Mamici de septembrie - octombrie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
Piciulika spune:
Roxana, ce ma bucur de bebe tau mare si frumos!!!
Vezi, asa te vrem! Cu incredere, si nu daramata de tampeniile alea de cifre abstracte si doctori panicarzi!
Piciulika 11+
danielle02 spune:
alinush dragutza,nu stiu ce sa zic.m-am ingrozit cate probleme sunt si cate sarcini oprite din evolutzie.te pup si sper ca bunul Dumnezeu sa iti dea putere sa treci peste,cu bine!
annisia, felicitari de baietzel.sa iti traiasca!
mandarinutza, ti-a placut burtica mea? haaa? e mare nu?
nana, te rog sa imi schimbi si mie DPN-ul.e 24 sept.
mai fetelor,si eu mor de frica ptr. bebe.am hotarat sa nu mai fac nici un test nimic,sa merg in fiecare luna la eco sa vad daca bebe e bine si atat.nici la eco nu imi vine sa merg,dupa ce l-am vazut pe bebelus ieri.imi fac acum o multime de griji,numai ganduri negre si vise urate.
va pup si sper sa auzim numai de vesti bune de acum incolo!
danielle 12+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
MamiciDe2007 spune:
quote:
Originally posted by danielle02
nana, te rog sa imi schimbi si mie DPN-ul.e 24 sept.
danielle 12+
pozici
Gata, am modificat.
vmkriss spune:
SUNT FERICITTTTTTSUNT TATA DE BAIAT !!!
Beau si dau petrecere
Am fost azi la doctor cu mami si am aflat ca avem un baietel
A zis doctora ca statea pentru poza dar pacat ca nu a mers imprimantasi nu ne-am ales cu ea.
Valorile echografiei la 12s+6: (daca intzeleg ce scrie aici)
-CRL - 67 mm
-DBP - 22 mm
-FL - 9,8 mm
-pliu nucal - 1,5 mm
-CA normal placenta
-VGm - 13s+1
Ce inseamna termenii astia ???
PS: trebuie sa mearga la ORL cu o posibila sinuzita. Dar speram ca DD are grija si totul va fi bine.
http://bd.lilypie.com/ZeZdp2.png
carpatina spune:
Felicitari taticule! Uite c-am venit si eu la petrecerea ta!
Numai bine si de acum incolo!
10+
Vestea noastra!
Roxana_G spune:
Felicitari vmkriss, cred ca valorile sunt de bine!
Piciulika
Eu sunt mai bine cu moralul, incerc sa il ridic si mai si pana luni cand luam rezultatele. Sper sa nu mai discutam prea mult in familie, cred ca m-am facut inteleasa si cred ca am inteles si eu parerea sotului si o sa alegem calea cea buna sper. Mama mea a fost de un real suport, cred ca abia asteapta inca un nepot.
Numai ca nu pot manca, cred ca tot de la suparare. Eu care va socasem cu cat mananc, azi am rontait doar maslinele si branza de pe o pizza mica si groaznica (si arsa!) de la Panipat, 2 jumatati de pateu cu branza - adica numai partea de mijloc cu branza, si o salata verde cu rosii. Si asta am bagat-o mai cu forta pentru mama care ma astepase cu ea ca surpriza ca stia ca imi place mult. Dar imi revin eu. Macar azi am mancat, ieri de la 2 de cand am aflat de test nu am mai mancat si ce am ncercat sa mananc seara am si scos.
Ok, sa revin la optimismul meu. Abia astept sa il revad pe bb vineri, sunt innebunita dupa el. Am innebunit pe toti ca e dragut rau si ca eu cred ca seamana cu mine.
Rox 15+si Alexandra Maria (10.02.2004)
]
cecilia L spune:
Am si eu o intrebare: voi aveti dureri de burtica?Cand spun dureri nu intelegeti ca sunt acele dureri groaznice, un fel de crampe, nici nu stiu cum sa le spun. Sunt suportabile, dar imi dau un disconfort. Sa fie oare de la raceala(mai tusesc) sau din cauza ca burtica creste.Nu prea imi plac, sincer ma cam ingrijoreaza.
Pupici pe burtici
Am 14+
cecilia
alinkav spune:
Buna seara fetelor!
Intru si eu dupa muuult timp!
Noi suntem bine, burtica cu bb mic creste!Ma simt foarte bine, se mai intampla sa mai ametesc un pic, dar nu e ceva nasol!
Am fost si eu la eco la 14 saptamani, bb e bine dezvoltat, chiar cu o saptamana mai marisor, dar cred ca si eu fac copii marisori, avand in vedere ca Alex s-a nascut cu 4,5 kg. Pliul nucal la noi era 2,5 mm. Atat timp cat nu e mare de 3mm, nici prin cap nu-mi trece sa ma ingrijorez intr-un fel!
Roxana, ma bucur ca ai luat decizia cea mai corecta! Nici eu nu cred in testele astea, chiar am impresia ca doctorii astia fac un fel de sondaj cu testele astea.
Pe 20(marti) am programare la Iosup la eco, la cabinetul cel nou, multumesc fetelor de pe forum ptr informatii referitor la acest cabinet!Sper sa aflu si sexul bebelusului, mai sper sa am fetita...desi la cati baieti avem...deja parca pierd speranta!
Cam atat de la noi, vin seara obosita, reusesc doar sa citesc ce srieti, dar ma bucur ca am ce citi!
Alina15+ si Alex
danielle02 spune:
nana, multumesc.
vmkriss, felicitari taticule.sa iti traiasca feciorul.sa fie frumos si sanatos!
roxana, ce ma bucur ca ti-ai mai revenit,sa te vad plina de optimism.o sa vezi ca totul va fi bine.Dumnezeu e mare!tu ai grija sa mananci ptr. bebe si sa te odihnesti cat mai mult.
cecilia, si eu am dureri de burta.mai tare m-au suparat ovarele vreo cateva zile.vad ca azi nu m-au mai durut.de durerile de burta,stiam ca e normal fiindca se intind ligamentele.numai sa nu te doara tare!
danielle 12+
pozici