Mamici de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata tuturor .

FELICITARI mamicute care stiti ce culori au carucioarele voastre .

Samurai-lady - ma bucur sa ma vad pe cineva care isi are originile aici in TM , uite o de la noi si multe

Cum am promis ieri va scriu ce este trecut pe reteta ( sper sa inteleg bine ) : fluocinolon si clariful . Abia astept ziua de marti sa vedem ce ne zice la eco morfo sper sa venim cu vesti bune .

pe burtici

19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si de la mine.

Anto bine ca esti bine; nu te stresa sa citesti toate paginile, daca se intimpla ceva important iti facem noi rezumatul.
Simo, este Anto care are baietel si asteapta fetita.
Mada, felicitari pentru .
Luna, sa stapiniti sanatosi patutul!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna dimineata fetelor.
Felicitari celor care au aflat ce carucior au. O sa aflu si eu intr- saptamana si 3 zile (26.03). Dar in primul rand sper sa fie sanatos si s-a dezvoltat corect.
In rest sunt bine. Ma simnt OK. Bine cu durerile de rigoare de spate, mai ales ca stau toata ziua pe scaun la calculator (lucrez in proiectare).
Va pup si va citesc.

Diana si bebe 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Luna superb patutul. Si pretul e super.

Cristina26, Nikole

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna dimineata !
Am reusit sa racesc iar, si imi curge nasul ca un robinet, deja am coji la nas de la cat mi-l suflu. Enervant!
Brazuca felicitari pt evolutia buna a voastra !
Lorinaooo1 cred ca am sa-ti urmez exemplul, ca asa bine mi-a picat saptamana asta de relaxare, sa stau acasa sa ma plimb, sa fac ce vreau cand am chef. Insa teoretic as mai avea de mers pana in 3-4 aprilie la servici ca apoi am concediu de odihna, asa ca voi suporta cu soticims cele 2 saptamani pana atunci. Si cand ma intorc din cocnediu daca se adeveresc zvonurile ca ne taie stimulentele vcare erau grosyul la salariu, raman acasa in medical. macar stiu ca stau relaxata, oricum incep sa ma mut imediat, asa ca nu merita sa ma efortez pt 5-6 milioane la servici.

Pupici, merg la doctor sa imi dea medicalul pe saptaman asta, si revin cat de repede pot la voi burtici dragi !

Jeni 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mada felicitari pt fetita!sa fie sanatoasa,si desteapta foc!
cristina26 si nikole eu iar va dadusem disparute!asa ca macar 2-3 cuvinte pe zi ok?sa vada omu' ca sunteti bine....
luna e adorabil patutul,sa-l satapaneasca SANATOASA!
samadhi?????
arhidy uite ca te-am prins.sunt toatal off topic dar poate ma poti ajuta daca lucrezi in proiectare.sti cumva care sunt distantele la care trebuie sa-si faca un vecin casa fata de proprietatea noastra?adica distanta de la fundatie pana la noi si la ce distanta trebuie sa fie geamurile.noi nu i-am dat nici o aprobare sa fie lipit sau ceva de genu',dar mi se pare ca e cam aproape de noi groapa de care s-a apucat....multam fain si scuze de deranj.

alina 21+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata fetelor!
AndraZ, Lorina, Ilenuta mi-am schimbat culoarea la par ca sa-mi fie mai usor in lunile care urmeaza ( medicul mi-a spus sa incerc sa nu ma decolorez)...
Luna patutul e super; si eu trebuie sa ma mobilizez sa incep sa caut...
Si mie imi place ideea de wrap, dar sa nu-l port prea mult; cand va creste nu vreau sa-l obisnuiesc in brate...
Si eu am fost la control ieri, suntem bine, bebele e tot baietel, e mai mare cu cateva zile.L-am intrebat pe medic daca pot merge in concediu, a spus ca da, dar sa fac pauze daca mergem cu masina ( cred ca pana in Ungaria) si pot face baie dar nu am voie sa inot.
La servici nu mai am chef de lucru, toata lumea ma intreaba cat mai stau... Ma straduiesc sa-mi pun lucrarile in ordine...

Poza 22 sapt

Mioara 24+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata, fetiliii Azi fara cafeluta pt ca am fost la vampirii de la transfuzii sa-mi ia sange pt dozarea de anticorpi. Ufff, ca tare gros era acul Cu ocazia asta imi refac si Rh-ul desi nu am sanse prea mari sa mi se faca pozitiv peste noapte, si mama are tot negativ.

Jeni asa sa faci rezista inca doua sapt dupa care te poti relaxa si tu

Lunaaa ce fain e patutul, si bebelina mea cred ca ar dormi mai bine in unul ca acela Hihi, s-ar putea sa n-o mai auzi deloc pe a ta (deja vorbesc la fem, ca sa o incurajam ) ca la ce patut are...

Cristina te dadusem disparuta

Chiar asa, dar Samadhi pe unde-o umbla?

Lia tinem pumnii pt fetita , chiar daca ar avea o concurenta cam mare la petit bebe Ken
Deocamdata bebelina mea il peteste pe Matei Hisham

Anto
Ioana, Simo, Otim

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lavinia, ma speriasem ca il vrei si tu pe Ken pentru Lorina ....dar si Matei o sa fie combinatie de european cu asiatic (arab, ce-i drept, dar tot asiatic ).

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Buna dimineata fetele,

Dar matinale sunteti ...abia am ajuns la "scarbiciu", am apucat sa-mi fac o cafea chioara si deja ati umplut o pagina. Mai vrea cineva o cafeluta?

O zi buna si multi

15+

Mergi la inceput