Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Mirona:Am ras odata cu Kara la ultimul filmulet. L-am privit de cateva ori si nu puteam sa ma abtin sa nu rad...E o scumpica.Si darius a ras in hohote duminica si de atunci il pandesc sa mai repete..dar degeaba...
Cat despre mica pauza....mai gandeste-te...In felul asta se pierd membri de baza ai acestui subiect si zau e pacat...Ma doare si de Dolores...si acum tu...
Eu sunt de parere k observatiile mai dure si personale ar trebui facute prin PM sau mail..k nu toata lumea vrea sa citeasca...si astfel sa se nasca polemici.cand combati o idee e una si cand combati o persoana e cu totul altceva...da iarasi se vine cu replica "fiecare scrie ce vrea si cui vrea"..si atunci nu mai avem ce spune...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

iasmi nu ma supar Doamne fereste tocmai de aia scriu poate se inspira cineva de la mine si poate imi atrageti atentia cand gresesc ceva!

Carla - chiar te rog sa scrii tot referitor la diversificare - ca o sa-ti calc si eu pe urme - peste 1 saptamana as vrea sa incep si eu si ma inspir si eu de la tine! - dar sa nu te superi

fulguleti

poze bebelina

iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006
[/quote]

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by a_deju

scuzati, n-am citit pana la capt... nush ce naiba am, imi fug ochii mai rau ca motanului....
deci, tot carla, exista de-alea, uita-te la standurile cu "produse de sertar" - asa le zicem noi, adica unde au tirbuson, desfacator de-ala de stica, de conserva, linguri, furculite si alte arme albe :) oricum, nu e o solutie, sa vezi ce repede ajungi de la o lingurita la 100 de ml, si-atunci o sa-ti vina sa te-arunci pe geam tot razand acolo morcovu' intr-o veselie :) ai robot de-ala complicat, cu multe piese?? si pe mine ma mai loveste lenea uneori, dar doar il desfac in piese, il arunc in chiuveta, si las sa curga apa peste el acolo, ca-ti dai seama, de la doi morcovi ametiti cata "mizerie" se-aduna :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Da pe mine ma enerveaza la cume robotii de bucatarie...o gramada de piese si se murdaresc toate..mai ales la storcatorul de fructe, ma gandeam ca e mai simplu cu razatoarea aia, plus ca citii pe net ca fructele nu trebuie sa vina in contact cu piese metalice ca nu stiu ce se intampla cu vitaminele si ca e recomandata razatoarea de sticla! Oricum cand voi trece la supe boi folosi blenderul care are cutitul din inox....mai vad pana atunci trebuie sa ma organizez cumva iar eu sunt anti organizare!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by asiza

quote:
Originally posted by Mirona

Doamne - nu-mi vine sa cred ca ajunge acest subiect. Mentionez ca atata rautate cat am citit in ultimele zile ... nu am vazut pe acest topic de fff multa vreme (vezi odiseea).
Eu cred ca o sa iau o mini-PAUZA.
Doar cred - nu stiu daca o sa si pot.

-ici la toate

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070312&ctime=071228" target="_blank">8,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070313&ctime=123239" target="_blank">9,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

La fel voi face si eu, intrucat pentru prima data nu-mi mai face placere sa intru pe topic. Si-s tare mahnita! Pup fetele dragi...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

quote:
Originally posted by asiza

Angi, pentru ca erai curioasa, iti voi raspunde...asadar, eu am observat ca ai facut trimitere la link-ul cu pozele nostre din secunda DOI aparitiei pozelor pe site, dar nu am zis nimic din mai multe motive:
1. Mi-am spus ca oricum pozele sunt pe public si chiar daca eu nu pun link-ul, in momentul in care cineva va accesa link-ul uneia dintre celelalte fete se vor vedea si fotografiile noastre;
2. Mi-am spus: "Fata nu e rau intentionata si din exces de zel a pus trimiterea acolo, asa ca las asa, e ok" (si rau am facut)
3. In virtutea inertiei si pentru ca nu am vrut sa te supar cumva, desi m-am minunat ca ti-ai permis.

In acesta dimineata am primit mail de la Florentina care mi-a forwardat mail-ul trimis de tine catre ea si care m-a socat efectiv. Acolo vorbeai in numele meu si ii spuneai Florentinei sa ia orice poza de la adresa "cutarica" sa o puna pe slide deoarece pozele pe care ti le-am trimis eu erau "tunse". Nu erai indreptatita deloc sa faci asta. Daca ai considerat ca avem o problema aveai doua posibilitati: 1. Fie imi trimiteai mail inapoi si-mi spuneai ce si cum; 2. Fie imi trimiteai un PM in care sa-mi spui despre ce-i vorba...iar eu luam cunostinta despre problema si trimiteam alta poza Florentinei. NU POTI LUA HOTARARI IN NUMELE NICIUNEIA DINTRE NOI!!!! SI SPER CA PE VIITOR SA NU-TI MAI PERMITI ASEMENEA LUCRURI!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici

Asiza, a fost necesar sa cer la aproape toate fetele acel link, pentru ca ele uitau sa-l trimita (asa mi se explica in mesajele pe care le primeam). Mi-am PERMIS sa introduc link-urile in site pentru acelea care au acele link-uri la semnatura. Nu am crezut ca o sa fie un capat de tzara din moment ce sunt expuse pe forum. Doar pe site intram doar noi. Sau crezi ca intra cineva special sa-i ia pozele ASIZEI sa faca cine stie ce cu ele?
Mi-a fost dat de exemplu site-ul celor de ianuarie-februarie 2006. Acolo cu un click pe poza te trimitea la alte poze mai mari. Eu din lipsa de spatiu, am optat pentru link. Daca nu va convenea, trebuia sa-mi spuneti. La cate sugestii am primit din partea voastra pentru acest site... Imi era tot timpul dat de exemplu celalalt site. "Vai ce frumos e!!!" A observat cineva ca pe acel site la un moment dat erau reclame la tot felul de chestii legate de sex? Fetele de acolo s-au ofuscat cumva atat de mult?
Iar treaba cu alegerea altei poze din pozele postate de tine, nu vad de ce te-a suparat atat de tare. Daca stiai ca ai trimis o poza atat de mica pentru site, de ce nu ai trimis tu alta pentru slide? S-a practicat chestia asta si la alte fete si ele nu s-au suparat. Mi-am PERMIS sa fac aceasta sugestie Florentinei pentru a nu va mai deranja atat pe voi: "trimite-mi poza, asta nu e buna, trimite-mi link, dar poza asta e prea mica, etc..." Si noi a trebuit sa facem atatea pt. a arata site-ul si slide-ul asa... Am incercat sa facem treaba cat mai usoara.
Daca tu consideri ca poti sa le multumesti pe toate, te rog de acum incolo sa preiei tu treaba cu site-ul macar pana incepe mayaione sa lucreze la cel nou. Eu oricum nu mai am timp pentru ca am inceput si serviciul.
BTW, acum iti scriu de la servici.

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1, 2, 3, 4, 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

quote:
Originally posted by Mirona

Doamne - nu-mi vine sa cred ca ajunge acest subiect. Mentionez ca atata rautate cat am citit in ultimele zile ... nu am vazut pe acest topic de fff multa vreme (vezi odiseea).
Eu cred ca o sa iau o mini-PAUZA.
Doar cred - nu stiu daca o sa si pot.
-ici la toate

Miro, imi pare rau. Eu nu am vrut sa se ajunga aici. Dar nici eu nu mai pot inghiti multe.

Asiza, iti voi trimite in seara asta fisierele necesare pentru continuarea site-ului. Daca crezi ca nu poti face asta, te rog vorbeste cu celelalte fete si cauta pe altcineva. Eu NU VREAU sa mai continui. In cel mai rau caz, renuntam la site si si nu va mai fi motiv de galceava.

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1, 2, 3, 4, 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Sa va spun ca i-am dat suculetul lu Ana.I-a placut dar dupa la vomitat dar nu stiu de ce, ori stomacelul l-a refuzat ori a zdruncinat-o soacra mea ,ca a venit acasa si s-a jucat cu ea ,o zdruncina atunci cand nu trebuie.E si bandita nu-mi spune ca ii este frica ca o cert.A lasat-o jos si a zis... vaai a dat afara sucul.
Mai incerc si maine dar numai cu morcov sau pana maine s-ar putea sa ma razgandesc sa nu-i mai dau deloc pana la 4 luni, ca vorba aceea de la sucuri nu i-a in greutate .

-----------------------------------------------

GINA printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

va doresc ca soarele de azi sa topeasca vijelia fulgilor si sa aduca o fulguiala placuta si draga tuturor !

D cu fatza la cearceaf :(

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Aura si eu vreauuuuuu clatite. Eu le vreau cu branza dulce si .... cu nutela .

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by chris80

sa va zic: cam pe cand avea pisi o luna, i-am zis lui alex sa cumpere fashe de tifon de la farmacie, ca se termina. ii spun prima data, ii repet, ii mai zic si a 3a oara, ma enervez, nu ii mai repet si a 4a zi cobor eu si iau. in seara respectiva vine si al meu mandru cu pungutza plina cu ce cerusem.
saptamana trecuta: ia seringi, ca nu mai avem (ii masor calciul cu seringa). asta se intampla joi, cred. vineri, sambata, duminica, luni trec fara seringi. ieri ma enervez si cumpar 20 de bucati, sa se gaseasca. seara, alex imi intinde victorios punga cu cele 20 de seringi cumparate de el. imi venea sa i le var pe gat una cate una, zau asa

cred ca barbatii isi dau toata silinta, dar mai mult nu pot saracutii de ei. Cred ca ii bulversam noi cu atatea cerinte.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput