Mamici de septembrie - octombrie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

la inceputul sarcinii am avut si eu dureri ca la ciclu si sub forma de crampe, iar dr. mea mi-a spus sa iau no spa daca ma doare ca la o menstruatie. nu am luat pentru ca nu m-a durut prea tare. daca ma gandesc bine si acum mai am dureri mai ales seara dar sunt surde si suportabile si de scurta durata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Roxana stai linistita ca nu ne impovarezi si nici nu ne influentezi asa cum nici noi nu ne putem decat da cu parerea in anumite cazuri. Tu esti singura care stie ce e mai bine pt tine si pt bebe. Te rog sa ne tii la curent si sa ne aduci numai vesti bune.Sabina Y si eu mai am mici intepaturi prin ovare in legatura cu pata totusi e mai bine sa intrebi si doctorul ca sa stai linistita( ai totusi 13 sapt)Mada28 mie la prima sarcina mi s-a vazut burtica la aproape 5 luni desi bebe era normal dezvoltat. Acum am o burta ca la 6 luni dar numai seara dimineata abia se cunoaste.Alina nici mie nu mi s-au spus mai multe la 8 sapt ca intradevar e prea mic.Myral15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor din pacate se pare ca eu va voi parasi. am fost azi la eco si verdictul este sarcina gemelara oprita in evolutie la 10 saptamani. nu am avut nici o sangerare asa ca nu am banuit nimic. de fapt inca sunt socata si tot sper sa fie o greseala mai ales ca pana acum mi se spusese ca o sarcina normala nu gemelara. dar asta e speranta moare ultima. o sa imi intreb ginecologul daca este posibil sa fie o greseala si sa repet eco daca nu atunci astept sa vad cand ma programeaza la chiuretaj.

13+

http://bd.lilypie.com/DHjip2.png

Mergi la inceput

Bee acum am vazut ca si tu simti o tensiune jos la mine e mai mult o presiune dar si eu m-am speriat ca seamana cu contractiile pe care le-am avut la prima sarcina de prin luna a sasea. Atunci stiam ca e normal sa mai apara dar acum mi s-a parut mult prea devreme. Doctora mi-a dat tratament si l-am luat cateva zile a fost bine fara tratament vad ca e la fel dar nu prea vreau sa iau de acum tratamente ce o sa ma fac atunci prin luna a sasea? Asa ca incerc sa stau linistita.Myral15+

Mergi la inceput

Irina nu pot sa cred, ai fost la acelasi doctor? Sper din toata inima sa fie o gresala.Myral15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Irina, nu imi vine sa cred!! mai du-te la alt doctor la o eco!!Poate mai e o speranta! nu ti-au spus nici un motiv posibil?
imi pare asa de rau..nici nu stiu cum sa-ti alin suferinta, daca se poate asta..
Ma rog la Doamne Doamne sa fie o greseala!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

irina imi pare tare rau, nici nu stiu ce sa spun. poate totusi e o eroare. Iti doresc multa putere sa treci peste acest necaz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

eco nu am facut-o la medicul meu cum o faceam de obicei ci la spiatlul judetean ilfov unde au aparatura destul de performanta asa ca sansele sa fie o greseala sunt minime. acum din pacate nu imi ramane decat sa ma obisnuiesc cu ideea si sa ma gandesc ca asa a fost dat de la d-zeu. poate ca nu era sa fie scris sa am gemeni, ce pot zice sau erau bolnaviori. nu stiu acum oricum nimic nu prea ma mai poate impaca.

13+

http://bd.lilypie.com/DHjip2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Irina tare rau imi pare!Totusi incearca alt doctor si alta ecografie!

Acum sunt calma,acum ma apuca panica.Poate pentru linistea mea,ar fi bine sa merg la doctor,sa-mi faca o eco sa stau calma.De asta imi e tare frica,sarcina oprita din evolutie.Deabia astept sa vina al meu acasa sa ii cer parerea.Sunt si o fire destul de panicoasa si vorba Nanei,ajung sa devin paranoica,cand eu defapt n-am nimica.

Sabina Y.13+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Buna dimineata si de la mine, mi-a trecut durerea de cap.
irina, sunt si eu f f mirata, nu inteleg ce se intampla, nu fusesei de curand la alta consultatie????
oooof.

Sabinutza, eu zic sa te duci la dr pt linistea ta, gandurile proaste nu aduc nimica bun.Durerile le-am avut si eu, azi am 14 sapt si-o zi si s-au diminuat f mult.

Roxana, eu nu vreau sa iei pauza de forum decat daca simti tu ca iti face TIE bine, pt ca noi de aia suntem aici, sa ne incurajam, nu-i asa?
Ce-ai fi spus tu unei gravidutze care ar fi zis ca nu mai scrie ca sa nu deranjeze??

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput