Copiluti de mai-iunie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 30
crissu spune:
Florentina am vazut albumul lui Patrick si m-am indragostit 
....e mortal, si ce grasan dulce ai tu acolo care deja a facut trei luni. Cred ca papa foarte bine la cum arata.
ioanailincam spune:
Hello! Ce vreme de stat in pat si de numarat banii
Nu am chef de nimic, in continuare mor de pofta sa ajung la Baby Expo (Androix - asteptam si recenzia ta), noroc ca nu am asa multa treaba sau ma rog, am, dar mai aman si pentru saptamana viitoare
.
In orice caz, vremea ne strica toate planurile; ca maine planuisem sa mergem in vechiul cartier sa spalam masina (ce sa speli cu ploaia asta infecta) si sa reparam cauciucurile, iar in timpul asta am fi stat cu Mogo la locul de joaca. Iar duminica voiam sa dam o fuga pana la tara, sa facem si un gratarel, sa mai ducem niste lucruri care nu ne mai fac trebuinta pe acasa (asa ne trebuie ca nu ne-am urnit saptamana trecuta cand a fost cald si bine).
Crissu - multumim de recenzie, mai ales ca erai obosita si ti-ai facut timp sa ne scrii. Eu vreau sa iau incaltari (sa vedem ce branza fac ca aseara am vrut sa ii masor piciorul, dar cum am ajuns tarziu nu am mai apucat, iar de dimineata am uitat
), pantaloni de casa si cateva bluzite, vreo 2 caciuli mai subtiri si cateva carti, ca sta destul de prost la capitolul asta. Sper sa ma abtin de la jucarii ca e casa plina de ele si m-am saturat sa gasesc casa explodata in fiecare seara.
No, acuma va las sa mai muncesc si eu; daca totul e linistit ca si pana acuma la 16.30 ma tirez. O zi buna si mai bagati si voi o vorba ca azi stau cu DC-ul deschis.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Ia uitati niste analfabetisme de-ale lui Marean (n.n. primar la sectorul 5 pentru fetele din strainatate)
"De cand ma stiu eu copil ma urcam in pom si mancam corcodusi"
- "Deci prezenta mea e datorita starii Bucurestiului in care ne aflam"
- "Bordurile de 20 de milioane de euro pe mine nu m-a convins"
- "Din banii aia construia 800 de apartamente de 2 camere sau 40 de gradinite, ca avem un deficit de 10.000 de copii"
- "In ultimii cinci ani este anormal sa mergem cu masinile si cu transportul in comun care mergem"
- "Poate nu am in spatele meu o activitate profesionala foarte mare, dar cred ca, prin ce am demonstrat la Sectorul 5, faptul ca i-am capacitat pe cetatenii Sectorului 5, batandu-ma pe de o parte cu echipa domnului primar general de atunci Basescu si cu o parte din echipa PSD care am avut o serie de probleme cu ei si care au vrut sa ma elimine..."
- "Nu m-am batut cu nimenea. Nici nu ma gandeam atunci ca voi ajunge astazi mare catindat la primarie"
- "I-am auzit pe baietii astia de prin ministere ce spuneau, sa se duca dracu la munca sau sa citeasca cateva almanahe"
- "Gigi Becali este un om uman"
- "Nu stiu la ce echipa joaca Horia Roman Patapievici"
- "Si-ntr-un pom daca ma puneti, eu am puncte de vedere"
- "Nu sunt atent la exprimare, dar promit sa fiu"
Verbul a fi se conjuga:eu sunt,tu esti,noi suntem
Avind o relatie foarte buna cu cadrele didactice, m-au sunat o profesoara de romana…
Da’ de ce in discutia cu mine acuma, de ce nu ati gasit exact unde am gresit pina acum? De ce nu ati gresit nimic? De unde ?
Voi demonstra societatii romanesti si bucurestenilor exact pregatirea fiecarui primar la un numar de 100 de orase din Europa si exact fiecare cite limbi straini stiu, ce stiu si asa mai departe.
E adevarat ca nu am studiile primarului Parisului si poate nici ale domnului primar Caldarescu care ati spus dumneavoastra. (Era vorba de scriitorul Mircea Cartarescu - n.r.) Pot sa conduc poate chiar mai bun ca amindoi la un loc.
S-au verificat toate actele pe fostii trei ani pe care am fost primar
Sint un om pamintean si ma intereseaza decit Bucurestiul si atit
La PNA am primit neurmarirea inceperii penale. S-a definitivat dosarul definitiv
"In Romania, daca n-ai un dram de putere si un pic de bagabonteala, nu rezolvi
nimic"
"Acel tanar care s-a transformat in trei sute este vorba de unul singur"
Avem nevoie de lideri adevarati, nu de maimutoi implementati.
_
Teddy - drum bun si petrecere frumoasa in tara!
Florentina - multumesc pentru aprecieri; Mogo e cam tunsa cu ciobul actualmente, poate repara mama ceva cand mergem acasa saptmana viitoare.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...