LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (31)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaser spune:
Salut!
La multi ani Lara si Nikolas! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
nshiro spune:
Nick LA MULTI ANI FERICITI! Sa ai o viata plina de noroc si realizari!!!!!
Ile FELICITARI pt examene. Tu vrei sa te apuci si de colegiu? Ai vointa nu gluma... tare va admir pe cele care mai puteti invata, Kim, Mihaser, Tania. Eu am fost acum vreo dua saptamani la un curs de specializare de la 10 a.m la 5 p.m. cu o ora pauza de pranz. Cand am scapat nu va spun ce durere de cap aveam, efectiv simteam ca-mi explodeaza creierii. A fost un efort cumplit sa ma concentrez si sa fiu activa atata timp... de parca n-as fi deschis in viata mea o carte. Acum cateva luni cochetam si eu cu ideea de a face un MA dar gata mi s-a luat... In alta viata! Si mie mi-ar placea sa infiez un copil, doi dar nu prea e sotul de acord si nu mai zic de maica-mea care ca si la tine si la Delia traieste in alta lume. Eu nu cred ca e de vina caracterul lor ci formatia comunista care o au... ea e impotriva si lu bebe doi zice ca o femeie intelectuala nu face mai mult de un copil
Mai pune poze cu Viv.
Poli vazut filmulete si poze de Nick cel falcos si jucacios (la club). Abia astept nunta ta! Asa mi s-a facut si mie pofta de o nunta...
Kim abia astept si aniversarea vostra, la cum te stiu prevad ca va fi ca la carte. Vazut si poze de delicioasa Alicia in rosu.
Delia poate se face hair stylist ... sau de ce nu creator de moda! Si Maria a ales foarfecul a treia oara...
Stefanna tare mi-ii draga Nicola ca-i bucalata ca a mea. In poza "smecherie scumpa" iti vine s-o mananci!
Gabi fer ma bucur ca a fost ok prima zi de servici. Multa bafta in continuare s-o tina Alex tot asa. Vazut si pozicile voastre si admirat cavaler in toata regula! E foarte buna ideea cu serbatul in aer liber, mai ales ca va fi cald si frumos, ar fi pacat... Si noi de ziua Mariei pt ca a fost cald afara dupa ce s-a terminat petrecerea am continuat joaca intr-un parc.
Claudia nu mai retin daca am apucat sa-ti multumesc pt carticica, oricum inca o data saru mana! La cate mesaje am scris da nu am apucat sa le postez nici eu nu mai stiu... 15 ani de iubareala wow!!! La cat mai multi si mai frumosi inainte! Maria are aproape aceeasi greutate si inaltime ca si Vlad.
Mihaser na ca ti-am luat si eu ideea cu ordinea inversa. sper sa nu te superi ca te copiez
. botezul sper sa-l facem la vara cand sper sa pot veni in Romania (daca imi dau bestiile astea muncitoare liber fara plata caci cu plata nu am dreptul decat la 12 zile pe an
iar in astea 12 intra si concediul medical
) tu ziceai ca ai facut judo? Cat timp? Cum a fost? Si sotu vrea judo pt Maria, cica ea fiind foarte frumoasa sa se poata apara de baietii care vor navali buluc
da eu la balet vreau s-o dau! ia mai baga niste poze cu Cris cel cret
Irina vazut si pozele voastre before and after operatiunea tuns si de la ziua lui cu tati si cu tortul (care arata foarte apetisant). Ce mare si frumos dezvoltat e Andrei! Si ce frumos merge, nu mai retin daca v-am mai laudat pe undeva... Pai am avut "norocul" sa zaca si ea cand am zacut eu. Zaceam toti trei... Maria in ziua aia a dormit de la 4 dupa amiaza pana a doua zi dimineata. Mi-a fost de ajutor cumva...
Noelina trutzulina multumim mult pentru pozele... in red! Tare ne-au mai incantat privirea!!!! Si tortul hmmm nu v-a fost mila sa-l mancati?
Ama multa sanatate si lasa ca se rezolva cu rahitismul. Cica si eu am avut...
Serj vazut si poze de mica printesita Ambra. Ce rochita frumosa a avut la ziua ei!!!! ma intrebai ce vesti avem, deocamdata nimic nou sub soare, mergem la control din 2 in 2 luni, insa nu a aparut nici o simptoma pana acum si sper din tot sufletul nici sa nu apara vreodata si sa se rezolve in timp.
