Mamici de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by andreea c

Felicitari pentru noile caruciaore...
Musetto m-am uitat la filmulet sa vad ce ma asteapta. Mi-a placut faza aia cand bebe ajutat de medic ii face cu mana mamicii .
Abia astept BE. Cred ca o sa merg vineri.
Fetelor m-am zapacit de tot...daca am intrat in saptamana 24, mi-am pus corect la semnatura 24+ sau trebuia sa pun23+? Adica 23 incheiate si cateva zile din 24...! Vad ca la ticker imi apar 23 si 3 zile.

Andreea 23+ Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005

23+
poti sa pui cum arata la ticker 23s+3z si sa schimbi in fiecare zi

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Sau cum am pus eu, cel mai simplu cred de inteles ce si cum...

AndraSapt20 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Madabout felicitari pt caruciorul roz

Ufff, m-am uitat si eu la filmulet... dar mi se pare inspaimantator cu toata grija dr de a evita epiziotomia

Si pe mine ma doare spatele, dar suportabil daca nu stau prea mult in picioare sau la calc.
Azi va spuneam ca m-am plimbat pana la piata, ieri m-am plimbat un pic mai mult si dupa-amiaza m-am trezit cu niscaiva contractii afurisite Eram la plimbarica cu catelul - abia puteam merge Nu inteleg, ma simteam bine si aveam incredere ca ma pot simti si eu mai normala Asa, trebuie sa am grija mereu sa nu depasesc sfertul de ora la plimbarica parc-as fi bolanda nu insarcinata Si ma mai bucuram ca am scapat de iminenta de avort. Offf, daca ma mai duceam la serviciu...
Fug repejor in pat ca ma mustra constiinta, nu vreau sa ma apuce iar cine stie ce prostii...
Pupici si noapte buna !!

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Poate sunt eu mai grea de cap, dar nu inteleg de acolo cum se confectioneaza un wrap sigur, care sa poata fi folisit si la nou-nascut. Nu mai vorbesc ca din ce am citit la fetele de afara care folosesc asa ceva, este confectionat dintr-un material special. cred ca as fi dispusa sa platesc si suprapret daca as gasi sa-mi trimita cineva asa ceva!

AndraSapt20 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mada felicitari!!!

Fetelor o sa ziceti ca sunt nebuna dar...am cumparat patutul. Sa vaic cum a fost, eram suparata ca nu gasesc nimic sa-mi placa, apoi sotul meu cica "hai sa ne uitam impreuna" si vedem un patut care se incadreaza in bugetul nostru adica e 150 lire cu tot cu saltea. Era la oferta speciala si daca nu il luam acum nu il mai gaseam asa ca l-am luat.

Il puteti vedea www.boots.com/shop/product_enlarge.jsp?productid=1059237&classificationid=1034724&slmRefer=000&imageid=1" target="_blank">aici

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Neatza la o cafea fara cofeinaaaa !

OTIM-sunt din Timisoara,stau,adika am stat,aku stau ai mei in zona Bulevardului Salajan,pe langa Politie.In 2006 erau ceva gropi,aku ma gandesc sa le mai astupe si ei ca am intrat in Europa,nu ?

ANDUTZY-sa ma uit pe net ce au japonezii la genul wrap,sunt super si preturile sunt mici,acu cred ca intre 50-60$.Nu stiu cat face unul in tara,dar de-ti place si iti convine ma ofer sa cumpar si sa-ti trimit.
O sa pun un link cu wrap cand gasesc.

LUNA1-patutul arata superrrrrrrr,aku numa fetitza sa vina(sau baietelul) :))))Si pretul mi se pare convenabil,cum ai zis tu e si cu saltea cu tot.

Va pupilim.

Samurai-lady 19 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Am intrat sa vad si eu ce mai faceti. Ma bucur sa stiu ca sunteti toate bine.
Ce a trecut timpul, deja sutem in saptamanile 15-24, imi amintesc cand toate eram doar la inceput.
Sper sa ne binecuvanteze Dumnezeu pe toate cu copii sanatosi!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

21+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Cristina26-n-ai mai intrat pe aici asa de des,intreba lumea de tineeeeeee !!! Sa ne dea Dumnezeu bebelici sanatoshi si papaciosi !

Cu diferenta de fus orar vad ca suntem singurele prin zona.
Celelalte gravidutze dorm impreuna cu

O zi buna.

Samurai-lady 19 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Luna1 e superb patutul, foarte frumos,foarte bine ca l-ai luat daca ra la un pret bun pentru voi.Unde nu as gasi si eu unul la fel....aici ceva asemanator ajunge cam 450$, si asta nu stiu daca cu sau fara saltea...cred ca fara...

Samuraias, foarte frumusel Ken al tau, ti-am mai zis, o combinatie super super....BRAVO!

Cristina26, si eu ma gandeam zilele astea la tine, cand citeam paginile din urma, ca vedeam, sau mai bine zis nu te-am" vazut" de mult pe aici

vacanta Filipine
vavanta Brasil
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata, ! Am recuperat la cafea tot ce-ati scris ieri si credeti-ma, mi-a trebuie o cafea fooooooooarte lunga! Nici o suparare, noua ne place cafeaua! Acuma, ce-mi aduc aminte...

Vine valul de fetite! Parca, parca mi-as incerca si eu norocul cu o fetita! Inainte sa raman insarcinata ne doream foarte tare o fetita insa cum a iesit testul pozitiv, mi-a intrat in cap ca e sigur baiat. Si la ideea asta am ramas, l-am convins si pe sot ca e baiat. Dar daca totusi e fetita? Parca nu mai sunt asa sigura cum eram... Si daca ar fi fetita, l-as putea peti si eu pe Ken, ca tare-i dulce!

Cat despre patutul tau, Luna, m-am indragostit! Vreau si eu unul tot asa de frumos! Da' de unde, ca aici am gasit numai orori incredibil de scumpe... Iar cum la BE sigur nu ajung, ma tem ca ne-am lins pe bot! Ma gandeam sa facem unul pe comanda. Voi ce parere aveti de ideea asta?

Lia S20

Mergi la inceput