Mamici de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Simo, ce fain, cautati masinuta, bafta sa gasiti ce va place!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

O sa fie cadou de la soacra, socru, cumnata pentru Matei .

Ii consider pe oamenii astia cadou ca am supravetuit...referitor la discutie de ieri pe mess...

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ioana tot zile calendaristice am calculat si eu, dar voiam sa fiu sigura. Si daca tot vorbeai de IR-uri, am vazut ca dr mea imi supravegheaza numai IR artera ombilicala nu si de stanga sau de dreapta. Chiar sunt curioasa de ce si am s-o intreb.

Pai daca se ia DPN-ul de la ultima eco, adik 11 iulie, as intra in prenatal pe la 18 apr

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Simo asa soacra vreau si euuuuu

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 23+

Mergi la inceput

Lavinia, daca vine la pachet cu 20 si de ani de maica-mea, te lipsesti! Voi aveti probleme cu soacra, eu o viata am auzit de la mama mea ca nu sunt buna de nimic. Si doare mult mai tare!

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Fetelor, vesti bune! L-a simtit si tati pe bebe dand din picioare in burtica! E prima oara! Asa emotionat nu l-am mai vazut de la nunta! Despre tati vorbesc, evident, care a iesit sa ne cumpere bunatati, sa sarbatorim prima lui "conversatie" cu feciorul! Va invit pe toate!

Lia S20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Lavinia, daca vine la pachet cu 20 si de ani de maica-mea, te lipsesti! Voi aveti probleme cu soacra, eu o viata am auzit de la mama mea ca nu sunt buna de nimic. Si doare mult mai tare!

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Simo, genul asta de relatie l-am avut cu tatal meu. Mereu ma gandesc ca asta a fost o lectie si ca eu va trebui sa fiu un parinte mai bune decat el, tocmai pentru ca stiu ce simte un copil in situatii de astea.

Lia S20

Mergi la inceput

Lia felicitari lui tati!

Asta sper si eu, ca am invata o lectie si am sa fiu o mama mai buna.

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Fetelor va inteleg prin ce treceti, spun acest lucru deoarece sotul meu trece prin asemenea momente, diferenat este ca la el mama lui a uitat de el iar taicasu cand ne vede stie numai sa-l critice ca de,,,el are bani si noi nu. Mor de ciuda eu din exterior dapai sa ma pun in locul vostru, eu am avut un tata caruia i-a placut bauturica mult tare de tot dar era si este tata, cand e vorba de glumit glumim cand e vb de lucruri serioase lasam totul la o parte, dar in final la ei alerg si chiar daca mai gresim niciodata nu ne vb cu repros sau altceva

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Eu am apreciat la tat un amanunt , in fata ne facea "prosti" iar pe la spate noi eram copii lui cei mai destepti, nu exista nimeni mai destept ca noi

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Despre concediu de maternitate, nu este chiar asa. Cele 42 de zile sunt obligatorii dupa nastere pentru a putea beneficia de indemnizatia de maternitate si aceea alocatie de 2 milioane, insa nu puteti sa va luati restul de zile inainte de DPN. Medicii de familie stiu ca nu dau mai devreme de 63 de zile inainte de DPN si acum cum reuseste fiecare sa nasca. Spre exemplu eu am avut CM de la 10 august pentru un DPN de 10 octombrie si eu am nascut pe 28 septembrie deci am reusit sa iau doar 49 de zile de CM inainte de nastere desi imi convenea sa imi plateasca cei de la stat mai mult CM. Dupa nastere, nu m-a mai interesat sa iau 85% din salariu deoarece era mai avantajos cu cei 8 milioane si ca atare dupa 42 de zile fix am trecut pe indemnizatia fixa.

In mod cert stiu medicii de familie mai bine decat noi si va vor indruma cand veti cere acest concediu.

Pentru cele care au salariu mare si pentru care e mai avantajos decat cei 8 milioane, stiu ca au fost fete care si-au luat intai prenatal cateva zile, dupa care CO cuvenit si dupa nastere restul de CM (perioada mult mai mare decat cele 42 de zile).

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput