa si paste. Desi imi placeau foarte mult, n-am reusit sa mananc tot, ca am simtit ca mi se face rau si imi era frica sa nu pe acolo.
Ah, si dupa ce am mancat m-a luat asa o stare de moleseala de era sa adorm cu capul pe masa. Noroc ca eram cu sotul si a condus el, asa am putut sa ma odihnesc putin in masina.
Desi credeam ca nu mai mananc nimic toata ziua, cand am ajuns acasa am mai papat niste cremvursti cu hrean.
Cred ca pana diseara sigur mai mananc de vreo 2-3 ori. Ce ma fac? O sa ajung cat casa poporului!!!

5+

http://tickers.baby-gaga.com/p/car311pb_.png
http://photos.yahoo.com/alina2814

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

darleena, ma bucur ca macar poti sa mananci. si daca o sa te faci cat casa poprului, dupa ce il nasti pe bebe o sa ai tot timpul din lume sa-ti revii.
moniland, ce bine ca ai dat un semn de viata! eram triste fara tine.
iar paragraful pe care l-ai citat ma face sa fiu si eu un pic mai optimista.
care anca vine prima cu vesti? apoi o sa vin eu.
moni sigur ca nu te lasam in ceata asta seara
va pup pe toate!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Salutare fetelor!
Se pare ca eu ajung ultima la doctor..abia peste 2 saptamani.....
deocamdata...ma simt sleita de puteri...foarte obosita si somnoroasa.......asa...o stare de rau generala.......
Eu am descoperit o alta problema...dimineata ma trezesc cu tensiunea foarte mica 8,5/5 si pulsul mare 98..110......???/????
Voi patiti asa ceva...ma sperie sa nu-i fac rau bb-ului cu asa puls......am citit undeva ca la un puls mare nu se oxigeneza bine placenta.....sunt cam ingrijorata......
felicitari pt mamicile care au trecut cu bine de analize....
si bafta multa pentru urmatoarele......
NU MA UITATI SI PE MINE!!!!!
Mai are cineva probleme cu pulsul?
pupici

Mergi la inceput

darleena, eu nu sunt foarte sigura daca cremwrustii sunt indicati in sarcina. Ar fi bine sa nu abuzezi de ei decat la pofte . Iar cu Casa Poporului eu nu mi-as face probleme la cat esti tu de slaba.

Danotino, sunt curioasa ce zice dr. tau de pete-scurgeri.

La mine scurgerile au revenit la culoarea lor maronie. Pe la 8 il sun pe dr. sa vad ce-mi sugereaza. O eco maine sau sambata. Eu accept orice. Si bineinteles ca ii zic de tentativa rosie de azi.
Acum imi dau seama ca eu nu am mancat nimic azi, si cum sunt singura acasa cred ca nici paine buna nu mai am. Ma duc sa ma bag in frigider si apoi in pat si sa vezi atunci Casa Poporului .

Monica 5+

Mergi la inceput

Gill, pulsul meu in starea lui normala este de peste 90. Iti dai seama cu copilasul la cat mi se va ridica pulsul.
Iar cu pulsul mare si placenta sper sa nu fie nici o legatura ca atunci ce ma fac ?!
Zilele trecute mi-am luat tensiunea si era mai scazuta decat de obicei. Probabil a fost un front atmosferic care a influentat-o. Vezi ca si azi toata lumea era cam nelinistita. Poate timpul te influenteaza.

Monica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Vestile mele nu sunt bune. Nu mai sunt insarcinata. N-as putea spune cum si ce s-a intamplat. O sa ma duc maine sa mai fac un bhcg. Dr spera ca s-a eliminat cumva si ca am scapat de vreo interventie chirurgicala.
Nu pot sa va spun mai multe. Va pup.

Mergi la inceput

tusferi, nici nu pot sa cred ceea ce zici. Ma duc in urma sa-ti citesc postarile. Cum Doamne se poate asa ceva?!

Monica 5+

Mergi la inceput