Cat nu ma mai saturam sa-ti admir fetele!!!! Nu am cuvinte (sau ciocolata) sa pot exprima cat sunt de dulci! Ce bunataturi se intrezareau pe masa din fundal? si Vladut ce mandru apare el pe langa Daria!
Catrinel si zici ca Oana faraoana s-a acomodat greu cu casa... si eu am emotii cu Maria. De saptamana viitoate incepem si noi. Asteptam pozici cu mare interes!
Andreea bafta la job si ai grija de tine. Nu te surmena prea tare. Lelitele noastre cred ca ar avea multe sa-si spuna... si Maria e amatoare de locuri stramte, intunecate, cutii... a reusit sa se bage in cosul de rufe singurica, suindu-se pe masuta de calcat. Statea asa acolo ca o amarata ... de nu stiam eu ce mare pozna face puiul de nu i se mai aude... piuitul. Pupam Theuta smecheruta si ca de fiecare data anuntam ca i-am devorat pozele (cam putine).
Adar admirat si Maia cea SUPER ochioasa cu ochi mari si frumosi in rochita-i rosie, pe masura de frumoasa cu boneta cu tot!
Alinaalex abia astept pozele de la petrecerea lui Marc!
Tania deci ce bunuri erau alea din poze? Felicitari pt examenul luat cu 10! Cum te-ai descurcat cu doi bebei? Ti-a dat curaj sa te gandesti la bebe doi?
Catrinutza toata admiratia si stima pt Mariuca cea cilivizata! Vaaalei cartofii pisicii zici? Cred ca as fi asasinat matza.... Vazut si admirat pozicile de la cele aniversari. Ce fitze de printesa elisabetana si cu de care privire superioara ne uitam in jur... tare frumoase si fata si rochia! I se potriveste foarte bine. Acu in alta ordine de idei te admir pt ceea ce faci pt ea, scrisorica, povestea nasterii, cutia cu amintiri sunt cadouri de nepretuit pe care orice mama ar trebui sa le faca puiului ei dar uite ca nu le face (de ex mois) Sper sa ma ajute Dumnezeu sa pot compensa pe alte parti....
Ciuf ceva raspunsuri de la interviu? tare frumos ai mai povestit. Nu esti talentata numai la pictat ci si la narat!!!1
Mariana si Monica aveti grija de voi, mancati bine si odihniti-va cat mai mult!
Pupi si numai sanatate!
Si-un link cu Maria la 11 luni:
http://family.webshots.com/album/557963533WOWFbx
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
ema.72 spune:
LA MULTI ANI! pentru ANA , LARA SI NICK .Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurie familiilor voastre.
.
Azi m-a adormit copilul in timpul mesei de pranz. Imi pare rau ca nu am apucat sa-l filmez. E prima oara cand se intampla. De obicei nu se culca decat leganat.
Am vazut si noi pozicile la toti copii si parca a trecut asa de repede timpul ca nu-mi vine sa cred ca mai ieri eram cu burtici.
Pupici si numai bine.
Ema si Mario(09.03.06)
Catrinel_17 spune:
la multi ani ANA, LARA si NIIICK!
pui frumosi, sa cresteti mari si fericiti!!!!
va pup tare si pe voi si pe mamicile voastre!
AALINA, scuze de intarziere!
POLI, abia astept pozele. esti in pregatiri, zici? Ufff, greu va fi. dar si frumos!
ROCSANA, cred ca e important sa nu fiti voi stressati. desi io nu-mi inchipui mutare fara haos si stress. Nu la mine, cel putin. Poate in japan ![]()
revin mai pe seara cu mai mult raspunsuri. sper sa apuc sa vaz si poze cu trutzulina....
pupici
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Cat spune:

LA MULTI ANI(cu intarziere,scuze), ANA! Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o copilarie frumoasa!
Aalina o
pt tine, sa-ti traiasca frumusica!

LA MULTI ANI, LARA SI NICK! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi si sa aveti parte numai de bucurii in viata! 
Poli
, sa-ti traiasca feciorasul scump si sa va aduca zambete in fiecare zi!
Petrecere frumoasa!
Fetele dragi, eu scriu in super fuga, sunt prinsa pana peste cu pregatirile de plecare. Azi am fost cu Anna la vaccin, a fost cumintica, nu s-a suparat prea tare pe don doctor ca a intepat-o.
Kim, Mihaser, Irina, Nshiro, Stefanna (si sper sa nu fi uitat pe cineva )multumim ca v-ati uitat la poze.
