LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

aalina 2003, sa iti traiasca Ana sa se faca mare si isteata si scumpa foc.La multi ani pui dragalas
Andreea Gerogiana ai povestit asa de frumos ispravile facute de Thea.Am vazut si pozele.E o scumpa si o pupacim de la cap la coada.Si pe tine, caci esti o mamica super.
Claudia sper sa nu mai treci prin experinetd e astea.Sanatate maxima.Am vazut Vadutul, si ordinea de la locul de joaca.Te invidiez.
Poli ce falcute scumpe are Nick.Spor la treaba cu cele 2 mari si importanet evenimente ale familiei voastre.Si by the way La multi ani Nick, sa fii sanatos si fericit, ca frumos oricum esti.Pupi
Kim la silueta fetele noastre se cam aseamana.Este foarte expresiva Alicia in poze.. imi imaginez cum e in realitate.Sa ai chef de treaba pt ex ce la mai ai, si sa ne dai de veste tot depre litera "A".Te pupam si pe tine si pe soricelul tau
Noe sint superbe pozele Biei.De cate ori vad ochisorii ei imi vine sa mor.
Adar si eu vreau sa apuc sa mai fac cate o baie.... si cate ceva mancare!!!!!!!! la tine, cat esti de gospodina nu cred ca se pune la fel problema.Maia e o super mumusica de fetita motzata, pe care o pupam
Catrinutza mai inseamna ca fata ta in secret a frecventat Academia de dans si maniere elegante, de a reuist asa de repede sa manace singurica.. si tu ne spui ca se tine numai de obrazniceala....
Catrinel eu cand vad pozele Oanei, care pare bolfosica, pare nici nu imi vine a crede ca asa te mai chinuie cu mancarea.pupici la mofturiciu scump.
Nshiro sanatate la Maria cea delicata.Da ce vorbareata fata ai....
Alinaalex daca vrei concurenti la lene, in Nicola ai un concurent ff de soi.Nu ai sa vezi tu drag sa se urneasca pe cele 2 picioare ale ei de una singura... unde mai pui ca afara daca ma impinge pacau sa o dau jos din carutz si sa o las pe jos, in 2 minunute vrea in brate... desi in casa merge pe langa pereti, sau impingand premergatorul.Asa ca nu esti singura cu exemplar de comoditate.
Mihaser fireste, bebele meu e cazut de pe icoana.... nu face nici de unele.... din ale cuminteniei paleta.Dar, sa nu ma plang mai mutl decat nu trebe, pt ca papa bine, doarme la fel si chiar mai are momente de joaca in solitudine.Stie de nu, si ma si asculta, dar cand i se pune pata sa fie incapatanata cu greu ii tin piept.Sa nu il tunzi pe cristian cel cu falcute.
Irina 71 ce baiat recunoscator ai... fata mea a fost crescuta-oa de la 3 luni pana la 8 jum de mama mea.Si cand am fost in ro, la 10 luni, se facea ca nici nu stie cine este.Fara mine nici un loc nu este bun.Sa joaca cu toti, numai sa nu dispar eu.
Fetele va pup, ac e ora de somn, si daca trecem de ea apoi nu nemai intelegem in nici o limba.Pupici la toti bebicii.

stefanna si Bianca-Nicola(22 martie 2206)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

incerc sa pun niste pozute, cum aratam noi in drumul grabnic spre un an.
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/stefanna_m/album?.dir=693ere2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//ca.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
Daca nu am reusit, mai inacerc eu candva.
LA multi ani Lara! sanatate si viata ocrotita.TE pupam pe tine si mami al tau
Stefanna si Bianca-Nicola(22martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am prins un moment de respiro!UHUUU!!!A adormit pruncul.

Deja ma simt ridicola ca ma tot plang de mama.....dar nu exista om pe care sa-l iubesc mai mult,sa-l fi pus pe pedestal si asta pentru meritele cu carul,nu i-a fost usor sa fie divortata la 50 de ani si sa ramana cu 4 fete cucuiete,cu varte intre 17 si 9 ani,....daaar acum ma calca pe nervi cu fierul rosu.Pe de o parte imi pare rau ca pleaca,mi-a fost de un imens ajutor.......dar nervii mei au nevoie de o pauza.Suntem ca apa si focul,pur si simplu nu putem avea o conversatie ca intre 2 adulti normali si cu mintile acasa.Eu nu fumez,ea...fumeaza pachetul pe zi.Asta e,incerc sa o accept,binenteles ca fumeaza doar in dormitorul ei cu usa inchisa si geamul deschia.Ma irita chestia asta.....dar o iau ca atara caci se zice ca suma viciilor e aceeasi,eu de exemplu sunt dependenta de zahar,de ciocolata.....ingurgitez cantitati industriale zilnic.O sa ma opresc aci ca......explodez de nu,....si uite asa o sa mi se pare despartirea de ea .....dulceeee ca o prajitura.Doar un mic exemplu de conflict:tot timpul imi spune cu ce sa imbrac copilul,normal ca il imbrac cum cred eu de cuviinta si....cum nu suporta sa nu i se ia sfatul in considerare,dealtfel necerut,incepe cu epopeea neamului si .......gata am terminat ca nu o mai schimb,oricat mi-as dori.
Nikolas LA MULTI ANI pui mic si scump,sa ai parte de multe bucurii impliniri si tot ce-i bun si frumos in viata!!!Si sa o iubesti pe mami muuult de tot!!!!,.POLI,sa te bucuri de baiat scumpa totdeauna si....sa-i faci frati si surori sa aiba dragul de el cu cine sa se joace!!!Apropo,grecilor,le plac familiile mari,adica sa aiba rude,au cultul familiei.Voi la cati copilasi crezi ca va asteptati?
Alina sa iti traiasca papusa de fata si......sa iti faci alrta si sa mi-o dai mie!!!Glumesc,sa te bucuri de ea toata viata si sa-ti fie de ajutor !!!Ana,ce nume frumos si drag mie(am bunica sora si nepoata cu acest nume) sa-ti fie viata frumoasa,imbelsugata si sa-ti dea domnul noroc cu carul,ghiocica scumpa!!!
CLAUDIA,of.....scapasi de o problema si aparu alta.Roaga-te sa se opreasca aci!Inceartca sa stai cat de calma poti,de dragul copilului care are nevoie de mami blanda si buna!!
Rudy e bine,doamne multam!Cu mancatul nu avem probleme,e un pofticios nevoie mare,cum vede pe careva ca mananca se uite cu niste ochi intrebatori......de ti se face mila si i dai orice.Mai nou chiar si cu straini....ieri in magazin tinea o cucoana la vreo 50 de ani o ciocolata in mana si.....al meu mai avea putin si saliva,si zambi femei si.....normal ca primi o portie mica,desi.....nu-mi placu deloc idea dar pana sa mai zic eu ceva el si infuleca bucatica.Cu somnicul e binisor,adica doarme o data ziua si daca nu suna nesuferitele de telefoane doarme chiar 2 ore;dar noaptea e cam agitat,adica doarme neintors 3-4 ore,se trezeste si bea apa sau lapte 5-10 minute,se culca la loc,dar se foieste de n-ai vazut asa ceva si eu mai dorm....doar iepureste.Dar acu in vacanta asta de 3 zile......doamne de cand o astept,o sa-l culc in camera cu maica-mea si deci voi avea 3 nopti de somn neintrerupt!!!!EVRICA!!!!NU imi vine sa cred,3 nopti!Sa creada mandrul ca eu in vacanta asta ma culc mai tarziu de 11 ,aha!
A,sa va spun ce a ales de pe tavita Rudy:prima data forfeca,apoi oglinda,apoi cheile de la masina.Ce sa insemne si asta?Poate s-o face croitor?!
LARA,LA MULTI ANI FERICITI si tie scumpa mica!!!!
Fug la somn.Va pup si revin pe marti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Salutare!
Ce poze misto am vazut azi!

