Copiluti de mai-iunie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 21
NewMami spune:
Fran, o fi haos in casa dar merita toata excursi in aer curat de munte. Ma gandesc la Iepu al tau si imi aduc aminte de copilaria mea. Ce-mi mai placeau drumetiile. Mergeam cu bunicul meu in fiecare weekend pe dealuri, prin paduri dupa floricele iar iarna cu saniuta. Uneori mai practicam si pescuitul. Ce vremuir - era superb si ce multi mi placea. Si eu sunt adepta cat mai multor iesiri, cat mai mult in aer liber.
Sper din tot sufletul sa fie bine cu cucuiul lui Iepu si sa se retraga de la sine. Mai dar prin cate mai treceti si voi cu asta mica. In legatura cu vorbitul nu stiu ce sa spun. Intr-adevar unii copii vorbesc mai repede altii mai tarziu. Patrick e intre – nici prea mult dar nici deloc. Insa ceea ce spune e cu directie sis tie ce vrea. De aceea nu-mi fac probleme.Plus ca o dab a pe Engleza dar ma bucur ca mia nou si-a imbunatatit si vocabularul in limba romana.
Elisor, te inteleg foarte bine, imi inchipui prin ce treci. Eu lui Patrick nu-I mai dau suzeta prea mult in timpul zilei, la gradinita nu o primeste decat la nap-ul de amiaza , altfel nu o cere iar noaptea nu e pregatit nici el dar nici eu o sa o scot.
Laptic si asa bea f.f.f putin asa ca ii mai las sticluta dimineata. Nu sunt inca ready sa renunt la baby, il mai vreau inca micut , caci oricum cresc mult prea repede.
Pe 21 Aprilie mergem la Thomas ca vine aici in preajma. O invitam si pe Bianca stiu ca e fun. I-am luat lui Patrick un Thomas pe sine cu remote. Inca nu I l-am dat dar de abia astept sa-I vad reactia.
Oftalmolog, spre rusinea mea inca n-am ajuns. Poate lunea viitoare ca vreau sa-mi iau liber sa mai rezolv una alta ca s-au strans prea multe.
Adina, success cu vanzarea. Simt eu ca azi va fi o zi buna ptr. tine.
Loreen, chiar de astia n-am auzit , dar ma voi interesa. Oricum cand vin in tara vreau sa ma duc la un pediatru bun. Poate ma ajuta Elisor cu ceva nume ca voi ajunge sigur la Brasov si stau cateva zile acolo.
Cum raceste mai bine, cum se trage la urechiuse. De abia astept sa vina vremea buna sa mai scapam de curs nasul si altele.
MyGirl, nu te gandi negative ptr. ca nu toate gradinitele sunt la fel. Eu sunt foarte fericita cu cea in care e Patrick iar el e si mai fericit. Au o gramada de activitati, playground-uri pe varste, personalul tare dragut si efectiv iubesc copii. Si asta nu se vede numai cand merg sa-l ridic pe Patrick. De multe ori ma duc si ma uit si nimeni nu stie ca sunt acolo.
Deci curaj, o sa vezi ca daca e locul potrivit si personal dedicate Alex o sa fie foarte fericita.
Multumim de aprecieri mai ales ca nu foarte multi imi spun ca seamana cu mine. Mi-a crescut pipota in mine de fericire, ca 90% ma intreaba unde am fost cand l-am facut.
Si poza cu ursulet si poza de grup sunt facute la daycare. Cam atatia copilasi sunt in grupa la el si cele 5 educatoare. In fiecare an au la daycare picture day si vine un fotograf si ii ia in chip. Pentru mine e super ca nu ma mai deplasez la studio.
O dai pe Alex putin sa o plimbe cu masina? Patrick inca face in diaper, pe olita se pune si se joaca dar stie ca acolo ar trebui sa faca kk insa e cale lunga pana il invat. Le-am dat tema de casa bunicilor la vara cat stam in RO.
