***LA REDOUTE(8)***
Raspunsuri - Pagina 21
vlada spune:
Lipseste omu putin si ati si umplut 3 pagini ! Bravo !!!
Claudia- dar de ce ii iei finutei salopeta cu caciulita daca se naste vara ?! ca vad ca e marimea 54...
Io ma ambitionez sa folosesc codul personalizat cu reducerea de 20 euroi, dar imi mai trebuie un produs de 25...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
claujro spune:
Cin, Prima e frumoasa, am vazut ca au si alte culor dar, din pacate, nu le putem vede... dar e 100% poliester.
Si a doua e frumoasa, e interesanta combinatia - matase- in (?) dar e cam scumpa.
Eeeee si aia Laura Clement e suuper...
Iar ultima e matase pura de-aia o fi asa scumpa. mai asteapta sa se ieftineasca, oricum nu le poti purta acum, poate de-abia prin mai-iunie.
Viairo, cum, mai -104 euro, cum vine asta???
Andreea, de ce mai zici acum , dupa ce am dat comanda?! recunosc ca nu m-am gandit la asta Las ca poarta palariutza pt soare ![]()
claujro spune:
Nu mai poti modifica nimic din momentul in care ai dat comanda. 
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
andreap spune:
Cin,prima e frumoasa...a doua si mai si..ultima e cam scumpa,zic eu.
Aissa,daca vrei ceva,iti comand eu.numai sa fie val.mai mare,ca asa la 4.5E mi-e ca nu ne trimit..poate mai gasesc ceva ptr.mine,vedem noi.Ca eu ieri abia am dat comanda.Cu pantalonii..nimic nu am facut
.Am avut si o cerere pe PM sa spun dimensiunile..uit,ce sa fac daca sunt
?Ii am acasa,asa ca daca vrei azi sa treci...sau Toni...Stiu ca in talie au 100 cm..lungimea oricum se poate ajusta prin taiere,nu?sunt destul de lunguti zic eu.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
cin spune:
Claudia...asa e, prima e mai ieftina, iar restul....eh, clateam si io ochiu' ![]()
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
claujro spune:
Noi am renuntat la plecarea in Grecia, de Paste si ne-am decis sa mergem la Gura Humorului, cu amandoi copiii, la nasi. O sa facem Invierea la Voronet....
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujro
Am aplicat codul 52965 care mi-a dat cadou sacul vert amande (?), mi-a redus 6 euro si mi-a dat un produs Tailliseme la juma de pret.
sac vert amande cred ca inseamna setul ala de 3 genti verzi.
Eu le mai primesc cadou si la alta comanda (cel putin asa vreau sa cred) si o sa le fac si eu cadou la randul meu.
cin spune:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324102439&documentid=321407&categoryid=28161803&single=&hasNext=1&hasPrev=1 asta e fusta cu totul sau e vb numai de juponul de dedesupt?
la jupe = fusta si le jupon = ce e??
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by madau
Gabitaco imi pare rau ca nu ti-au placut bluzitele...io le ador..iar rozul ala aprins, gen bomboana e preferatul meu.deh chestie de gust..
mada eu ma refeream la cel pal, sters. Ala bomboana imi place si mie
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.