Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 43)LMA
Raspunsuri - Pagina 23
gabi.i spune:
Fetelor am stabilit cu Oana sa ne intanlim maine de dimineata la ora 10 la intrare in parcul IOR aceea cu statuia lui Al.Ioan Cuza(cea dinspre Morarilor).Noi am vrea sa ajungem la locul unde se vor planta teii daruiti de Rom Silva si Itzi-Bitzi dar inca nu stiu exact unde in parc este locul acela in orice caz sper sa il gasim noi.
Va asteptam acolo pe toate cele care vreti sa va scoateti puii la aer maine in Bucuresti.
georges14 spune:
Ne-am intalnit azi cu Dana si Gabi si ne-am simtit foarte bine, au niste copii superbi. Le multumesc din suflet si sper sa ne mai revedem, si sper sa mai vedem si alte fete cu copiii! Oana
crinuta spune:
Imi pare rau ca n-am ajuns in Ior, dar este mult prea deoarte pentru mine, si dimineata am fost plecata.
Oana, sper sa ne vedem maine, m-as bucura mult.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
amo2004 spune:
Mai ce liniste pe la subiectul nostru... Ce mai fac puiutii? Sper ca sunt cu totii sanatosi si ca va bucurati de plimbari lungi pe afara.
Oana, George & Seb, bun venit in tara, sa aveti o vacanta frumoasa. Si casa de piatra!!!
Monalac, am tot vrut sa iti scriu, dar nu am apucat. Si puiul meu e la fel de miorlait ca al tau. Sunt zile cand simt ca o iau razna, pentru ca are momente in care orice i-as face, nimic nu e bine. Si la fel, asa a fost si el de mic, nu a fost niciodata genul de copil zambaret, din contra, toata lumea se mira cat de serios era cand era bebe. Te privea patrunzator, de parca ar fi vrut sa iti citeasca gandurile. Dar nu ma mir, pentru ca la fel suntem si noi parintii lui, asa ca el cu cine sa semene?! Nu ne lipseste simtul umorului, nu suntem ursuzi, Doamne fereste, doar ca nu suntem genul care sa debordeze de veselie toata ziua.
Stii ce am observat la al meu? Plictiseala e unul din motivele clare pentru maraiala lui. Daca stam mult pe-afara, sau acasa daca inventam tot felul de jocuri, cat mai diverse, atunci e un copil fericit.
Pupici la toata lumea!
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
kris spune:
Si pt mine e f departe IOR, 

In Cismigiu era mai bine, mai central, accesibil tuturor.
Poate ne intalnim in alta zi, cu multe fete.
Noi suntem bine. Multumim de intrebare. Si eu regret ca nu mai suntem active, ca pe tipuri.
Pupici si o zi deosebita!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Vad ca nu prea se mai inghesuie nimeni pe-aici...
Eu nu am avut calculator o saptamana si am fost in concediu
M-am relaxat si am stat cu Vlad mult de tot, ne-am plimbat...ieri am fost cu sotul la teatru, a fost superb!
Am fost si noi la tara o zi, pt. prima data pt. Vlad, i-a placut mult de tot cu animalele!
Poze noi cu Vladut
Oana, casa de piatra, ma bucur ca v-ati intalnit! Nu are nimeni poze?
Azi m-am terminat de ras, m-am dus sa vad cum a adormit Vlad la pranz si era invelit regulamentar cu pilota pana in gat. L-am dezvelit si ce sa vad: avea ciorapii scosi din picioare si pusi in manute!! Cand s-a trezit l-am intrebat de ce i-a pus in maini si mi-a zis ca are manusi, ca e iarna!
Dovada
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
V. Erica spune:
Buna fetelor,
N-am mai intrat de mult timp pe-aici pentru ca am avut pb cu logarea pe forum.
Dar, ce se-ntampla de-i linistea asta???
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
V. Erica spune:
Am scris in acelasi timp, Oana. Tare scump e Vladutzu!
O sa pun eu poze, dar nu acum, ca astept musafiri.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
bubu05 spune:
Dana, gand la gand! Mersi de complimente! Sa nu uiti de poze sa va mai vedem si pe voi!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz