LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (31)
Raspunsuri - Pagina 13
ciuf spune:
Salutare
Micaalsa, ma bucur sa vad ca ai mai scris. Asa e, cateodata e mai bine sa mai faci si pauze de DC. Iti prind bine. Pup rusnaka mea si sa mai pui si tu poze cu le voi vedea cu siguranta.
Adar, am vazut pozele cu mica. Sa stii ca imi era dor sa o vad. O frumoasa. Si ii sta tare bine in rochita.
Eu vreau cum se pune caldura sa o imbrac pe Eva numai in rochite ca i-am cumparat ca o nebuna. Are o gramada si parca vad ca nu va apuca sa le poarte.
Poli, foarte frumoase pozele. Invitatiile arata minunat, iar tortul foarte aspectuos. Se pare ca micul a avut fun la maxim cu atatia copii in jurul lui. In cat timp ti-a adormit?
Rocsana, si Eva e plina de personalitate. Nu o las sa puna mana la priza imediat se stramba sau incearca sa faca tot felul de mocute doar-doar ma induplec si o las sa faca prostiuta. Daca tot nu reuseste si eu insist ca nu are voie acolo se pune pe un plans de zici ca am picat-o cu ceara.
Acum e innebunita sa mearga in picioruse, tinuta de manute. Si bate casa in lung si in lat, afara la fel, adora sa mearga pe ttrotuar, insa nu suporta sa o pun cu funduletul pe iarba si sa isi atinga manutele de ea. Le ridica in aer si le flutura ca sa inteleg ca nu ii place.
Cand o sa am timp o sa caut pozele puse de tine sa ma delectez si eu.
Monica, ma bucur ca in sfarsit ati ajuns acasa. Probabil a fost o "iesire" obositoare, dar aventuroasa, in care v-ati intalnit cu Cat si Serj, ati vizitat multe locuri frumoase, dar ati fost departe de cei apropiati si mai ales in momente de cumpana, cand piticii v-au fost bolnaviori.
I-ai facut cumva analizele de anemie? Ati inceput vreun tratament?
Noe, frumoase foc fetele tale. Adica Bia si mama.
Cat, Alinaalex, cand voi avea timp le voi vedea si pe ale voastre
Nu mai pot sta. Regret ca nu am putut sa raspund la fiecare, fara suparare, dar timpul nu-mi permite. Eva tocmai mi-a rasturnat o cana de lapte pe mobila, laptele s-a scurs in sertare
Am mai pus poze incepand de aici: http://good-times.webshots.com/photo/2739188410082837760OFpafd
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
laura83 spune:
Irina71, v-am indragit foarte tare si nu va pot abandona , stai linistita.
Am fost plecata la Zalau la o verisoara de-a sotului meu de miercuri pana azi. M-am odihnit si acum sunt fresh.
LA MULTI ANI. STEFANIA SI TUDOR!

Noi ne apropiem cu pasi repezi de 1 anisor. Nu va pot spune ce fericita sunt ca puiutza mea cea mica....e acuma mare. Cand ma uit la ea si vad ce mare e nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul.Parca numai acuma eram cat un tanc rusesc si nu puteam sa ma ridic din pat. Deja am inceput pregatirile pt petrecere, mici cumparaturi, invitatii 
LAURA, MAMI DE KARINA SI RAISA.
[url=http://www.youngnutrition.net]www.youngnutrition.net/member/tickers/67640/ticker4.png" border="0">[/url]
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=b741scd
Catrinel_17 spune:
Ufff, cand sa respir si io un pic...
Mai, asa un ghinion. az dimineata am facut o intindere de muschi la gat, ma doare de mor, nu pot sa intorc capul, parca imi baga cineva un cutit in gat.
Si colac peste pupaza, face Oana seara asta febra. Ziceam io ca-i caldutza, tati ca nuuu, n-are nimica, nu ma las, pun termometrul 38.5.
oana plansese ceva mai mult, seara asta, se vedea ca ceva nu-i in regula. acuma a adormit... nu stiu ce sa fac, sa ma tot duc noaptea la ea s-o controlez? daca creste brusc?
Si cu gatul asta in pioneze, nici nu ma pot ridica de la orizontala, imi vine sa mor.
NSHIRO; am apucat sa citesc ultimele 2 randuri ce le-ai scris (SCUZE fetelor, zau ca nu stiu ce sa mai fac cu timpul asta) Maria a fost bolnavioara, sau de ce ia medicamentele? sau le ia pt ca face seara febra? mai face?
ah, stai ca am vazut acuma ultimul mesaj... mai face si acuma febra? abia astept dimineata, sper sa treaca noaptea cu bine.
