Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Buna. Nu-mi vine sa cred la ce se poate ajunge. Ajung sa cred ca Miro avea dreptate cand spunea ca de la bani se pot crea discutii. Pai noi nici nu am demarat actiunea si au aparut. Ce pacat!
Kokorina ca sa vezi ingerasi dormind trebuie sa te loghezi. Pozele nu sunt pe public. Sper ca nu am suparat pe nimeni daca mi-am permis sa pun toate pozele cu puii nostrii dormind intr-un singur album. Oricum oricine are parola si poate sterge poza copilului sau daca nu vrea sa apara acolo.
Auras aveam 47kg cand am ramas insarcinata. Deci acolo trebuie sa ajung. Mai devreme sau mai tarziu .

Ne ducem sa ne intalnim cu Atudor si Mihaita. Va pupam pe toate.

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

quote:
Originally posted by aka

Kokorina ca sa vezi ingerasi dormind trebuie sa te loghezi. Pozele nu sunt pe public. Sper ca nu am suparat pe nimeni daca mi-am permis sa pun toate pozele cu puii nostrii dormind intr-un singur album. Oricum oricine are parola si poate sterge poza copilului sau daca nu vrea sa apara acolo.

Aka, imi place tare mult.

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1, 2, 3, 4, 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by aka

Buna. Nu-mi vine sa cred la ce se poate ajunge. Ajung sa cred ca Miro avea dreptate cand spunea ca de la bani se pot crea discutii. Pai noi nici nu am demarat actiunea si au aparut. Ce pacat!
Auras aveam 47kg cand am ramas insarcinata. Deci acolo trebuie sa ajung. Mai devreme sau mai tarziu .

Ne ducem sa ne intalnim cu Atudor si Mihaita. Va pupam pe toate.

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

aka, multumim, e tare frumos

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Aka, dar ce inaltime ai? Eu am avut 49kg cand am ramas insarcinata. Am luat 16-17kg si acum am 54kg. Am vreo 2 perechide pantaloni buni de dinainte.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mare dilema: sa-n-o supar pe miro care nu vrea certuri pe forum sau o sustin pe asiza cu care sunt perfect de acord? hai atunci sa nu critic persoane ci idei, parca asa era... fiecare ar trebui sa decida ce vrea pt el si pt al lui copil, nimeni altcineva. initiativele sunt bune si de admirat pana la un punct. la care sari calul. si acolo ar trebui sa accepti daca ti se atrage atentia, nu sa faci scandal... observatie nu trebuie luate ca ofense... si analogiile sunt ok, comparatiile nu...intelege cine ce vrea eu mi am spus of-ul.

mamici din bucuresti, nu mi ziceti si mie care si pe unde ati facut botezul? ca m-a luat alex la suturi, ca n avem nici o idee si nu sunt si eu un stare sa va intreb ? daca vi se pare reclama, poate imi dati un pm...mersi mult

azi cum l am scapat din ochi...jap, mana pe jucarie...sa lesin de drag cand l am vazut...nu mi venea sa cred...bagat rapid o tona de si i-a mai trecut...dupa aia a certat o pe creistina miorlaita cand se oprea..mama ce era la gura lui... ma cere...isi pune finetul in cap...

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Miro daca faci vreo pauza te rog nu ne scuti de pozele si filmuletele cu karina...eu una iti respect decizia si te inteleg insa pauza sa nu fie prea mare!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

buna ziua
doamna Kokorina imi plac foarte mult bebelusii dumneavoastra ,Sofia si Pascal
doamna Aka am vazut ingerasii care dorm , mai ales ca printe ei este si Anca ,sora mea
ii pup pe toti fulguletii
cu drag Cristina

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Buna mamicilor!Sunt si eu mamica de una bucatica ingeras, de 3 luni si o saptamana si ma confrunt cu o mare problema.Fata mea a fost de la inceput hranita artificial (am avut probleme) cu Humana.Totul a mers foarte bine pana acum o luna, cand si-a dat peste cap programul meselor.Mai exact manca la 4 ore, cam 100ml.Acum mananca la 6 ore ziua, noaptea la 3 ore.Problema e ca mananca prin somn noaptea, iar ziua, daca o prinde foamea treaza e jale, mananca max 70 ml;daca doarme, ii dau prin somn si mananca 100, 110 ml.Cand e treaza, cum trage un pic de lapte iti da impresia ca o doare burtica si de aceea nu mananca.Colicile i-au trecut aproape de tot.Tin sa mentionez ca e totusi foarte bine dezvoltata:6 kg si 62 cm.I-am bagat si suc de morcov de la 3 luni, cate 4 ling pe zi.O scot afara zilnic, ca sa-i creasca apetitul.Dr de familie zice ca nu are nimic, iar la pediatrul ei ajung dupa Pasti, cand ii fac si vaccinul de 4 luni.Cat ar treb sa manance la varsta ei pe zi?dati-mi o schema de introducere a sucurilor.Cel de morcov il accepta ea, dar cam greu.Am inteles ca e mai bun combinat cu mar.Cum sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

bebinuta n-ai gusturi rele ...dar n-am decit cu dulceata de capsuni , asa a fost comanda cristinei

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by auras_v

bebinuta n-ai gusturi rele ...dar n-am decit cu dulceata de capsuni , asa a fost comanda cristinei

Aseara mama a spus ca-mi face, dar nu a mai facut, asa ca branza e in frigider si nutela am mancat-o goala(nu toata...)

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput