Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 43)LMA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

AnaMaria, imi pare rau sa aud asemenea vesti. Totusi enteroviroza eu stiu ca e cauzata de virusi, iar din descrierea ta DIDI pare ca are o indigestie. Insa daca alunele le-a mancat duminica si nu le-ar fi tolerat, cred ca trebuia sa i se faca rau mai repede... Oricum e bine sa-i duci proba de scaun pt coprocultura cat mai repede.
Exact cum zici tu, asa se simte azi Matei. Dimineata s-a trezit marait, a facut 2 scaune apoase si in timp ce-si servea canuta cu cereale de roscove si orez, a vomat. A stat blegutz in pat pana la ora 10 cand bona s-a decis sa-l scoata afara ca sa se invioreze un pic. La 12 a mancat f putin, dar n-am mai vomat si acum doarme. Am sunat la CMU si mi s-a spus ca poate i-a mai ramas pe traiectul intestinat o bacterie si de aceea unicul crenwursti pe care l-a mancat ieri nu i-a picat bine. Uf... taman cand ziceam ca isi revine 100%. Oricum vestea buna e ca au iesit la Sp Matei Blash toate analizele au iesit negative la virusi, deci sigur e ceva bacterian. Diseara ma duc totusi la inca un control cu el.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 29s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Liviana, asa mi-a zis si doctorita, dar cu toate astea ar putea fi si un virus, se pare ca e epidemie. A vomat cam la 12-14 ore de la alune. Si se poate sa fi fost totusi asta cauza.

Iar scaune proaste nu a facut. Azi a a avut 2 mai apoase dupa o epopee cauzata de maica-mea. Eu a trebuit sa fug de dimineata la scoala ca n-am avut timp sa anunt ca nu ma duc. Mama cand s-a trezit Didi mi-a zis ca are putina temperatura. I-am zis sa-i dea un Novocalmin. Ea a luat din frigider un Indometacin si i-a bagat asta din greseala. Apoi a sunat doctorita i-a povestit tarasenia si a primit sfatusa ii puna si unul cu glicerina de a facut doua scaune mai proaste si care miroseau a medicament. Bineintels ca eu am fost de vina ca a luat indometacin din greseala ca il lasasem langa cutia cu novcalmin. Cool nu?

Nici nu pot sa spun cat am regretat ca am plecat la scoala. dar eu proasta am zis ca nu pot sa las 80 de studenti sculati asa de dimineata sa ma astepte, fara sa-i pot anunta. Dar de acum nu mai fac asa ceva. Faza e ca azi noapte a dormit si am zis ca nu se intampla nimic daca fug si eu 2 ore.

Liviana multa Sanatate lui Matei si cred ca noua ne trebuie multa rabdare ca se pare ca dureaza destul de mult refacerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ana-maria, Liviana, of...imi pare rau, imi imaginez cum e...
si mie mi-e frica de enterocolitele astea, mai ales ca rebe e f slabutza (acum dupa infectia urinara are iar 9,5 kg) sper sa ocolim cit mai mult (din fericire pina acum nu s-a prins de ea, dar cine stie, ca de maine reluam cresa..).
multa sanatate!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Patrica multumim pentru sustinere!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

sanatate copilashilor!!! anamaria si Liviana, sa se faca puii rpd bine! Patricia, recuperare rapida la Kg lui Rebe!!!

