Copiluti de mai-iunie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 29
Danelutza spune:
Nelia 

trecem la capitolul urmator
? Nu da
ca am disparut 

crissu spune:
Fetele am fost la Babyexpo. Imi pare rau ca reusesc doar la o ora atat de tarzie sa va scriu cateva impresii dar sa le aveti proaspete dimineata. Deci: Agitatie mare, aglomeratie la fel de mare desi a fost prima zi, produse destul de variate. Eu am fost cu Iulia dupa mine si ne-a alergat si pe mine si pe tati peste tot......asa ca mare lucru nu am apucat sa luam. I-am cumparat o tablita magnetica de la Tomy de care vreau sa zic ca este incantata. Are pix si 4 forme gen stampila foarte dragute si un sistem de stergere automat.A costat 730.000 lei. Am mai luat biberoane de la Avent, unul pentru Iulia 350.000 si unul pentru nou-nascut 210.000. Un body de la Z din-acela cu fel de fel de mesaje pe ele....am luat unul cu "Tata ma iubeste" 190.000, si o caciulita mai subtitica 160.000 + laptic Milumil 3 cu 270.000 cutia. Preturile la hainute si mai ales incaltaminte mi sau parut destul de mari. Carucioare foarte frumoase am vazut la Iglesina(preturi de la doua milioane la sase) asta pentru cine mai are nevoie si jucarii din lemn foarte frumoase (nu mai retin firma) pentru bebei de varsta alor nostrii.
Am mai vazut hainute de gravide dragute dar nu m-am indurat sa-mi iau si eu nici macar un tricou
(costa intre 500 si 700 mii lei)
Eu zic daca vreti sa mergeti sa incercati, pentru cine poate, sa mearga dimineata sau in jurul pranzului cred ca ar fi ceva mai liber.
Imi mai aduc aminte si mai scriu si maine ca acum am picat lata de oboseala.
Aaaaa apropo pentru fetele care cautau ajutor la menaj si bona (Monu,Andra. Ruxel) am primit un pliant de la firma Antoanette Services care pun la dispozitie bone, menajere si ptr ingrijire batrani.....telefon:336.02.21; 0741.123.383 sau www. ajutormenaj. ro
M-am gandit sa intrebati si aici. Sper ca v-am fost vreun pic de ajutor si ca am fost cat de cat coerenta in exprimare desi sunt obosita rau de tot.
Va pupa Cris si Iulia si va ureaza o noapte linistita.
babygirl spune:
www.reclamamascataatentie/utile_Agentii_babysitting_1.html" target="_blank">agentii babysitting
monu spune:
Ola, am fost la control cu mandrele. sunt in continuare pe tratament cu antibiotic. in seara asta a trebuit tinuta de maini si de picioare ca sa i se scoata mucii ca altfel ne trimitea dr la spital. doamne ce speriata a fost si cat a urlat. mi-a fost tare mila de ea. de cand cu laringita si episodul de sufocare mandra mea e iar scai dupa mine. azi asa de tare m-a obosit ca i-am promis ca o trimit pachet la gradi. dar tot nu am sanse sa o dau asa ca....
Mickyyy, stam f aproape una de alta! m-as bucura f mult sa putem sa ne intalnim. asa mai socializeaza si Alexia. Dar oricum numai dupa ce le trece raceala ca sa nu dam si la fetele tale.![]()
Nelia!!!!! ce faci mami?!?!
dar un test ai incercat? pt linistea ta?
Maine mergem si noi la baby expo. asa mai pe seara. abia astept.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Tdi spune:
gata valiza, curatenia si alte treburi...Romania, pazea ca veniiiiim!![]()
Sper sa mai prind vreun computer pe undeva ca sa vad ce mai faceti si sa va salut, pana atunci aveti grija de voi, de puisori si de tatici, sa fiti toti sanatosi si sa petreceti Sarbatori Fericite!
Va pupa cu mult drag Teodora si Alyssa!
Album Alyssa
monu spune:
Neata, am avut o noapte normala. In sfarsit! Alexia a fost cuminte iar bb in limitele varstei.![]()
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
blackpanterro spune:
Neata,
