Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dandusa, vin eu la chef sa-mi treaca nervii cei mari.. vorbesc acuma cu "tatal" lui luchitza... el nu mai are CI si trebuie sa-si faca ca sa depun si eu dosarul de indemnizatie... dar cica nu are timp sa mearga la Iasi... imi vine sa-l omor.... nu mai stiu ce sa fac... e atat de neserios....
Uite ca mi-am varsat si eu nervii.. dar cred ca vin la Bucuresti si pun politia pe el.... nu se poate sa fie atat de indolent.. cum naiba m-am indragostit de el anu' trecut???
offffffff..... m-am deprimat!!! Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by lavyada

Carla eu am fost cu Irina la oftalmologie la dr.Suslanescu Monica, are cabinet particular vizavi de optinova si am fost foarte multumita.Am fost si la spitalul de pediatrie, dar s-au purtat foarte urat cu noi, cand i-am spus dr. ca are probleme si nu vede ea mi-a raspuns, "cum sa vada draga ca ea nici creier nu are"....

lavyada

Si eu tot la Suslanescu am fost cu ea, insa nu sunt asa incantata, am fost la cabinet fiindca evit cat pot spitalele din Pitesti! M-a tinut pe la usi o gramada ba ca imi trebuie trimitere de la medicul de familie, ba ca nu imi trebuie cpilul urla de foame la cat statusem acolo....poate o fi buna profesional!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ma bucur ca s-au linistit spiritele. ieri cand am vazut ce spirite incinse erau pe aici, am inchis urgent calculatorul si m-am dus sa ma joc cu Andrei.

am ras de m-am spart de sfaturile babelor, mai ales ca unele se contrazic.

Yagmur fi tare.

Andrei (16.12.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Yagmur iti trimitem poze de la 2 Mai ! M-am tot tinut sa-ti spun ca Luchita e tare elegant in costum la botez si scump foc...

FETELOR mie imi creste maseaua de minte...am niste dureri de mor!De doua zile a iesit un pic pana acuma ma durea doar gingia! Si asta a inceput de cand am ramas gravida ma tot sacaia, acuma insa s-a ingrosat gluma! Pana si barbatu-meu s-a uitat la mine in gura si cica:"-Da mai asa e , iti da maseaua de minte! " Iau algocalmin pe fiece seara ca nu mai pot imi zvacneste tot capul! O gasi si pe asta sa iasa acu la batranete!

V-am citit si sincer imi place atmosfera de pe forum! Constantencele cazare definitiva in Constanta imi puteti acorda?!!! ca acu vin !

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

yagmur din pacate dragostea e oarba

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

... iar am citit in diagonala...

de fapt aseara cand eram iar picata in butoi am intrat un pic, da cand am vazut am iesit repede, sa nu ma depresez mai tare..

Ca si Ralumat mi-am ascultat instinctul. Acum vreo 2 saptamani, ca tot nu-i revenea pofta de mancare lui Grigore si cum si ritmul de crestere a incetinit serios, i-am facut o hemograma. Am asteptat sa-i interpreteze pediatra rezultatul. Nu e chiar anemic, ci la limita. Asa ca bagam repejor carnitza, iar pt linistea mea i-a dat si o leaca de fier. Avem si unda verde la cereale, deocamdata ca adaos la 2 mese de biberon.

Ah, si cum zisei ne laudam si cu dermatita atopica. Deocamdata dam cu crema-minune Trixera de la Avene. Si o sa cascam bine ochii la posibile reactii la introducerea de noi alimente.

La 4 luni am raportat 6,8 kg. Dna dr e in mare multumita de noi, numa ca recunoaste si dumneaei ca mancam cam putin raportat la greutatea noastra si c-a luat cam putinel in greutate in ultima vreme.

Vaccinul a trecut deocamdata fara peripeti deosebite; nici nu s-a inrosit local ca data trecuta. E drept ca i-am tinut comprese reci da nu cine stie ce.

Dolores, imi pare rau. Da sa sti ca poti citi pe DC si fara sa fi logata.

