Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by anateo2004
referitor la diversificare,sarea nu e indicata pana la un an,si nici dupa decat in cantitati mici.ideea e ca rinichi lor sunt imaturi,iar studiile arata ca adultii care au mancat sarat in copilarie au facut mai frecvent hipertensiune arteriala.fiti atente si la apa plata pe care o foilositi,trebuie ca Na sa fie sub 1mg/l
nu mai dati biscuite la bb,biscuitele e facut din grau,iar graul contine gluten.puteti sa puneti in piureul de frucre o lingurita de cereale fara gluten.
pana la un an nu au voi nici miere si nici zahar.
[Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)

asa e: sare, zahar, miere, nu e voie deloc pana la 1 an!
cat despre biscuiti, vedeti ca exista biscuiti special pt bb, fara gluten, am vazut eu in supermarket, cred ca erau de nestle, nu stiu exact ca nu m-a interesat in momentul ala

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Gataaaaaaaa le-am vazut...doamne chiar ingerasi!(apropo de parola...era chestie de liniuta tastam aiurea)
Oooooooooooooooo dar vreau sa vaz si tatici...ca am vazut asa cu coada ochiului ceva despre...

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

LA MULTI ANI!!! Eric de A_deju si Elisa de Daphna
roxanica, pupam dulce la tine... ni s-a facut pur si simplu dor de tine
a_deju, mare dreptate ai cu 2012... dar sa stii ca tot nu cred ca termin autostrada ; macar ma straduiesc, ca asa poate vin si bucurestencele in vizita in ardeal
carla, ce dor imi este de 2 Mai.. as trage si eu o fuga.. dar pe vremea aia eu voi munci la patron
si uite cum ma pusesem eu pe scris, dar au venit vecinii in vizita
pupici dia, dianocica, dandusa, ruxandra, donia, asiza, alexandra, ingeras, kokorina, adinazot, si restul listei ca toate imi sinteti dragi...
si da, desi venim rar, vrem sa fim pupati... deh, devin si eu o rasfatata ca si luchitza al meuYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dandusa
Apoi am fost si am cumparat cerealesi Milumil...,am venit am pregatit si de data asta i-am dat cu Nan,ca tot era desfacut...si l-a luat...,i-am dat o lingurita...,i-a placut tare Ce ciudat mi se parea sa o vad ca molfaie "mincarica"...Se mozolise toata la gurita de-mi venea sa o maninc ,tasu' nu mai zic...
Pe cutiile de cereale de orez scrie ,ca trebuie sa le dai de la 6 luni si am un stres...,oare nu-i problema ca-i dau de acum?Voi ce ziceti?Si pe laptele Nan 2,pe care ni l-a recomandat pediatra ,scrie tot de la 6 luni...si asta ma enerveaza...si parca nu i-as mai da deloc...

[VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

dandusa, vezi ca exista cereale milumil pt 4 luni tot de orez ... de ce nu iei din alea, ca sa fii sigura ca-s bune? si de ce nu iei din alea care au si lapte in compozitie, fara sa mai fie nevoie sa le amesteci cu lapte? daca vrei, iti fac o poza la cutie ca am eu una, sa vezi de care e...

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Ank,Teutz,Dianocica,Laura13,OanaCat,Madaluta,Miki,Saryta,........si acest slide exprima exact ceea ce am simtit eu de cand sunt pe forum si legatura care s-a creat intre noi....nu puteam sa explic in cuvinte asa de bine!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Mark la 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

pe fff scurt ca ma asteapta d la tzitzi si dupa de abia astept sa dorm...dar:dandusa din cate stiu eu , cred ca a fost si aici o discutie, era ceva legat de faptul ca sprijina alaptarea si deci diversificarea dupa 6 luni, de aia nu gasesti nimic pt luni mai mici...iar laptele...daca ii place, nu te mai stresa, sa o chinui dupa si cu trecut laptele de la 1 la 2...lasa ca e mare pustoaica... si daca te mai aud cu tampenia cu cm...te bat de te zvant...pai nu sunt atatea fete care alapteaza si au cm? stai linistita, NU E VINA TA! de abia astept sa ne pui poze cu crinutza molfaind...

of, voiam sa zic mai multe dar mi e un somn....alex il oboseste pe d cu dansuri...gata, l a obosit de tot...va si o noapte cat mai linistita

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

dandusa, vezi ca exista cereale milumil pt 4 luni tot de orez ... de ce nu iei din alea, ca sa fii sigura ca-s bune? si de ce nu iei din alea care au si lapte in compozitie, fara sa mai fie nevoie sa le amesteci cu lapte? daca vrei, iti fac o poza la cutie ca am eu una, sa vezi de care e...

[quote]

... m-am benoclat de mi-a venit rau,la un raft plin ochi...,cu de toate lapte,cereale,ceai,biscuiti...,de ma luase ameteala...si tot am luat ce nu trebuia...
...mi-adusesem aminte ca vorbeau fetele ,ca nu exista cereale pentru mai putin de 6 luni...si ce m-am gindit eu...,hai sa iau...,ca unde nu-i cap...vai de mama mea...,offff,m-am enervat...,da las'ca le maninc eu ca-s gustoase...Daca ai timp,pune si o poza sa vada si omu' batut in cap...,daca-l trimiteam pe sotu',saracu',cred ca era vai de el la ora asta...,daca am fost eu...,merg pe blat...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

am facut-o lata...,sper sa intelegi ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dianocica
alexandra jap jap doua palme...revino ti! gata, ne am certat, ne am impacat, ne iubim iar...parca te vad ca bocesti pe tastatura...

Baaai, am ras cu lacrimi!
Si inca mai rad, cred ca asta o sa fie antidepresivul meu vreo cateva zile de acum inainte.
Aozi, merci pen' zambile, imi plac la nebunie!
Dar freziile le iubesc si n-am mai vazut/mirosit de vreo 3 ani, asa ca maine sa ma acoperi de frezii din cap pana-n picioare, daaaaa?

Mai femeilor, tare nebunatice sunteti, m-am ras de una singura prin casa. Noroc ca n-am avut timp sa citesc totul dintr-un foc, deci mi-am luat cate o portie de ras de cate ori am avut un minut sa sed in fata calculatorului. Na, ma duc sa ma mai rad, ca mai am de cetit.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by ank999

Alexandra m-ai facut sa plang!

Ha, ha, si inca n-ai citit postarile de ieri!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Anateo,
eu stiu ca scrie mare pe cutie,dar cred ca tre' sa-mi pun ochelari...,ca zici ca-s batuta-n cap...si nu mai zic de sotu',cica "hai,hai",ca nu mai avea stare...,pe cutia de cereale pe care am luat-o scrie "Etapa 1",dupa 6 luni de la Nestle.
Dianocica,
eu zic sa te apuci de treaba cu programul...,ca nu mai tine...,o sa ajungi sa faci muschi ca lumea,ce se duce Claudiu al meu la lasa...,da' ce-o sa fii tu...aaaaa si tu unde fugi la somn?Nu mai veniti la party?Pai sotu'se "frezase" degeaba?
Miraco,
imi pare rau de micuta suparare...,te pooopam tare sa-ti treaca,da' cind am aflat ca ai nascut...,cum am reactionat?aaaa,ia zi...,aaa,cred ca te-am dat pe spate...asa-i?
Asiza,
,sa inteleg ca nu vii la petrecere?Cuscra-tu abia astepta sa te cunoasca ,ca stie ce gagika misto ,esti...
Bambo,
ce mai face Antonia?
Alex,
multumim de gindurile frumoase exprimate intr-un frumos cadou...
Madaluta,
foarte frumos mesajul...si chair nu ai gasit cui sa trimiti mail-ul?Cunosc sentimentul...Daca gasesti ceva legat despre dezamagire...,trimite-mi si mie mesajul ,ca am o groaza de adrese cui sa-l forwardez...
Bebinuta,
ce faceti?
Mayaione,
superbe pozele cu printesa ta,este scumpa,scumpa...,imi place mult suportul de baita broscuta,de unde l-ati luat?
Aelita,
i-as da si eu numai lapte de titza,dar ce folos ca nu creste bine pitika...,tre' sa combinam cu altceva...,ghinion,dar las' ca o sa fie bine...Pooopam tare fetele frumoase.
Ruxandra,
ce face Grigore...,cum a decurs vaccinul?
Danutz,
poopam tare
Mirona,
super pozele...,am ris tare,ati prins faze faine de pozat...,ce fete mari...,mai,mai...
Veronici,
nu vrei sa iesi cu noi?
Fatima,
ce mai face Eva?Ne este dor de voi,cum merge dieta?
Angi,
hai la povesti...,ce ati mai facut?Poze noi cu Iulia?
Donia,
stai sa termini de citit,sa vezi ce-o sa mai rizi...

Eu n-am vazut "ingerasi dormind" ,pentru ca nu am reusit sa deschid pagina...,mi s-a intimplat numai mie?

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa

Mergi la inceput