Piticlonti de iulie-august 2004 (215)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Aaaa, ca am uitat sa zic, am vazut mociritza mica, e tare de tot! O pupam apasat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

MITZU, Matei va merge din toamna la gradinita cu program prelungit pentru ca nu vreau sa apelez la o bonma pentru orele de dupa gradi pana vom veni noi acasa (sper ca atunci voi munci si eu) si pentru ca am vazut la doi copii din familie foarte alintati schimbari majore in bine odata ce au intrat la program de masa/somn in colectiv. Asta e opinia mea!
Si noi avem probleme mari cu laptele, bea cam 100 ml dimineata, combinat cu putina cacao instant (adica isi bea cafeaua cu noi), altfel il refuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu - raspund rapid: la program de 4 ore. Ca oricum tre sa tin dadaca, eu ajung acasa la 6 juma`, gradinitele sunt pana la 5. In plus, din cate mi s au povestit, in orele diminetii sunt programele educative, dup`aia se doarme si se iese in curte. Si sunt si mai radicala, gradinita nu are curte, asa ca se sta in clasa. Se duce papica de acasa, sandwich, fruct, suculet. Iar la 12 o scoate tanti, pranzul il ia acasa, apoi ori somn ori o duce in parc.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mitzu, ca ai intrebat ... pai Andrei nu bea decit APA din cana cu pai si aia de cele mai multe ori la insistentele mele ! Citeodata ma intreb cum naiba de nu i se face sete ?... dar sint si dati cind bea ce ii pun si apoi vine si mai cere !
Lapte poate ar bea, dar nu 300 ml in timp util, de aceea nici nu ma gindesc sa schimb lingurita pe cana cu pai, macar asa stiu sigur ca ii ajunge in stomacel tot ! Mai am rabdare, ca stiu ca o sa vina si vremea cind va sti sa bea din cana normala !!
Iar despre gradinita ... eu sint din categoria celor care o amina pe cit pot ! Din fericire, Florin are un program in care poate lucra de acasa de cele mai multe ori, iar cind nu si nu, se duce doar dupaamiaza la studio, atunci eu sint acasa !! Plus ca la noi in spatele blocului, la o zvirlitura de bat se construieste o gradinita, si zic eu ca e superfain, ca pina o termina muncitorii, mai creste si Andrei ! Dar oricum, nu intentionez sa il trimit la gradi mai devreme de 4 ani (sper din tot sufletul sa imi reuseasca faza !).
Roberta, asa, mama, zii surorii tale ca face o mare greseala, ce dumnezeu ?! Cum antibiotic de doo ori pe luna ??? Iar medicul ala de familie este inconstient !! Eu l-as schimba rapid !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Multumim pentru aprecieri,ieri ne-am scos cu aparat foto nou,mult mai bazat decat cel vechi,pentru ca mandra l-a stricat pe cel vechi si fiind in garantie,au zis ca nu se complica sa-l repare asa ca sa ne luam altu
Mitzu io intentionez sa o dau la 4 ani la gradi,la program scurt pentru ca:odata-una e sa manance un pranz acasa si sa-si faca somnul de pranz in patul ei si a doua-difera programa de lucru cu copii la program scurt fatza de cea de la program lung...asa ca pana atunci ma rog sa fie bunica Geta sanatoasa si sa nu plece in Italia!
Lia si nepotica mea care acum are 8 ani,n-a pus in viata ei biberon in gura a mancat numa' cu linguritza dar asta pentru ca asa a vrut sora mea,io recunosc ca n-am nervi pentru asa ceva..pana la 4 ani ii dau laptele in somn,dupa care...cum o vrea!A si mi-am adus aminte cum ii hranea in maternitate,cu seringa..gizz,cu o viteza de invidiat...