Monica sper sa fi decurs bine drumul spre casa, sa ne dai un semn ca ati ajuns cu bine, da? Pupam Mateiasul si Vladutzul! Eu am deja emotii pentru duminica, o sa zburam singure fara tati si sper sa ma descurc cu amandoua tzontzolinele.
Pupam ghioceii si mamicile,
adar spune:

LA MULTI ANI LARA SI NICK !!!!!
Sa fiti sanatosi, frumosi, fericiti si sa aveti o viata minunata !!!
Cu drag,
MAIA si Ada
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
alinaalex spune:

LA MULTI ANI
ANA
LARA
NIKOLAS!!!
Poli, azi e chef la voi, sa ne pui repede poze sa vedem si noi cum v-ati distrat! Distracte placuta!
Aalina, voi nimic, nici o poza? hai ca vrem s-o vedem pe Ana la aniversarea primului anisor! pliz!
Kim, mda, ne cam potrivim, se pot lua de manutza astia doi (Alisuca si cu Marc), si el e tare pasionat de tot felul de badoage, chiar zicea maica-mea intr-o zi ca nu intelege de ce dam atatia bani pe jucarii cand el e atata de fericit cu un flacon!!!![]()
La voi e tot asa de frig si acum?
Catrinele, voi ce mai ziceti? cum e la servici? Oana - Urekila - Ciopartila ce mai face? si-a mai revenit cu naneala?
Nshiro, punem poze, punem, numai ca noi mai avem aproape 2 sapt. pana la party! ooo, de-abia astept, de pe acum am niste emotii...
Imi pare rau ca sunteti toti 3 bolnaviori, nasol, multa sanatate! pupam pe Maria!
Cat, Doamne prin cate ati trecut! draga de Daria...
Claudia, si voi ati trecut prin multe, spital, perfuzii, brrr, multa multa sanatate lui Vladut !!! bine ca a trecut...
MP, sunteti pe drumul spre casa? Drum bun, aveti grija de voi!!! deci aventura s-a incheiat!
Andreea, si pe mine m-ar fi interesat niste papucei de la fabrica unde ai fost tu, dar e prea departe de mine....oare fac livrari in tara? eu i-am luat zilele trecute lui Marc o pereche de pantofiori, dar nu-s asa incantata. Poate ar fi mai bine sa ma duc in Ungaria, e si mai la indemana pt. noi si au gasesc acolo si de calitate. 1,7 mil. 3 perechi chiar nu e scump!!!
Ile, si mie imi place ideea de a infia un copil, sufar de fiecare data cand vad la stiri atatia copii amarati si abandonati de parinti...cochetez de mult cu ideea asta si ii place si sotului meu! multa lume se mira cand spun asta, la noi a ramas din pacate mentalitatea aia de comunisti...cum ca cine stie ce copil e daca nu e al tau...nimic mai gresit, eu am niste cunostinte care au 2 copii, unul al lor, altul infiat, ei bine, ala al lor e un betiv ordinar, isi bate parintii, n-are servici, un nimeni, celalalt ii ajuta enorm, ii apara de propriul lor copil...
Ama, imi pare rau sa aud ca Seby e bolnavior, multa sanatate!
Stefanna, exact asa e si la noi! in casa se catara peste tot, numai in picioare vrea sa stea, in baitza indem, demult nu-l mai spal in fundik...azi nu stiu unde sa scriu ca afara s-a plimbat mai mult pe picioruse, a alergat niste porumbei si catei, ca altfel...
si cred ca e singurul ghiocel care inca nu a spus nimic, nici mama, nici tata, baba, papa sau altele! nu-i deloc vorbaret...singurul cuvant al lui e "cuc"
si niste suieraturi, a, dar stie demult sa fluiere, da, chiar fluiera!![]()
In schimb papa excelent, doarme iarasi bine ( nu stiu ce-au fost fazele alea cu cateva nopti nedormite!), e drept dintisorii de sus dau sa iasa, l-am dat cu Calgel , dar se da cu limbuta pe gingii ca-i place gustul
, dar au fost seri in care am uitat sa-l dau si tot a dormit bine. Atata doar ca e mai matinal mai nou, se trezeste in jur de 8 , de unde pana acuma nici vorba inainte de 9-9,30. Ziua tot la 2 naneli/zi a ramas.
Ne-a sunat dr. (poate ca v-am mai spus asta) si sapt. viitoare, pe 22 sau 23 facem vaccinul de 1 anisor!
Precis am uitat pe cineva, revin.