din ac cauza pe mine ma ingrozeste tare ideea de gradi insa consider ca macar spre 3 ani tot tb sa ajunga si acolo... vom vedea, cu Dumnezeu inainte!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Fetelor acum mi-a picat fisa ca nu i-am dat nimic doctoritei! Daca va spun ca nici prin cap nu mi-a trecut in timp ce eram in cabinet sa-i dau ceva. Iniante ma gandisem dar cand eram in cabinet.... nimic. Cupilu care statuse bleg pana atunci a inceput un scandal de numa numa... cand a vrut doctorita sa-l dezbrace iar eu am frost stresata de tipetele lui. Sper ca daca mai e nevoie sa mergem sa nu se uite urat la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Sanatate multa Ana Maria - sa se faca Didi bine cat mai repede.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

ana maria, insanatosire grabnica! Sa stii ca e foarte important sa fie hidratat, conteaza mai putin daca maninca dar e foarte important sa bea lichide multe!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Shobo, eu sunt convinsa ca NU de la cresa i se trage povestea lui Matei. Ieri la ctrl, doctorita ne-a certat caci trebuia sa nu-i dam alimente care lui M nu-i place (ca de ex cerealele si pe care sotul i le-a facut ieri dimineata caci nu mai aveam lapte praf in casa). Am revenit din nou la regim si o vom lua gradual cu introducerea celorlalte alimente. In plus, i-a dat lui M sa ia niste enzime - Kreon parca se cheama. Aseara insa dr-ta a scos un porumbel pe gura care mi-a dat de gandit. Acum cateva sapt, lui M i-a iesit giardia si de aceea i-am administrat Zentel. Incepand cu a doua doza, au inceput deranjamentele dese la stomac si varsaturile. Pana atunci facea doar usor moale. Mi se pare un motiv f plauzibil pt ca baiatul meu nu a avut niciodata probleme digestive asa de mari si nu cred ca o bacterie poate sa faca asa de multe rele, mai ales ca M a fost o per lunga pe antibiotic. Asa ca, una peste alta, aveti grija, evitati Zentelul!
Shobo, ar fi fost f simplu daca exista varianta "nu-l duc la cresa/gradi ca sa nu se imbolnaveasca". Riscul imbolnavirii exista si daca sta acasa si de asemeni, indiferent de varsta la care intra in colectivitate, ei tot se imbolnavesc pana-si fac imunitatea... Nu vreau sa te descurajez, dar cam asa stau lucrurile.
Patri, AnaMaria, sanatate multa puilor. Ne trebuie multa forta si rabdare. Eu deja am sentimentul ca ma rup in doua. Pe de o parte ma gandesc la dulceatza nenascuta care mi-a aratat ieri chipul de ingeras la eco si pe de alta parte mi se rupe sufletul cand il vad pe M bolnavior. Am insa speranta ca D-zeu ne intareste si asa vom putea trece peste greutati. Vreau sa-l duc pe M sa-l impartasesc si sper sa pot face si pt mine acelasi lucru. Aveti grija de voi si nu uitati sa va rugati la Doamne-Doamne in mom grele!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 29s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

liviana,multa sanatate lui matei!si bebicului din burtica!sanatate si tuturor copiilor bolnaviori!noi,din fericire,suntem bine.ieri am fost iar la bucuresti la control,sa iau rez la analize.babes papanicolau mi a iesit bine,insa la cultura din col mi a iesit inf cu e coli.ciudat e ca de cate ori mi am facut urocultura,iesea bine,desi eu urinez de f multe ori pe zi,iar noaptea de cel putin 4 ori.am primit trat si pe urma tb sa merg sa repet cultura din col si daca e totul bine,o sa mi scot si polipul,dar deocamdata dr a zis ca nu poate lucra pe infectie.mi a facut si o eco transvaginala,dar totul a fost in regula,mai putin un mic nodul pe uter,parca,a zis dr ca mai tz e posibil sa dezvolt un fibrom.mi a dat sa mi fac si analizele de coagulare,dar tot la fundeni.o sa mi le fac si acolo,insa vreau sa le fac si la un cabinet particular.dr nu mi prea place,nu l as alege sa mi urmareasca o eventuala a doua sarcina.cris e bine,ieri iar l am chinuit cu mine pe drum,a fost insa cuminte,dar la intoarcere a adormit pe drum si acasa a fost cam nervos, a plans,azi noapte s a trezit si a plans putin....

Mergi la inceput