Tinuta bisness
Raspunsuri - Pagina 3
ocebine spune:
Pun 2 linkuri, poate va inspirati de acolo...
www.anntaylor.com/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Merchant_Id=1&RestartFlow=t&Section_Id=5&TN" target="_blank">http://www.anntaylor.com/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Merchant_Id=1&RestartFlow=t&Section_Id=5&TN
www.bananarepublic.com/browse/category.do?cid=5017" target="_blank">http://www.bananarepublic.com/browse/category.do?cid=5017
In general, costumele sa aiba o linie clasica, dar sa fii feminina in accesorii. Merge o bluza mai rafinata, bijuterii elegante, fine si feminine, un pantof mai deosebit. Eu una nu port niciodata ciorapi bej (ii urasc cu pasiune) ci doar foarte-foarte fini si negri. (De obicei merg fara ciorapi - chiar si iarna - dar New Yorkul cred ca este singurul oras care accepta).
Daca am un costum extrem de sobru, atunci pot pune un pantof mai fistichiu.
Anamaria
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
Gabbriela spune:
super link-urile .. multumesc
...
quote:
Originally posted by ocebine
Pun 2 linkuri, poate va inspirati de acolo...
www.anntaylor.com/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Merchant_Id=1&RestartFlow=t&Section_Id=5&TN" target="_blank">http://www.anntaylor.com/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Merchant_Id=1&RestartFlow=t&Section_Id=5&TN
www.bananarepublic.com/browse/category.do?cid=5017" target="_blank">http://www.bananarepublic.com/browse/category.do?cid=5017
In general, costumele sa aiba o linie clasica, dar sa fii feminina in accesorii. Merge o bluza mai rafinata, bijuterii elegante, fine si feminine, un pantof mai deosebit. Eu una nu port niciodata ciorapi bej (ii urasc cu pasiune) ci doar foarte-foarte fini si negri. (De obicei merg fara ciorapi - chiar si iarna - dar New Yorkul cred ca este singurul oras care accepta).
Daca am un costum extrem de sobru, atunci pot pune un pantof mai fistichiu.
Anamaria
Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Andrada spune:
Si mie imi place mult vesta de aceeasi culoare cu pantalonul dar nu gasesc deloc!!
Tahari e marca mea preferata, are tiparul de pantalon perfect iar materialul pica greu pe pantof.
Cica pantalonul perfect ar trebui sa aiba betelia un pic mai lata sa vina la jumatatea taliei (mai sus esti baba, mai jos esti neserioasa
). croiala dreapta pe picior, cu buzunare "taietura" sau laterale.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Vezi ca au la Ann Taylor...
www.anntaylor.com/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&RestartFlow=t&Merchant_Id=1&Section_Id=10027" target="_blank">http://www.anntaylor.com/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&RestartFlow=t&Merchant_Id=1&Section_Id=10027
Io nu vreu buzunare ca tind sa tin miinile acolo, sau sa ascund ceva (chei, telefon) si arat ca naiba. Nici la palton nu le descos...
Mie imi place pantalonnul sa vina lung pina unde se termina tocul de la pantof...urasc pantaloni putintel scurti (io sint si pitica rau si as vrea orice tertip care pacalesc lumea ca sint inalta)...
Anamaria
Gabbriela spune:
si eu merg pe ideea lui Ocebine fara buzunare, as indesa in ele tot ce as prinde, chei , telefon.. pixuri...
in schimb nu imi plac fustele absolut de loc... oare o sa fie ceva bai ca o sa fiu vesnic la pantalon?
Daca imi pun fusta am impresia ca ma lasa ghenunchi, mi se fac moi si am tendinta sa ma impiedic mult, sa ma uit in pamant si sa rosesc des si rosu aprins chiar si la urechi ![]()
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Andrada spune:
pantalonii cica e musai sa aiba buzunar taietura la spate ca sa imparta behindul
in doua sa nu mai para fara sfirsit...
merci de link ocebine
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
nadyana spune:
Super subiect!Felicitari pt. noul loc de munca.
Apropo de astfel e tinute:imi doresc demult un costum bleumarin cu pantalon la dunga si sacou scurt.Imi place la nebunie cum arata.Dar nu gasesc nicaieri.Sau, poate ca nu am cautat destul si nici unde trebuia.Poate ati vazut voi recent pe undeva si va rog sa-mi spuneti si mie
dicirstea spune:
Mie imi plac si tinutele de la Steillman, mi se pare ca pica foarte bine. Va sfatuiesc sa mergeti a fostul Apaca (inauntru, in curte) unde lucreaza multe din "casele" noastre de moda. De acolo se aprovizioneaza La femme sau Tina R, de aceea gasesti de multe ori aceleasi modele, sub marci diferite. E adevarat ca pe mine m-a condus cineva care lucra acolo si stia exact unde sa ma duca, altfel te cam ratacesti pe acolo. Dar poti avea surprize placute, inclusiv sa gasesti firme care lucreaza in lohn pentru nu stiu cine din afara, si sa iti iei haine pe care nici nu le gasesti in magazine.