POLI, am pus pozici noi ieri in albumul asta. : http://new.photos.yahoo.com/timiscross/album/576460762393844009
pup fetele
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Qamar spune:
La multi ani, Ionut!
pup fetele care s-au uitat la poze si la filmulet!
Monica, wilkommen in Romanica!!!!
Catrinel si Rocsana, sper sa scapati de febra titzelor mici si frumoase! vazui pozele, sunt mumoase foc nemtoicile si japonicile
Catrinutza, Ada, sorry ca nu am raspuns pe messenger, eram la Zoo
din pacate, nu aveau custi libere, asa ca a trebuit sa ma aduca acasa inapoi Dragos...Eh, poate data viitoare![]()
Ciuf, am vazut pozele ultime, Eva e tare finuta si frumoasa, si tu esti tare chic, imi place!!
Irina, cum mai e cu piciorul?
cat despre TV, tin minte ca l-am cumparat cand eram eu gravidoasa si a trebuit sa il monteze Dr singur, s-a chinuit tare mult sa il urneasca din loc asa ca ma indoiesc ca una bucata trutzulina l-ar putea clinti...
poze noi de la zoo puteti vedea la semnatura in 1 an+
pfuai, tocmai am vazut nu stiu ce Exorcist pe HBO, frumos, domne, frumos, asa filme mai rar![]()
Mihaser, parca tu ma intrebai de scoala de soferi? (scuze, memoria!!!) marti am examenul, traseul adica, sala am dat-o acu vreo luna si am luat cu brio![]()
Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!
mihaser spune:
Salutare!
Tudor sa cresti mare!
Fetele am vizionat toate pozele cu Nick, Marc, Eva, Bia, Oana!
Eu sunt super prinsa in evenimente!
Am pus si noi poze! la http://picasaweb.google.com/negrea/Cristian
Tre sa schimb un kk!
Sper sa intru pe seara! pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
micaalsa spune:
Azi am luat o pauza de plimbari ... adica eu, ca goanga-i cu bunica-sa pe-afara
. M-am simtit tare nasol zilele astea si parca de fiecare data cand ieseam afara eram mai rau. Asa ca am zis ca azi stau in casa sa ma refac.
Am avut timp suficient sa vad multe poze ca tare dor mi-a fost. Am vazut-o pe Bia la Zoo (tare mi-a placut palarioara mov, pacat ca eu pe-aici nu gasesc asa ceva), pe Nikolas la ziua lui (super frumos tortuletul
... a fost si bun?); si pe Cristian l-am vazut (mortala poza in care pisicul doarme langa el
); pe Eva si pe Luca ... mai ce m-am distrat cand l-am vazut pe Luca cocotat pe bradutul ala sau ce-o fi
. Foarte frumos locul acela de joaca, mai aici zici ca-s rupta de lume, nu gasesti nimic frumos in orasul asta. Nici tu haine, nici tu jucarii ... ce sa mai vorbesc de altceva. Mai nou imi comand jucarii de prin America, mi le trimite o prietena stabilita acolo ... haine nu indraznesc pentru ca nu stiu daca-i nimeresc masurile. Tre' sa ma descurc cum pot.
Opaaaa ... si pe Oana am vazut-o. Mai Catrinel, pai fetele noastre se aseamana la podoaba capilara. saptamana asta ne sarbatorim si noi odraslele ... tu cum stai cu pregatirile? Ca eu inca nu am facut nimic ... parca nu-mi vine sa cred ca are 1 an, inca nu realizez.
Sper ca am scris la toata lumea la care a pus pozici noi, azi doar cu asta m-am ocupat
, cu vizionat poze. Daca nu, sa ma iertati rogu-va frumos ca tare rau stau cu memoria. Oricum ghioceii nostrii-s cei mai cei.
Am pus cateva pozici cu noi AICI
nshiro, m-ai intrebat cum stam cu somnul ... pai super bine fata de ce-am patimit. Se mai trezeste doar o data pe noapte, max. de 2 ori si desteptarea finala ne-o da la 6 dimineata. Doamne bine-i sa dormi cateva ore legate, n-am crezut ca ajung sa ma bucur de lucrul asta. Sanatate multa Mariei ii doresc ... razbiti voi cumva febra asta. Bine ca mi-am amintit, si pozele voastre le-am vazut, vad ca si ea are o gramada de prieteni. Ce ma distreaza bebeul ala din cosulet ce se chinuie el sa se uite la astia mai marisori [:-))
Stati asa, si pozele cu Marc le-am vazut ... vedeti ce rau stau cu memoria. tot in reprize-mi amintesc. Faina gasca aveti voi acolo ... asa mai mare dragul sa iesi pe-afara.
