Cum se fac papanasii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

URAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Dar niste papanasi prajiti. dintr-aia care se servesc atat de mari si de frumosi la restaurant, stie sa faca cineva?????

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)




Eu ii fac astfel si sunt deliciosi:

Ingrediente:

°500 g branza de vaca proaspata
°2 oua
°2 pliculete de zahar vanilat
°un pic de praf de copt= un varf de lingurita
°un pic de sare
°faina cat cuprinde(nu am masurat niciodata)

Preparare:

Se amesteca toate ingredientele iar la urma se adauga faina, suficienta cat aluatul sa fie consistent sa poti forma un baton (in forma de salam, aprox. 7 cm in diametru), dar sa se lipeasca un pic de degete. Din acest baton se taie felii groase de 1,5 cm ce se dau un pic cu faina si se reformeaza in mana ca niste chiftele cu gaura in mijloc.
Intr-o tigaie cu ulei cat sa-i acopere se prajesc pe fiecare parte.

Se servesc calzi pudrati cu zahar, cu dulceata sau smantana.

Pofta buna!

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

o sa incerc si eu!


Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

reteta mea e relativ asemanatoare ca cea a nicolicai, tot 500 gr branza de vaci, 300 gr faina, 3 oo, 150gr zahar, un plic zahar vanilat,un varf de bicarbonat stins cu zeama de lamaie si obtional coaja rasa de lamaie.
Aluatul eu il las putin la dospit apoi formez bilute carora le fac o gaura in mijloc.
Se prajesc in ulei incins si ii servesc cu smantana si dulceata sau inghetata.
Ai mei arata cam asapapanasi

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

subiecte despre papanasi:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87991&whichpage=1&SearchTerms=Papanasii

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61735&whichpage=1&SearchTerms=Papanasii

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75901&SearchTerms=Papanasii

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68368&SearchTerms=Papanasii

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83164&SearchTerms=Papanasii

sper sa-ti fie de folos.




de-ale gurii


Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Am facut aseara fetelor si au iesit o minune!
Am mancat toti ca nebunii!
Pe cuvant ca mai fac!
Sar mana de retete

Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by nicolica

Eu ii fac astfel si sunt deliciosi:

Ingrediente:

°500 g branza de vaca proaspata
°2 oua
°2 pliculete de zahar vanilat
°un pic de praf de copt= un varf de lingurita
°un pic de sare
°faina cat cuprinde(nu am masurat niciodata)

Preparare:

Se amesteca toate ingredientele iar la urma se adauga faina, suficienta cat aluatul sa fie consistent sa poti forma un baton (in forma de salam, aprox. 7 cm in diametru), dar sa se lipeasca un pic de degete. Din acest baton se taie felii groase de 1,5 cm ce se dau un pic cu faina si se reformeaza in mana ca niste chiftele cu gaura in mijloc.
Intr-o tigaie cu ulei cat sa-i acopere se prajesc pe fiecare parte.

Se servesc calzi pudrati cu zahar, cu dulceata sau smantana.

Pofta buna!




Am facut si eu papanasii (pt prima data) dupa reteta ta numai ca eu ap pus si 2 linguri de zahar pe langa cel vanilat si au iesit o minunatie.Au iesit f pufosi.
A mancat Vlad cu smantana de m-am speriat(de obicei el nu este dispus sa incerce ceva nou).

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput