Tinuta bisness
De la 1 aprilie incep sa lucrez intr-un loc unde este obligatorie tinuta bisness.In linii mari stiu ce presupune,in fiecare numai cotume negre.....As dori sa-mi dati alte sugestii.Ex. de culori.
Raspunsuri
giulia71 spune:
Waw, ce-mi place!
Pai de ce numa' negru?
Eu ma imbracam mai mult in culorile inchise iarna, dar de cum dadea primavara, no way!
Mie imi place mult bejul si ca atare mi-am cumparat multe costumase in nuanta bej, obligatoriue camasa sau ce aveam dedesupt trebuia sa fie o culoare deschisa.
Si machiajul discret!
mami de Calin rasfatzat:)
melina34 spune:
adica deux piece cu bluza sau camasa;ai grija si la pantofi, nu ai voie cu sandale decupate sau papuci,pantof inchis doar;accesoriile- cu bun simt, finutz, nimic opulent.
(aaaaaaaaaa, ciorapii simpli, fara dunga!!!)
M.
mina spune:
Aratoase sunt si tinutele cu pantalon si camasa de sub care se vede topul in culoare asortata. Bineinteles, genul de pantalon elegant care merge cu tocuri.
Nu cred ca negrul este obligatoriu. Aici e vorba si de preferinte, dar si de talentul personal de a alege acele culori care, fara a fi nici sterse nici iesite din comun, iti dau eleganta si prestanta.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Roxana Claudia spune:
Recomand 2 magazine care au tinute business de calitate: Cristina Nechita si Yokko-MaDame. Eu una nu am avut nici un costum negru. Toate debordeaza de prospetime...Pe dedesubt maieute fine, camasi stilizate, bluze de efect. Gablonturi in fel si chip pentru a te face remarcata la intalniri dar si pentru un plus de rafinament. Mani-pedi sa fie regula!! Pantofi inchisi, cu sau fara toc. Machiaj discret - denota seriozitate. Coafura lejera, de zi.
Succes!!
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
Indra spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Recomand 2 magazine care au tinute business de calitate: Cristina Nechita .
Unde anume este acest magazin???
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
Roxana Claudia spune:
Gasesti magazin Cristina Nichita in Unirii la etaj...eset printre magazinele din aripa Calarasi...aproape de parcarea cea noua. Produse de la aceeasi firma mai gasesti in magazinul La Femme din Pasajul Villacrosse. De altfel acolo gasesti fel si fel de haine pt tinute business la preturi mai mici decat in oras![]()
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
claujro spune:
Unde e acest pasaj- Pasajul Villacrosse? Multumesc!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Roxana Claudia spune:
In zona veche a Bucurestiului. Leaga Calea Victoriei de zona Lipscani. Practic se gaseste chiar paralel cu Sediul Politiei Bucuresti (Mag Victoria).
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
dicirstea spune:
Cristina nichita e si pe calea victoriei, cam vav de Max Mara; iar MaDamme e altceva decat La Femme. Ce ai spus tu sunt 3 magazine, de fapt. Eu nu port deloc negru, chiar daca subtiaza. Il tin numai ptr doliu, sau ptr o roschie de seara. Poti sa incerci si la magazinul Eva,chiar vav de el e un magazin Yokko, iar Nichita e pe calea victorie, in aceeasi zona. Stilul lor e mai pe clasic, au si Steilman inauntru,+ ca e un Steilman exclusiv, langa hotel Lido. Asa impusti toti iepurii dintr-o data.
Shoping placut.