Piticlonti de iulie-august 2004 (215)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Cristal, nici Dani nu mananca de la necunoscuti, nici macar cunoscuti (doar de la bunica-sa si nas, eu si taica-su, dar ca lumea doar de la mine) si povestiiiiiiiim daca vreau totusi sa manance cat cred eu ca are nevoie, blenduim fasolea verde, spanacul, fructele, carnea de pui de casa....Nu mananca multe feluri. Prefera si 3-4 zile aceeasi chestie. Nu adoarme decat ori cu mine ori cu taica-su, cu amandoi face circ. Pampersi avem noaptea. Adormitul e derect in pat cu frectie pe spate mai nou, ca el fiind de mic la categoria grea n-am avut ocazia sa-ncep leganatul. Si Andreea adoarme singura de la inceput din motive nu de greutate ci de Danut. O tin la piept asa, se cocoloseste, imi miroase bluza, si cand o vad ca e aproape de a adormi o pun in patut. Asta e model de adormire atunci cand e agitata sau seara. Ziua adoarme si fara tinut in brate dupa ce ne jucam, sau adoarme uitandu-se la jucarelele atarnate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Lia, !!
Pe cuvint ca nu esti singura cu copil care este mofturos, plingacios din te miri ce, crizat uneori ... cred mai mult ca sigur ca toate am trecut sau trecem prin asta ! Uneori stau si eu si ma intreb daca nu sint prea stricta, daca nu fac mult caz din cine stie ce lucru minor ... ca tocmai povesteam cu mincatul si bautul lui Andrei ! Dar stiu ca toate vin din dorintele noastre ca ai nostri copii sa aiba tot ce este mai bun si sa fie ingrijiti si crescuti cit mai bine !! si cum nu sintem perfecte ... o mai luam si noi pe aratura !
Pupici Deei si incearca sa ii dai apa sau ceai direct in gurita, eventual cu o lingurita sau chiar cu siringa ... cite putin, daca nu vrea din bibe, eu cred ca orice strop pe care il bea este un succes !
Hai, relaxxx, tata ride de mine si ma intreaba cum si de unde am mostenit eu calmul asta al meu - dupa care zice "Aaaa, da, de la mine, eu am fost asa cind eram tinar !", asta pentru ca eu am fost printesa lui de mica !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, va aud cu gradinitele si ma apuca frica ca ramin de caruta...eu vreau neaparat sa-l dau la una particulara care e doua strazi mai incolo si ne-am inscris pe lista de asteptare de anul trecut din septembrie, insa de citeori am sunat mi-au spus ca inscrierea incepe in aprilie si cind le vin fisele de inscriere ma suna... Parca vad ca ma pacalesc si ramin cu copilul neinscris din lipsa de locuri...

Eu am noroc cu Stefan ca macar maninca orice, in format de "om mare" adica carnita de exemplu trebuie sa o rup bucatele mai mici (nu poate musca din copan de exemplu), insa in rest maninca ca si noi. De acceptat mincare in principiu o face de la oricine atita timp cit sunt reclame la tv, dar gustari de tip biscuiti, pufuleti, accepta si din parc de la alte mamici, fara mutre. De baut din biberon doar laptele de dimineata il mai bea, dar si pe asta in ultimul timp a inceput sa mi-l refuze. I-am bagat insa seara la culcare o cana de lapte pe care o bea cu paiul si vad ca asta continua de citeva seri. Pipi insa face exclusiv in pampersi si imi dau seama ca inca nu constientizeaza, deci parerea mea este ca m-as stresa degeaba daca ar fi sa incep dez-pamperizarea...
Eu am alta intrebare - body-urile nu prea ii mai sunt bune si nu am gasit pentru virste mai mari. Voi cum imbracati copiii - le dati maieu si dupa aia tricou?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Gabi, noi nu mai folosim body-uri de mult, ii pun maieu si apoi o bluzica mai grosuta (la noi la etaju zece pe colt e mereu racoare in casa in anotimpul rece, oricit de tare ar dudui caloriferele) ! Daca totusi se face mai cald, pun maieu si tricou !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Giulik mea in skimb e zambrita rau : merge la oricine papa ceva si cere "te rog frumos papa la Giulia merci" asa, ca pe un slogan
Leeloo - noi folosim body uri, am gasit maaari de tot. Totusi, le folosim sa stiu io ca sta cu salele acoperite, dar nu sunt practice cand vrea sa se duca la olita sau wc si se grabeste ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Gabi noi folosim si maieuri si body,alternativ,prefer cand doarme sa ii pun body ca la cat se foieste ar dormi cu buricul gol,iar in timpul zilei maieutze!
Face cineva capitol nou??

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Neata, fetele!
Leeloo, vezi ca la Z au body-uri de trei ani, sigur ii vin lui Stefanutz, ca parca ziceai ca are 92 de cm. a maea atat are si ii sunt bune!

Lia
, jur pe rosu ca nici macar nu am inflorit ceva in povestirile despre Ianca cea Mofturoasa!

Si acum vreau sa va dau o veste buna! Pt mine, of cors! M-am mutat de la stiri (bleah, ca nu mai suportam) de la 1 aprilie (si nu e o gluma) ma duc la PR. Uraaaaaa! De la ora 9, Doamne ajuta ca am scapat de chinul de a ma trezi la 3 noaptea ca neoamenii!!! Sunt atat de fericita incat am simtit nevoia sa va spun si voua. Si mi-a crescut si salariul! Far asa zic eu nica!

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
http://iancadariana.blogspot.com/

Mergi la inceput

Diana, felicitari multeeee !
Exista si romani fericiti carevasazica ... Bravos, si la mai mare !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Lio, cand era Maria in greva doctorul imi zicea sa o controlez (aia cu ciupitul pielii sa vezi daca e deshidratata) si daca vad ceva sa merg la spital in rest sa o las in porcii ei...Ma termina cand imi zicea ca nu are nimic, sa o las in pace.
Dar am lasat-o pentru ca Maria a crescut foarte bine...

Cu lichidele...Maria bea 500ml lapte (dimineata si seara), 150-200ml suc de portocale la 10, 150ml supa (chioara strecurata) la 14 si seara cere apa...bea vreo 100ml...cateodata 200...
Io zic ca baga lichide suficiente...

Diana, felicitari si la mai mare!!!

Daria, unde ai gasit body-uri asa mari!?
Eu lu' Maria ii dau si acum body-urile alea mici ca pe bluza, desfacute sa-i tina la shale...e tare caraghioasa cu manecile alea scurte dar mai ales noaptea nu renunt la ele...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Sa raspund si eu acum. Eu l-am inscris la opt ore si nu stiu daca am facut bine sau nu, de aia va intrebam si pe voi. Vad ca cele mai multe i-ati dus sau ii veti duce la 4 ore.

Argumentele mele:
-ca acasa nu mai prea doarme, si acolo poate actioneaza puterea imitatiei
-ca o sa incep serviciul si cand vin acasa intotdeauna am de pregatit pentru a doua zi si mi-ar prinde bine un interval de 2-3 ore in care sa nu fiu cu amandoi copiii. Cu mara doar cred ca ma descurc, dar daca ar fi amandoi, n-as reusi. Asta e cel mai important argument.
-ca papa mancare de-a noastra, neblenduita. E adevarat ca nu papa singur dar mai exersam pana atunci. Si o sa fie un motiv bun sa invete.
-ca daca ar merge la 4 ore, cine il ia la amiaza nu poate sa se ocupe singur de ambii copii, (eu fiind la servici)

Contraargumente
- avem inca pampers (dar si la asta mi lucram)
- n-a dormit niciodata in alt loc decat acasa (ma rog, la mare la hotel, dar era cu noi)
- ca la opt ore e alta programa fata de 4 ore

dar merg pe ideea asta deocamdata si daca nu ne descurcam, trecem la 4 ore. Si eu sunt de parere, ca daca acum nu este independent (mancat, imbracat singur, etc), nu va fi nici peste un an, pentru ca stand acasa, noi o sa continuam sa-l cocolosim. Acolo are ocazia sa exerzese. Poate ma insel, dar asa mi se pare acum.

Mergi la inceput