Gata, va pupacesc ca tre' sa termin ciorbica. S-o fi saturand si ea de cand fierbe acolo pe aragaz.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
ciuf spune:
Intru fuguta sa zic 
Mihaser, pup frumosul tau. Vazui pozele. M-a impresionat mult cea cu bunicii. Ce mandri par! Ce varsta au? Si ce fain e Cristian in tricoul cu Pooh cum ia el o pozitie asa de balet. Ii mai lipseste tutu-ul si poantele. Ca te cam inseala pletele. Zici ca e fetita.
Ce faina e hainuta aia cu caciulita. Se poate detasa de restul hainutei?
Micaalsa, vazut pozele cu "Ariel". E tare dulce mica. Vad eu o usoara asemanare intre ea si Eva. Difera culoarea ochilor. Cred ca de-aia mi-e asa de draga. Cati dinstisori are ea? Are 8? Ca Eva are numai 7. 4 sus si 3 jos.
Vrei sa iti cumpar niste hainute de aici? Si daca ai mei au loc in bagajele lor le pot trimite. Iti pot face niste poze si daca nu iti place ce am cumparat le duc inapoi. Ca se poate. Ma uit numai de reduceri. ca sa nu te ajunga scump. Gandeste-te.
Catrinel, cum se mai simte Onichka? A mai facut febra? Da un semn.
Si Eva face gurita asa a mirare, scoate cate un "ooooo". Ah, vad ca si ea jos are tot numai trei dintisori. rasare si al patrulea? Ca eu incepusem sa intru la idei ca Evei i-au iesit numai trei jos.
Ce scumpa e in poza asta: http://new.photos.yahoo.com/timiscross/album/576460762393844009/photo/294928804280874508/3
S-a mai obisnuit cu noua locatie? Tu ce mai faci? Scuze daca ai scris, dar in ultimele zile am cam "frunzarit". Sanatate multa tie si micutei.
Noe, vazui filmuletul cu Bia dansatoarea. Mai, ce pasi la a ta fetita. Pai cu asa profesori, musai elevul sa fie mai bun ca ei! Pup.
Scuze ca nu am reusit sa vad restul pozelor. Sunt restanta.
Ai mei fugira cu copiii la parc si eu ramasei sa fac curatenie ca d.a. merg la voluntariat. Si intr-o mica pauza mai bagai un ochi pe DC.
Fuuuuug.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
micaalsa spune:
ciuf, esti tare tare dulce ... dar n-as putea sa te mai port incoace si incolo dupa hainute. Lasa ca ne descurcam noi cumva doar ca asa admir pe bebeii vostrii ce hainute frumoase au ... Cat pot i le iau si eu mai deosebite, evit turcismele de la noi care-s pe toate gardurile si in toate magazinele si reusesc sa fac fata cat de cat. Si chestia-i ca poate nu nimeresti marimile, Iulia-i tare grasuta la burtica, nu-i incape pe ea orice fel de pantalon ... iarasi la cap nu-ti zic, gasitul caciulitelor pentru ea a fost un chin. saptamana trecuta i-am luat o vestuta si scria pe ea ca-i pentru 4 ani. De-asta zic, n-as vrea si sa te port pe drumuri sa cauti hainute si cine stie, sa nu-i fie bune. Ca eu am cativa prieteni foarte buni acolo si ar putea ei sa-mi trimita dar zau daca ma incumet la marimi. Oricum un
mare de la noi ca ai fost asa saritoare. Sper incet incet sa intram si noi in rand cu lumea.
sa stii ca m-a batut gandul mai demult sa deschid un magazin cu de toate pentru copii aici in alba, cu lucruri trimise din America dar m-am oprit la faza cu transportul. E asa dificil de acolo ...
Iulia are 8 dintisori, in poza nu se prea vad aia doi de jos, de-abia ce i-au iesit. Ce urmeaza acuma? maselutele? Oare astea dor tot asa rau? ca pe noi tare ne-au chinuit mai ales primii, astia ultimii au iesit asa pe nepusa masa.
Spor la curatenie, la noi e vremea de somnic.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
ANDREEA GEORGIANA spune:
STEFANIA!
MARIA!
TUDOR!
ANDREEA GIULIA!
IOANA TIMEEA!