la noi a venit iarna.....avem zapada pana la glezne si inca ninge, nu cred ca se va opri azi.Macar bine ca o sa il scot pe Aidan la zapada ca, credeam ca am cumparat sania degeaba :)
Am vazut poze cu Ema la scoala, cu Saryta si fetitele, sa va traiasca grasunelele :)
Daca mai sunt poze o sa ma mai uit, nu am apucat sa citesc tot.
Cuscra, nasol cu daycare-ul, io zic sa nu o mai duci acolo, lasa naiba mai bine niste nervi acasa decat stresata si neglijata pe acolo.Lasa ca gasesti tu ceva calumea, ca ai de unde alege.
Fran, parerea mea e ca dr acela e un imbecil.....sper sa nu te superi dar cum naiba poate sa arunce asa cu un diagnostic??Cum sa spui ca un copil e autist numai prin simplul fapt ca nu vorbeste ca alti copii?1?
Eu nu imi pot stapani mania de cata incompetenta e in unii doctori.
In primul rand autismul nu apare dintr-o data asa ca si cum ar fi o raceala, sunt semne de cand este bebe, mi se pare ca exista o gena care ar provoca asta, o sa ma documentez....
Sunt atatia copii care vorbesc mai tarziu...limita asta normala este foarte larga, sa nu uitam ca Einstein a vorbit la 4 sau 5 ani.
Oricum parerea mea e sa te abtii de la tratamente severe pana nu sti exact.
Na ca s-a trezit copilul revin dupa si trebuie sa si curat zapada din fata casei...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Florentina G spune:
Neata'!
Ce faceti? Noi ne-am trezit mai devreme decat de obicei si asta pentru ca aseara copiii dormeau inca de la 19.00.
Vroiam sa va multumesc pentru urarile de La Multi Ani pe care i le-ati transmis lui Patrick - iar m-ati luat pe nepregatite, nici nu stiam cand este St. Patrick! Oricum nu a fost sarbatorit decat aici pe forum, din alta parte nu am primit felicitari pentru ca nu a stiut nimeni.
Felicitam si noi cu intarziere pe Patricia de Fran si Patrick de Newmami! Sa cresteti mari si sanatosi!!!
Mai devreme stateam cu amandoi iar Mayei nu stiu ce i-a venit sa-i ia jucaria lui Patrick si sa nu mai vrea sa i-o dea. Patrick plangea iar ea il ignora total. Am inceput sa-i cer parerea "ce sa-i facem noi lui Patrick sa nu mai planga?" Iar ea, foarte serioasa, ridica din umeri si imi raspundea pe un ton din ala de parca era epuizata de plansul lui - "nu stiu, nu stiu!" Apoi s-a dus la el si i-a dat jucaria.
Fran, si eu sunt de parere ca nu trebuie sa disperi din cauza diagnosticului presupus al Patriciei. Eu sunt sigura ca ea este un copil special, cu o inteligenta deosebita si ca te va surprinde intr-o zi cand va incepe sa vorbeasca. Nu cred ca se poate cataloga un copil dupa cat de devreme a inceput sa vorbeasca... important este si ce vorbeste!
Teddy, drum bun si sper ca de data aceasta sa aveti o vacanta super!!!
Nelia, pana la ginecolog fa un test de sarcina sa spulberi orice indoiala, apoi te poti gandi calm la orice alte posibilitati ar mai fi..... Anton spuneai? ![]()
OlgaM, cum te simti azi? Cum a fost ziua de ieri, ti-ai cumparat ceva frumos? Pe unde te-ai plimbat?
Monu, sa-ti traiasca micuta crestina! Astept cu interes sa pui poze de la botez!
Ioana, e dulce foc Ana, mai ales tunsa scurt....ii sta foarte bine!!!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
crissu spune:
Nelia cu riscul de a lua a mama de bataie virtuala de la tine iti spun ca la mine si la prima sarcina si acum asa a inceput, adica: o mica sangerare dupa care lipsa menstra si durere de cap cat cuprinde. A urmat testul de sarcina , acela care se face cu urina care a confirmat sarcina.
Poate sa fie totusi si o dereglare hormonala din cauza starii in care tu te aflii. Streesul si oboseala se poate sa fi contribuit la lucrul asta si se poate totusi sa mai vina o data musafirii luna asta sau poate nu?

Nu ati zis nimic de Babyexpo.............sau poate nu am explicat eu cum trebuie.