Bamboletta, tu de cate ori ii dai Antoniei cereale? Si cat ii pui in biberon?
Dia, aceeasi intrebare te rog. Si cu ce tetina, please.
Stiu ca ati mai spus.. da am uitat..

Dandusa poti sa-i dai linistita Crinei din cerealele fara gluten de la Nestle, chiar daca pe cutie scrie peste 6 luni. Ei sunt oarecum "incurajati" sa scrie peste 6 luni ca sa respecte indicatiile OMS cu privire la alaptarea exclusiva pana la 6 luni. Eu cu cele de orez de la Nestle o sa si incep. Ca fara gluten am mai gasit de la Milupa (da sunt porumb+orez+lapte) si prima data as vrea sa-i dau ceva simplu, cu o singura cereala.

Aka, nemaipomenit slide-ul cu dormind. Multumim frumos!

Mormelvio, gata Alin e al vostru cu acte in regula? S-a terminat? Bravo, ma bucur tare mult.

Carla, felicitari "ingerasului dormind" pentrul locul ocupat cu cinste in concurs. Tare mandri am fost ca avem asa reprezentant de seama.

4 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Toti copii au dreptul la viata!

http://babyklapperomania.cabanova.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ma duc sa deschid capitol nou.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Toti copii au dreptul la viata!

http://babyklapperomania.cabanova.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis.

Va rugam continuati aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Dandusa , eu citesc si Ada papa. Nu am reusit sa scriu astazi, fiindca e f activa zilele astea. E mai cuminte, dar mai curioasa. In fiecare zi descopar noi lucruri la ea. Ne jucam tot mai mult, programul de somn fiind tot mai scurt ziua. O iubesc mult de tot.

Yagmur,pentru tata lui Luca si pentru tine si curaj. Unii oameni nu pot mai mult.

Mirona, Kara e o scumpa, si rade in hohote...abia astept sa o aud si pe Ada razand asa....ea rade cu gura pana la urechi, fara zgomot.

Oana ma bucur ca sunteti bine si ati luat in greutate.

A-deju nu are sens sa ne gandim la asa ceva. Cred ca nu am mai fi facut bebe daca ma gandeam la tote relele de pe pamant, si nu sunt putine. Eu zic sa traim cu gandul ca va fi bine si sa incercam sa facem ceva util pentru mediu: plantarea unui pom, separare deseuri, etc. Mai mult sigur nu putem face noi, suntem prea mici intr-o mare de inustrii.

Hai ca deja sunt prea serioasa, vreau si eu la chef...., dar cred ca Ada stie smechera si nu mai lasa sanul din gura, o sa ajung mai tz..

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by Dia1609

dandusa, vezi ca exista cereale milumil pt 4 luni tot de orez ... de ce nu iei din alea, ca sa fii sigura ca-s bune? si de ce nu iei din alea care au si lapte in compozitie, fara sa mai fie nevoie sa le amesteci cu lapte? daca vrei, iti fac o poza la cutie ca am eu una, sa vezi de care e...

[quote]

... m-am benoclat de mi-a venit rau,la un raft plin ochi...,cu de toate lapte,cereale,ceai,biscuiti...,de ma luase ameteala...si tot am luat ce nu trebuia...
...mi-adusesem aminte ca vorbeau fetele ,ca nu exista cereale pentru mai putin de 6 luni...si ce m-am gindit eu...,hai sa iau...,ca unde nu-i cap...vai de mama mea...,offff,m-am enervat...,da las'ca le maninc eu ca-s gustoase...Daca ai timp,pune si o poza sa vada si omu' batut in cap...,daca-l trimiteam pe sotu',saracu',cred ca era vai de el la ora asta...,daca am fost eu...,merg pe blat...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

am facut-o lata...,sper sa intelegi ceva...

amandoua cutiile sunt pt 4 luni... uite aici sunt cereale care au lapte in compozitie si se fac doar cu apa, iar aici sunt cereale care se fac cu lapte pt ca nu au lapte in compozitie...
succes okioasei

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Mergi la inceput