Noe, trutzulica a crescut si s-a facut si mai frumoasa! Mi-a placut tortul, si cum a papat ea din el. Mamica ta arata f bine, ce noroc pe Bia sa aiba o buni atat de tanara. Ma bucur ca l-ai pus la incercare pe Camus cu coperta flashanta (printre tentatii matariale, tehnologice... de pe tava), filozofia va paste.

Stefanna, pfuai ce mare s-a facut Nicola! Si ce energie are! Pai cred ca o pui la treaba serios, te ajuta? pare ca vrea sa arate cine va fi sefa in casa.

Eu azi m-am ocupat de invitatiile pt aniversarea de 1 anisor. Cam mult timp mi-a luat. Hehe si cate mai sunt de pregatit... Mai dati-mi si mie idei cu cadoul pt nasi.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, Ana, Nikolas, Lara!
Sa fiti niste copilasi cuminti, sa va iubiti parintii si sa le fiti un ajutor de pret. Multa sanatate si la petrecere sa se lase cu o gurita de sampanie fara alcool si o manuta in tortuletul cel dorit.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LARA!
NICKOLAS!
...ZILE SENINE SI FERICIRE,LAA MULTI ANI,SA TRAITI!!!!!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

LA MULTI ANI Ana si Lara !!SA FITI SANATOASE SI NOROCOASE!!!

LA MULTI ANI TZONTZONELUL MEU DRAG SI SCUMP!!ITI DORESC DIN TOT SUFLETUL SA CRESTI MARE,SANATOS SI SA AI SI NOROC!!MAMI SI CU TATI TE IUBESC TARE TARE!!!FETELOR ACUM UN AN EXACT LA ORA ASTA NICK DEJA SE NASCUSE!!!!!!!!(vai ce m-am emotionat!!)!!

Irina multumim pt aprecieri! Da,ce vede el e dvd si super faine!!Avem si ceva cantecele in engleza.E hipnotizat cand ii pun dvd-urile astea.Asa mai fac si eu treaba.Normal ca facem party!!Diseara! Si il sarbatorim si pe tati ca ieri a fost ziua lui.

Miha nuuuuuuuu, nu putem scapa de suzeta!Unde mai pui sa si-o ia sigur si si-o pune in guritza.Multumim pt aprecieri!

Claudia multumim pt urari! 15 ani!!Uaaauuuu!La multi ani si sa fiti fericiti si iubiti o viata intreaga!

Stefanna multumim pt urari!Voi ce mai faceti?

Delia multumim! Da,asa e ...aici familiile sunt maricele.Insa noi am zis ca singura care ne lipseste e o surioara pt Nick.Dar si daca e fratior nu ne-am supara!Sanatosi sa fie!!

Ciufulet .Ai aflat rasupunsul de la job?

Noe Bia e o dulcica!!!

Rocsana sanatate Mariei!!Stai linistita ca si noi suntem nebotezati.Pe 14 il botezam si o sa- i dau sa-si aleaga de pa tava atunci .Vreau sa fie si ai mei prezenti .

Ama -Kaly multa sanatate va doresc si voua!Rahitism?Da cum asa?

Fetelor diseara facem party.Trebuie sa m-apuc sa pregatesc papica.Cica o sa vina si socrosenia sa ma ajute.Sper sa nu iasa cu scantei.Avem invitati si copilasi.O sa fie ca la nebuni mai ales ca nu avem loc prea mare insa am impobdobit deja sufrageria.O sa facem si poze si filmuletze.
Intre timp am tot alergat sa rezolvam si cu dulciurile si torturile pt nunta si botez.Pana la urma pt botez o sa facem prajiturele mici patrate pe care o sa punem un bebelus (figurina) micuta si poate o sa-i scriem si numele pe praji.Am ales si ornamentele pt tortul de la botez si pt cel de nunta.Urmeaza sa mai merg la flori sa vb si la coafor pt proba si apoi vopsit.
Va pupicesc cu drag pe toate dar mai ales pe ghiocei!!

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Filmuletze:
www.dropshots.com/dpoli_gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele, intru si eu repede sa scriu LA multi ani pt aniversatii nostrii.
DEci LA multi ani Ana- Aalina2003
La multi ani NIkolas-Polixeni
LA multi ani LAra-Elvie
Gata s-a suparat ca m-am asezat la calculator ma duc sa ma joc cu ea poate reusesc sa intru mai tarziu. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, NIKOLAS !

LA MULTI ANI, LARA !

SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI SA VA BUCURATI PARINTII ! MULT NOROC IN VIATA, GHIOCEI SCUMPI !

Stefanna, e mortala Nicola ! Mai ales in poza aia : "ce zici, sa-i scot un ochi ?"

Delia, stai linistita ca si mama imi face tot felul de faze care ma enerveaza : nu are rabdare sa spal eu o farfurie si se baga peste mine sa spele ea un mar, umbla cu lucrurile vraiste si niciodata nu gaseste nimic, etc. Si e foarte orgolioasa si plange daca ii zic ceva. Dar, pe de alta parte, cand ma gandesc ca peste 3 saptamani va pleca si copilul s-a obisnuit sa doarma cu ea, sa manance de la ea ...

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Citeam despre angelina jolie ca a mai adoptat un copil.Mi se pare nemaipomenit.Am tot respectul pt ea. Sint atitia copii care au nevoie de o familie.Visez si eu sa adopt 1 sau 2 copii. Nu acum.Insa dupa 4-5 ani.Mai intii mai facem un bb peste 2 ani si pe urma o sa ne concentram serios asupra acestui plan.Este unul dintre marile mele planuri in viata.
Si acum v-am dezvaluit un alt vis de-al meu

Mario Valentin - - Ema.72
Andrei-Ioan - Aileana
Bogdan - - Diana1968
Matei - - Tili
Alesia Ioana - - Bitab
Matei-Calin - - MP
Anne Bianca - -NOE
Ana - - aalina2003
Nikolas - - Polixeni
Lara - - Elvie

LA MULTI ANI dragi bebelusi ,sa cresteti mari ,sanatosi si frumosi ,mereu inconjurati de cei care va iubesc!
Viata sa va arate mereu numai pårtile ei frumoase!

Vivian e mai bine, a råmas doar cu o tuse urita.Sper sa-i treaca.
Må topesc cind o vad cum merge.

Rocsana, multa sanatate Mariei.
Cam nasoala treaba cu tigarea mincata.Bine ca nu i-a facut rau la stomacel.
Si la noi a fost mai inti sotul racit, apoi Viv ,ma luase si pe mine, dar, desi multi zimbesc ironic, am mincat usturoi la greu si vad ca am scapat.

Ama, multa sanatate lui Seby.Cum mai zicea cineva ,e ciudat ca un copil care merge de la 10 luni sa aiba rahitism.

Mihasher ,nu cred ca ma intreci la lene. Eu mai bine nu maninc decit sa fac ceva miscare.

Stefanna, asa e si Viv. E multumita cu situatia daca sint si eu prin preajma.Se joaca cu ceilalti, dar mai face ture si pe la mine, s-o mai pup, s-o mai mingii pe cap.
Nicola e f dulce.

Delia, eu cu maica-mea niciodata nu am reusit sa am o conversatie de la a la z. Mereu se termina cu cearta. Sintem 2 personalitati complet incompatibile.
In schimb am avut si am o relatie super cu taica-meu, care e o persoana super deosebita.Cind vorbesc cu ei in Ro, vorbesc 2 ore cu taica-meu si 30 min cu maica-mea
Vacanta frumoasa si cu muuuuult soooomn

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput