Mamici de septembrie - octombrie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 14
cristina85ss spune:
Si eu am facut analizele de urina,luni imi soseste rezultatul.Daca CMV nu scrie niciunde ma gandesc ca nu intra in categoria analizelor obligatorii si se face doar la cerere.Analiza de citomegalovirus este foarte importanta,la fel de importanta ca si toxoplasma (are aceeasi ponderenta si urmari asupra fatului),nu inteleg de ce nu se face.Aflu eu mai multe vineri,daca nu ma duc la un cabinet ptr analize cu plata.
Cristina
13+
Roxana_G spune:
Cred ca aveti dreptate si voi, cred ca instinctele materne se mai insala. Si asta pentru ca am venit de la eco la Iosup nu tocmai fericita, ci mai ingrijorata. BB nu e tocmai ok pana la urma, pliul ala nucal e mare desi nu inteleg cum ieri era normal. In plus are niste chistulete care nu prea inteleg ce inseamna, insa il voi suna pe dr Badiu sa discut problema.
Ca atare, am decis sa fac amnio chiar cu riscul asociat si este o decizie finala. BB este foarte agitat, am IR pe artera uterina mare de stress, si mi s-a recomandat sa o iau mai usor. Asa ca am decis impreuna cu sotul meu sa fac amnio si daca va iesi prost asta este, probabil ca voi decide sa intrerup sarcina. Insa un an dupa eu nu mai astept, ca varsta e in crestere si riscul inteleg si mai mare.
Rox
15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
marushka spune:
Roxana, cate ti s-au intamplat in ultima vreme. Dar tu oricum sa fii optimista si sa stii ca toate care vin de la DD au un rost anume. Sa aveti muta sanatate si tu si copilul tau ! Nu dispera draguta!
Suntem alaturi de tine.
Taniusha
12+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
alyx spune:
Roxana imi pare rau ca vestile nu sunt asa cum ai fi vrut tu. Discuta si cu ginecologul si vezi ce spune si el. Nu stiu ce sa spun mai mult de atat.Iti doresc multa putere si indiferent ce hotarare vei lua ma inclin in fata ta pentru taria de care dai dovada.
cristina85ss spune:
Roxana G Asteapta rezultatul la amino si apoi hotaraste ce este mai bine ptr voi.Nu iti spun ca-mi pare rau inca,poate pana la urma se rezolva cu bine.
Cristina
13+
Marunzika spune:
RoxanaG noi suntem alaturi de tine si-ti dorim sa fie rezultatul la amnio bun! 
marushka, nana va multumesc pt raspuns. Deci iau tatic fericit cu mine, sa se poata bucura si el de vederea lui bb si, la cat e de sensibil, trebuie sa iau servetele cu mine ca sigur da apa la soricei :))
Sa auzim numai de bine!
13+ & 8kg+
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
saphir spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Saphir, ne regasim si aici?Numai ca tu ai un BB in plus.
Bine ai venit si sarcina usoara!
Rox15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Buna si bine te-am regasit

Numai acum am apucat sa citesc ceea ce ti se intampla. Iti doresc sa iti fie bine si ca toate analizele sa iasa bune si aceasta neliniste prin care treci sa fie uitata in curand, iar la sfarsitul celor 40 de saptamani sa ai parte de un copil minunat si sanatos.
Saphir
,
Amos si
Ailish pozele noastre
saphir spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Saphir, bine ai venit!
Ca s ate trecem pe listutza, da-ne datele tale: UM =ultima menstruatie, DPN= data probabila a nasterii si DN= data nasterii tale.
Sarcina usoara si lipsita de griji!
Nana,13+
In asteptarea lui![]()
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Multumesc mult pt primire.
UM - 02.01.2007
DPN - 09.10.2007
DN - 15.11.1976
Sarcina usoara gravidutelor.
Saphir
,
Amos si
Ailish pozele noastre
irinabobe spune:
roxana dar parerea lui iosup care a fost ? el ce te-a sfatuit?
13+
http://bd.lilypie.com/DHjip2.png
Roxana_G spune:
fetelor! Sunteti minunate si va doresc din tot sufletul sa nu aveti vreo problema, sa fie o sarcina usoara si un BB sanatos, si sa nu care cumva sa treceti vreuna prin asa ceva. Oricum va tin la curent ce se intampla.
O sa va povestesc si despre amnio cand va fi cazul, ca stiti live cum e si ce presupune. Oricum am vb deja cu dr Badiu, ma duc marti la spital sa stabilim detalii pentru ca nu face el amnio ci ma trimite undeva. O sa vad eu optam pentru Predoi sau Tutunaru, asta ramane de vazut. Dr Badiu a zis ca prezenta chisturilor respective e un motiv aditional sa fac amnio.
Cam atat. Fetele care mi-au zis de Predoi daca ati putea va rog sa imi mai spuneti la ce spital in gasesc sau daca aveti detalii de un cabinet, va rog sa ma ajutati.
Rox
15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]