Am pus niste poze noi la 10-11 luni si Marc & friends in albumul de la semnatura.
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
adar spune:
Fetili dragi,
multumim pentru complimente ... MAia e la fel de frumoasa ca toti ghioceii nostri, sincer. M-am uitat si la alte poze, dar parca asa copii frumosi ca ai nostri .. nu prea am vazut ....
Sa ne fie sanatosi cu totii! Ptiu, sa nu-i deochi!
I-am transmis si lui Sorin ca ar trebui sa se plimbe mai mult :D, si a zis ca e de acord, numai ca, zice el ca nu e doar vina lui, si ca ar trebui sa crosetez/tricotez/impletesc (care ar fi varianta corecta!!!:) ) mai putin in timpul liber si sa stau mai mult cu voi ... acum ... daca asta e adevarul ...sa ma iertati, ca deh, lu' pui ii fac doar ...
Dar voi stiti ca eu va iubesc, nuuuuu ?????
Ma duc sa o schimb si sa incerc ... s-o adorm :))))))
Va pupam.
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
ciuf spune:
Fetelor, nu mai am timp de nimic. Is obosita. Mi-am inceput faimosul meu job de 15 ore/sapt. Adica lucrez doua zile si atat. Ieri am stat vreo 10 ore ca speram sa termin treaba, numai ca nu am fost asa de maiastra. Tot ieri ma "aruncara" si in prima sedinta. cantitate neglijabila pe acolo. Ma bagai intr-un colt, statui cuminte pe scaunul meu si nu zisei nimic, decat afisai un zambet din ala tamp si imi frecam mainile de parca nu as fi stiut ce sa fac cu ele, nu imi erau de nici un ajutor. Ba din contra ma tradau, imi aratau nervozitatea. Ma uitam tare surprinsala ele cum mancau in timpul sedintei. Ciudatenie pentru mine.
Fiecare s-a prezentat, a fost adunare cu toti angajatii, aproximativ, de nu mai stiam cum ma cheama pe mine dar pe ei. Mi se parea ca se deruleaza filmul atat de repede, iar eu parca sunt pierduta in spatiu. Imi venea sa imi dau palme peste fata sa ma trezesc la realitate.
Apoi stai si fa prezentarea. Sa spun cati dinti am in gura, istoric, bla-bla-bla. Vezi Doamne sa ma cunoasca mai bine. Pe mine ma rodea ca am treaba si nu ma incadrez in timp iar ei ma tineau pentru tampeniile lor. Au organizat mici concursuri la care primeai cate un lollypop
. N-am castigat nimic, of course.
Ei incercau sa fie cat mai destinsi, relaxati iar eu tresaream din orice. Parca eram speriata de bombe. Imi venea sa bat cu pumnul in masa precum un copilas obraznicut si neascultator ca "vreau acasa".
In fine, bine ca nu a durat decat vreo ora jumate. Au mai trancanit doua tipe de au facut voluntariat in Nicaragua si inca o tara straina de urechile mele
. Dar nici nu m-am strofocat sa cer detalii.
Cam asta avusei de spus. Va doresc un we cat mai fain.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
ile77 spune:
Alinaalex,ce ma enerveaza mentalitatea asta comunista .Dar nu ma intereseaza.Si sotul meu e de acord ,in mare.El zice doar ca e prea lung procesul adoptiei.Si ce daca, o sa avem tot timpul,nu vom fi stresati.
Si eu tot pe ideea asta merg.Citi copii sarmani sint, care au nevoie de o familie care sa le ofere o viata decenta.
Eu am tot respectul pt cei care adopta copii pt a le o oferi o viata mai buna ,ci nu pt a-si asigura mostenitori.
Citeam sapt asta articolul asta
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/femail/article.html?in_article_id=442118&in_page_id=1879
Poate exagerez eu, dar astia 2 chiar mi se par egoisti. Ce pierdere de timp.Cite bucurii si cita implinire ar fi trait in toti anii astia alaturi de 2-3 micuti adoptati.
Rocsana,nici nu vreau sa ma gindesc ca e posibil sa nu ma tina neuronii inca 3 ani de studii, ca ma apuca frica![]()
Crede-ma ca nu ma apuc de scoala in lipsa de altceva, dar chiar treb s-o fac si pe asta, pt un viitor mai bun![]()
Ciuf,da'cum sint americanii aia? Se poarta arogant?
Oricum ,eu sint sigura ca tu esti mai inteligenta decit 10 de-ai lor.
O noapte buna
Ile
si Vivian
(07.03.2006)