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele...si eu tot cu moralul la pamint din cauza de ploaie...ce sa mai zic ca de dimineata eu eram convinsa ca azi e simbata si nu intelegeam de ce sotul s-a trezit cu noaptea in cap ca sa faca dus...noroc cu postarile Cristalinei ca mai imi revine si mie zimbetul pe buze!
Mai si pe mine ma apuca asa uneori un dor de bebelus - de cite ori vad unul mic la TV sau prin parc...dupa care ma apuca o teama imensa de cum o sa ne descurcam noi cu doi copii, eu iar acasa o perioada si cu creditul la casa de platit (nu de alta, dar si salariul meu contribuie destul de mult la veniturile casei) samd...dar de prin toamna tot o sa "dau liber" la lucrari, sa vedem ce iese...
Andries - felicitari pentru simburel si sarcina usoara in continuare. Noroc cu tine ca m-am mai linistit si eu - mie mi se parea Stefan foarte mic de inaltime comparativ cu ce zic fetele de aici - el avea 92 cm in ianuarie - dar daca zici ca Victor are 93, atunci m-am linistit!
Mitzule - si noi am vrea sa mergem la concert la George Michael - poate ne vedem acolo - stai linistita, se descurca bunicele cu cei doi pui!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu - k uitai, am inscris o in iaunuarie pe Giulik, pt la toamna !

Despre baut: Giulia bea orice din orice. Dar cand are kef de siesta, imi cere la bibe, sta tolanita si si baga dejtele in eticheta admirand peretii camerei Lapte simplu, lapte cu nesquick, suc facut acasa, suc de piersici sau morcovi si combuinatii cumparate, apa, apa minerala, orice, si le i a singura si ma striga

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzu, o dau pe Maria la 4 ore de la toamna (ne-au zis sa punem cererea prin aprilie-mai...avantaj noi, ca shedem la tzara!).
De ce?!...:))))
Nu mananca singura, nu mananca de la necunoscuti, nu mananca decat la teveu, mananca numai dat prin blender...orice!
Nu adoarme nici macar cu tanti Ioana care e pretena ei...suntem inca la pampersi (de astia sper sa o dezvat pana atunci, ca 4 ore poa' sa nu manance sau sa doarma...dar sa ii pun dop nu pot...)
Nu adoarme daca in afara de ea si ala care o adoarme mai e o alta persoana in incapere.
De exemplu daca sunt si io si taica-su nu prea adoarme cu tot leganatul pe picioare (da, da, inca o legan pe picioare!...:)))

Asa ca nu indraznesc sa o inscriu la program prelungit ca nu cred ca rezolvam toate astea pana la toamna.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

La capitolul beut,nici a mea nu cere nik,decat daca bea ceva vreun personaj din desene,dar io am ramas cu un pitic pe creier de asta vara cand au zis ca era cam deshidratata,asa ca ii dau tot timpul sa bea,ceai,apa plata simpla sau cu o lingurita de sirop de catina,nectar de piersici...nu prea vrea sa mai bea suc natural facut in casa...
Leeloo si noi daca ne hotaram sa mai facem un bb la toamna ne apucam de munci,daca nu nu,dar dupa cate vad io sansele is cam mici,mici
Nu stiu daca v-am spus am un fost coleg de liceu care are o fetita de 2 ani,iar in august nevasta-i naste gemeni...tot fetitze...este terminat ,a zis ca mai crede in sansa lui de 0.0001% sa fie si baiat

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

merci fetelor, tare mult!

sa nu credeti ca eu sunt fan spital, dimpotriva!doar d-acolo am adus-o cu stafilococ
pur si simplu, mi-era teama ca asa mica fiind si refuzand si ceai, band si lapte putin sa nu se deshidrateze si eu sa nu observ. Am o pretena farmacista care a patit idem, si a ajuns de urgenta cu fata in spital in urma unui control banal la care o dusese tot din cauza ca nu manca si nu crestea pe la 3 luni. Si asta dupa ce saptamani la rand a carat-o pe la diversi pediatri si nutritionisti. Ei bine, dr ei nici n-a mai lasat-o atunci sa ajunga acasa sa-si ia bagaj de spital, a trimis-o de urgenta si-ntr-o ora fetita era deja pe perfuzie. Au urmat analize peste analize si concluzie:sanatoasa. Asa ca i-au dat prafuri de pofta de mancare, cu ceva peritol inclus, si i-au scos Vigantolul ca decisese dr ca ala ar fi cauza inapetentei.