Mickyyy spune:
Hop si noi....au trecut cateva zile de cand n-am mai avut timp de forum, si deja am pierdut sirul. Dar macar am scapat de jumate din "examen", am reusit sa fac si sa predau proiectul in timp util (ieri a fost ultima zi), desi am vazut ca se putea preda si mai tarziu, daca te duceai cu saru'mana. In fine, eu mi-am facut datoria de cursant studios, si l-am depus la timp. Mai am sambata examenul, si gata, am scapat. Nu se pune problema sa nu-l iau (zic eu, tinand cont ca's grile cu un singur raspuns, si nu cred sa fiu atat de batuta-n cap sa nu nimeresc macar jumate), dar tot vreau sa citesc macar odata suportul de curs (care se compune din vreo 3 cartoiae mari, si n-am citit decat 2 pana acum 
).
Si colac peste pupaza, mi-au mai si racit fetele, Daria mai rau, Malina doar putin, oricum suficient cat sa ma tina treaza aproape toata noaptea!
sa ca ieri am fost un zombi....azi sunt ceva mai bine. Aseara am zis sa dorm cu cea mica-n pat sa nu mai fac ture toata noaptea sa vad de ce scanceste sau daca are febra....numai ca ea n-a fost de acord cu mine, ori de cate ori se trezea si ma vedea incepea sa dea in mine ca-ntr-un sac de box sa plec de langa ea ca acolo "e locu lu Malina! 
"!!!
Dupa cum ziceam, v-am citit mai mult pe sarite.
florenta, bine-ai venit
. M-am amuzat cu pataniile voastre cu telefonul. Noi avem alt loc de depozitat lucrurile cu care ne jucam: masina de spalat!! Am gasit acolo de la hainele prietenilor veniti in vizita (care si-au dat una alta jos de pe ei si la plecare le cautau disperati) pana la telefonul mobil!
aurasa, ma bucur pentru voi, Catalin ca e atat de atent si grijuliu cu fratiorul lui
. Am deschis si lkink-ul cu povestea nasterii, totul e sa am si timp sa citesc.
monu, sa va traiasca micuta crestina. Ziceai ceva de gradinita, stiu ca tu stai pe langa mine, in zona. Eu am dus-o pe Malina de vreo saptamana, la o gradinita de prin cartier, deschisa de curand si destul de micuta (e gradinita catolica, ce-i drept, cu program intensiv de limba engleza, dar mie mi-e indiferent sub ce patriarhie e atata timp cat conditiile sunt ok), la 4 ore pe zi ma costa 200 RON. Am zis ca in cel mai rau caz platesc prima luna si daca nu-i place, renuntam; numai ca vad ca e innebunita. Si am vazut si pitici mai mici pe-acolo (desi scrie ca de la 3 ani in sus), dar presupun ca facutul la olita e conditie de baza ca sa-i primeasca.
Oricum, sanatate multa Alexiei, ca am vazut ca a fost bolnavioara
.
babygirl, am vazut ca vrei sa vinzi apartamentul, eu cand am cumparat pe-al meu am gasit la un momentdat o agentie imobiliara super (n-am lucrat cu ei, ce-i drept, dar mi-a placut stilul). Si luau comision doar de la cumparator, in felul asta tu ca proprietar puneai ce pret voiai, fara sa mai stai stresat sa faci calcule cat iti ramane tie dupa ce platesti comisionul lui, plus ca puteai negocia direct cu cumparatorul. Daca vrei, desi nu mai bag mana-n foc, pot sa caut cartea lui de vizita.
OanaC, groaznica experienta voastra cu daycare-ul, seamana cu gradinitele de stat de la noi, dar la voi as fi avut pretentii. Mai bine ca ai renuntat din timp.
hai ca am fugit la o tigare.... poate mai povestim, daca mai imi fac timp si de forum printre tonele de cursuri!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
onixone spune:
mygirl daca nu te superi ce dieta ai inceput ca vreau si sa dau vreo5 kg jos.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
andutzy spune:
Revenit de la eco morfo, IR-urile iar maricele, 0.50 si 0.62. Androix, tu te pricepi mai bine. oricum Tutunaru nu e in tara si sper sa nu fie alarmant de mari. Iosup zice ca de la stres sau de la oboseala. Cel putin in ultimile zile am parte de amandoua. Va pup
Andra
Sapt21 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
omustata spune:
Am mai reusit sa citesc vreo 2 pagini de ieri, asa ca tot sunt in urma rau.
