Mamici de septembrie - octombrie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

ba da exact acum 2 sapt am fost la eco si mi-a spus ginecologul meu ca e un singur bebe, dezvoltat normal, si s-a format si placenta. dar avand in vedere ca sarcina se pare ca s-a oprit in evolutie tot cam atunci... se poate sa nu fi observat. nu stiu ce sa zic credeti-ma ca pt mine socul este foarte mare si ce m-a socat si mai rau este vestea ca sarcina era gemelara. de fiecare data am intrebat daca este gemelara desi nu am pe nimeniu in familie si mi s-a spus ca este un singur bebe. acum nici macar nu stiu ce sa fac. nu stiu unde as mai putea face o eco ca sa mai primesc un rezultat, mai ales ca nu am nici o programare.

13+

http://bd.lilypie.com/DHjip2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Off, nu pot sa stau departe de voi, dar nici grozavii nu mai zic.

Irina, sunt absolut socata, nu imi vine sa cred, serios mi se pare o chestie tare grea sa mai faci un BB in ziua de azi. Crezi ca eco e ok? Unde ai facut pana acum? La Spitalul Ilfov (Ctin si Elena) vreau si eu sa fac amnio, pai daca ecograful lor nu e bun s-a dus linistea mea.

Myral si Tomasa, . Stiu ca suntem grup de suport, dar nu ma simt bine sa bag prostii in cap unor gravidute, pentru ca nici mie nu imi face bine sa citesc grozavii. Nu e sanatos pentru voi si pentru BB. Bietul meu BB era ieri bagat in priza de supararea mea si imi dau seama cum le fac rau puilor supararile si grijile astea. In plus eu cam sunt obisnuita sa fiu eu suportul familiei, prietenilor, in general.

Cecilia, am 31 de ani si jumatate.

Acum despre mine, sunt ok, absolut linistita si impacata. BB este linistit azi, incerc sa am grija de el mai mult de acum. O sa fac amnio la Dr Predoi, am inteles ca Dr Badiu da trimitere tot acolo. Am vb la telefon cu o membra de pe forum tare draguta care a facut amnio acolo acum 2 sapt si am toate detaliile, asa ca ma duc cu toata increderea si linistea din lume. Ei i-a iesit bine amnio, desi avea risc de 1 la 50, mult mai mare ca al meu. Iar cu eco, mai insist, in sensul in care voi repeta si la alti ecografi renumiti pentru linstea mea (inteleg ca in panica, adica influentat, dr Iosup mai da rateuri si mai vede si ce nu e). Dar amnio fac, m-au convins fetele ca nu o grozavie, si increderea ca va fi bine face totul.

Rox 15+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Irina, sfatul meu este sa mai consulti si alt medic si sa mai faci o ecografie, sa nu ai mustrari de constiinta pe urma ca nu ai facut tot ce se putea.
Iti tin pumnii sa fi fost o eroare.
Multa bafta!

Nana, 13+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana, si eu am auzit de un caz unde Iospu a cam dat rateu si Pop a linistit gravida, asa ca e buna ideea sa repeti ecografia la Pop.Plus ca daca se misca incontinuu bebelusul, nu prea poti sti daca pliul ala era OK, ca e cam prea mare diferenta la 3 ecografisti diferiti!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna dimineatza burticutze (la amiaz)
irina imi pare tare rau iubita.offf... nu stiu ce sa zic... sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta durere,usor si sa vii inapoi la odisee repejor.
giaserbre sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!
roxana, te rog sa nu ne parasesti si sa stai cu noi.eu ma rog mult ptr. tine.poate mai exista o sansa si bebelusul tau e bine.
Dumnezeu se va indura de asa fiintza micutza si sunt sigura ca o sa fie sanatos si frumos!

fetelor,si pe mine ma cam dor ovarele si burtica.stau linistita pe pat si imi trece.in schimb,sunt constipata de imi iasa ochii cand ma duc la toaleta.

pup toate burticile

danielle 12+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Ana, ai timp daca te lasa la 10 in targ. Programul e asa cum a spus Sim, se deschide la ora 10.
Sim, daca ai idee pe la ce ora ajungi poate ne putem vedea si cunoaste cu aceasta ocazie. Mi-ar face mare placere.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
11+

Estimez ca in jurul orei 16.

Sim 15+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetelor, sa va zic ceva legat de constipatie si dureri de cap:
eu am observat ca ambele imi para daca nu dorm destul
Acum familia mea a plecat ca sa pot eu lucra la referat(si in loc de asta scriu pe forum....promit sa scriu la ce trebuie, cuvant de pionier , iar eu am dormit dela 1 noaptea (ca am stat sa fiu sigura ca au ajuns, dupa fcare am citit in pat) pana la 12 si-un sfert!
m-am trezit vesela ca o floricia.
stiu ca nu puteti dormi atata, dar incercati sa va culcati f devreme seara.
Danielle, dar mananci kiwi dimineata pe stomacul gol, vreo 2? asta ajuta f f mult. Si daca ai putea cumpara taratze de undeva, ar fi genial.
mananca si mult iaurt.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Irina nu stiu daca te ajuta cu ceva,dar daca ar fi ca sarcina sa se fi oprit din evolutie,poate a fost mai bine asa..mai bine decat sa nasti 2 copii bolnavi.Eu iti tin pumnii in continuare,stiu ca este greu dar uneori nu avem de ales si trebuie sa mergem mai departe,ptr sotii nostri,familia noastra, dar mai ales pentru noi.Incearca sa descoperi cauza..te va putea ajuta in viitor

Cristina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Irina imi pare asa rau, dar parerea mea este sa suni la Diagnosis, l a dr. pop si sa-i spui asistentei ca este o urgenta si sa ai parerea unui profesionist. Inainte sa faci ceva te rog sa consulti si alt medic.

15+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Irina

As vrea sa va mai intreb, mai exista cineva dintre voi care doarme asa mult ca mine? La 9 seara adorm pur si simplu. Dimineata ma trezesc la 8 maxim 8 jumatate. E bine sa dorm mult? asa reusesc sa ma odihnesc pt munca a doua zi...altfel cred ca nu as rezista. Ce ziceati voi de constipatie, pana acum am fost f f bine pot sa zic. Inainte de sarcina aveam probleme si ma temeam sa nu mi se agraveze acum. Poate si din cauza ca beau apa cu sodiu putin si mananc multe fructe. Nu am idee.

14+

Mergi la inceput