Altfel...neam nu ma gandesc la spitale ca, am lucrat 5 ani de zile cu spitalele de copii de aici, si cu copiii abandonati in si din ele si zau, in 5 ani de zile n-am scapat de aureus, enteroviroze, gripe si alte nasoleli. Asa ca fost-am nevoita sa ma reprofilez pe alt domeniu ca imunitatea pa vremea aia nu aveam habar ca se poate fortifica. Nici net n-aveam, e drept :)

de azi iar i-am dat B complex Andreei, ca terminaram antibioticul si o agita fff tare. arunca din picioruse intruna, n-are chef nici de zambit, cred ca ii pica rau...dar pediatrele insista sa ii dau. scrie pe prospect ca e buna si dupa tratament cu antibiotice...au gust si naspa. I-o strecor cu o seringa mica in gurita, o fac sa rada si ea casca gurita, saraca ramane cam mirata si scarbita, tine in gurita siropul, apoi fac iar mutre, o fac sa rada si-nghite, altfel isi face greata. Si e mai mare pacatul dupa ce m-am strafocat sa o hranesc sa-mi vomite. D-aia 2,5 ml mi se par multi de administrat in asa conditii.

sa nu va suparati dar cum la mine paranoia e taman in floare, m-a fulgerat gandul ca nu carecumva voi sa ma faceti sa nu ma simt singura pe lume cu copil ce face fitze la bibe, sa-mi povestiti ca ati trecut, treceti sau trec altii prin situatii similare...nu va suparati pe mine, oricum bunul simt razbate totusi printre paranoi si ma face sa cred ca n-oi fi unicat in situatie

vroiam sa va zic ca gasisem o tanti din vecini care sa ma ajute, era dsiponibilizata. cum zicea si Moniq, vorbea ea agramaticat dar lui Dani incepuse sa-i placa. Dar, mai are nevoie de 2 ani pt a putea sa se pensioneze cu pensie 100%, asa ca s-a angajat femeie de serviciu la o firma. Si iar am ramas fara ajutor. A venit doar vreo 2 saptamani ca avea nevoie de bani si nu credea ca o sa gaseasca asa rapid de lucru la varsta ei. Oricum n-avea defel pretentii de posturi, accepta orice numai sa-si completeze vechimea. Acum lucreaza 8 ore, platita e cu 5 milioane si 1 milion da pe transport pana-n capatul alalalt de oras. A fost aseara pe la noi in vizita si se gandea daca peste 2 ani o s-o angajez sa se ocupe de Andreea, cand o fi sa merg iar la servici, si sa-l aduca pe Dani de la gradi. M-a apucat rasul....tare departe mi se par vremurile alea. Eu abia privesc spre maine daramite peste 2 ani cand o creste si balerina mea

Cristal, dar Maria ta arata si a aratat fff bine in ciuda faptului ca vomita acusi-acusi, si zici ca a mancat cu fitze mereu. E bine ca asimileaza absolut tot.

Daria, sa stii ca Giulia arata deja a domnisoara de scoala. Are o mina inteligenta, studiata parca. Nu rade cu gura pana la urechi in nici o poza. Eu cand ii fa cpoze lui Danut ii spun sa nu mai rada asa cu gura cascata ca nu iese bine poza:) Abia il conving. Ii arat eu ce-nseamna zambet ca altfel el rade de i se vad si molarii. Nu ma deranjeaza defel, numai ca na, asa vreau io sa iasa bine la pozat

Mitzu, sper sa va reuseasca seara romantica la G. Michael. Ultima oara parca n-ati iesit de Sf Valentin la restaurant. Racise Tudor, nu? Tin pumnii sa puteti acum. Clar e nevoie de asa momente intr-o familie cu 2 copii mici, mai ales. Eu inca nu am atins performanta asta. Nu am timp decat sa ma fulgere cate un gand romantic si se si spulbera instant. Materializarea e depaaaaaaarte

va pup acum, va doresc un weekend placut, fara surprize neplacute si va multumesc din nou ca ma suportati si ajutati

Mergi la inceput