Anca-am primit pozele cu Patrick si nu pot sa nu ma minunez de cate jucarii are. Si am vazut in masina ceva ce semana a TV. De unde l-ai luat?
Florentza-bine ai venit! Sper sa te simti bine printre noi. Fetele sunt foarte dragute, vorbesc de cele din grupul nostru, ca am impresia ca in rest nu prea. Si fetita mea ascunde lucrurile te miri pe unde, dar ce ma ditreaza este ca isi aduce foarte bine aminte unde le-a ascuns si daca o intreb vine si mi le aduce. Mai ciudat este ca isi aminteste si a doua zi.
Tdi-hai ca m-ai distrat cu italiana, dar cel mai mult m-ai distrat cu faptul ca o pazesti pe Aly cand doarme. CE crezi ca i se poate intampla cand doarme? Cat despre scapatul in strada eu sunt stresata ingrozitor de chestia asta pentru ca sotul meu a avut un frate care a murit la 3 ani din cauza asta.
Gabitza-si Andrei continua sa refuze laptele? Si Maya la fel. Doar cu cereale il accepta. El il accepta cu cereale?
gusta-stai linistita, ca a mea cred ca ii ia pe toti la lipsa de progrese.
OlgaT-hai sa ne luam de mana! Trebuie sa stam de vorba.
OanaC-ce mai faci? Poate ai scris dar eu nu am apucat sa citesc. Parca incepea Eva cresa. Cum a fost?
Hai ca mai citesc si revin.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
patriciaRO spune:
OanaC, vai de mine mai. Am citit c u sufletul la gura si m-am crispat zau asa.. Saraca Eva.. Am plans numai inchipuindu-am in situatia ta... Vai doamne... O sa gasesti si in alta parte. NU trebuie sa disperi.. Pupam la voi!
Oana, mai ce cura faci tu? Pai nu esti mai slaba rau... Ce iti mai trebuie.. De mine as putea zice, insa tu?
Fran, sa va fie de bine cu muntele... Pupam! ce bine ca papa bine!
Azi Alex mi-a facut iarasi un kk intepator si cam moale.. Nici nu stiu de la ce poate fi asa fiidca a fost al 4-lea si inainte facuse tare.. L-am trecut pe ceai de menta sa se mai linisteasca cu stomacul!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Androix spune:
Andra, cat erau ultima data? Ai facut trat. cu pregnyl?
Si la mine tot cam asa sunt, si T. a fost de parere ca sunt cam mari dar in conditiile in care bb e la zi cu dimensiunile a zis s-o tin in continuare pe magne B6 si biomarin si o scoatem la capat asa.
Edit: daaaaaa, mama de pifos! Exact cum zici, pe tine te-as intelege sa tii cura si sa alergi sa-ti iasa okii din cap ca la melc, adik se vede din poze, mey.
Uritelor! Lasa ca va arat io voua la vara, daca oti putea vreuna sa tineti pasul cu mine! O sa dau tzatza pe bicilceta! 
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
monu spune:
Andra pentru sapt 20 valorile normale de IR 0.30-0.71 medie aproximativ 0.53
Mickyyy pe unde e gradi?
desi am renuntat din pacate la ideea de a o da la gradi.
Am fost din nou la spital la Gr Alex. de data asta cu pitica care are vezicule in gat de natura virala adica faringita acuta. Ii dau deja antibiotic si stau cu frica ca aia mi-a zis sa o urmaresc sa nu se complice si sa nu se sufoce.
mor de frica. cu ambele bolnave stau sa le pazesc daca respira noaptea.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
patriciaRO spune:
Andreea, fac sport mai, dar sa dea naibii daca se cunoaste.. Asa la kg hai acolo in minus cateva, insa altfel parca nu vad!
la cura cu noi!
Beatrice, mami de
Alex pifos