MARKUS ERIK!
SA FITI SANATOSI SI SA AVETI O VIATA MINUNATA!Si,din cand in cand,mamicile voastre oare ne mai pot povesti despre voi?????
Catrinel,am vazut pozele cu Onuta cea smechera.Este adorabila!!!!Isi suge degetelul?
Kim,ma refeream la faptul ca ai reusit sa te afrirmi intr-o tara straina.Gresesc?
Aliciei dulci si mamicii ei!
Mihaser,Cristian este scump rau(de revista!).Mai ales in poza in care seamana cu un balerin si in cea cu telefonul.Si...in toate.
Ii luati din frumosul si carliontatul mot?
Polixeni,cu siguranta vei fi o mireasa superba si soacra ta(in special!) va ramane fara grai si isi va schimba atitudinea(sper!)!Pe Nick cu ce il imbracati?(Am vazut pozele voastre cu frumuselul pui si cu...pantofii delicati!)Abia astept pozele de la nunta&botez.
Noe,BAFTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!Dulce rau Bia,in toate ipostazele,inclusiv la Zoo.Oare ne mai vedem pana se marita fetele?
Micaalsa,tot speram sa vad cum Iulia incepe sa semene si cu tine.Slabe sperante!!!Da-i dulce,mai ales cu peruca sclipitoare!
Nshiro,imi pare tare rau ca Maria este bolnavioara!!!N-or fi dintii?Vorbeam cu o prietena care imi spunea ca baietelul ei(de 8 luni) a facut febra timp de o saptamana,in fiecare seara si toata lumea l-a suspectat de vreo viroza.Apoi intr-un final apoteotic,s-a manifestat o "minunata"rubeola".Asadar,o evolutie ciudata a a acestei boli.Sora lui de 6 ani,vaccinata,este absolut OK.
Daaaa,recunosc tipetele in momentele in care ii interzic ceva lui Bubu.Si ea tipa si...bate din picior,oricand ii interzic ceva sau o intorc din drumul spre un "obiectiv" periculos.Copii cu personalitate,ce mai!
MP,bine ati venit ACASA!Vezi ca vei reusi sa vii la intalnire???
Ciuf,felicitari pt. job!Inca mai insist sa le arati americanilor tona ta de talent/e!!!Super nazdravanii!Auzi,Eva incepe sa semene cu tati!!!!
Inca mai sper sa ne intalnim,chiar daca sunt pe punctul de a o lua razna din cauza programului si a bonei...cretine(adica complet agramata si f.f.f.f. tampa).Mai rezist doar la gandul ca o iubeste pe Thea si o ingrijeste si educatia i-o dam noi...pe apucate.Si...vine oricand,la orice ora.Mai ales acum,cand serviciul meu haotic imi ocupa tot timpul,este extrem de important faptul ca bona sta la 3 minute de noi.
Am inceput sa gatesc pt. 2-3 zile,asa ca este ceva mai usor,Bubu papa de toate,cu pofta si placere si...tot nu se vede ca ar manca ceva,adica tot la limita inferioara este.Dar nu a racit niciodata si este sanatoasa tun.Cel putin deocamdata...
Tre' sa fug.Va pup pe toate&toti,bebeilor bolnaviori le doresc insanatosire grabnica si mai trec sa vad ce faceti.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Delia21 spune:
Noi ne intorseram acasa.A fost tare fain dar si tare scurta minivacanta asta.O sa pun curan cateva pozici.Vremea a fost mai rece decat m-am asteptat,dar Rudy s-a simtit tare bine,spre deosebire de maica-mea pe care,saracuta,a apucat-o diareea tocmai zilele astea.....si sa o fi vazut alergand la buda la fiecare 15-20 de minute,a fost de groaza pentru ea,deci avuseram parte si de ceva peripetii.
Ciuf,felicitati pentru inceputul muncii!!!Te vei obisnui in timp si vei vedea ca nu e nimic chiar asa de negru.Am vazut pozele cu strumfii tai.tare matur il vad pe Luca la 3 anisori,iar pozele cu Eva cele cu palarie alba,si mai ales cea in leagan sunt suuuperbe,parca sunt dintr-o revista.Smotoceste-o pe Eva si din partea mea,ce as mai musca-o eu de obrajorii aia bucalati
Catrinel,of,scumpa......dar de la ce te-ai blocat,oare de la carat de mobila?Cunosc sentimentul si din pacate poate lua cateva saptamani pana sa iti revi complet.Eu cand pateam dintr-astea imi dadea mama aspirina si parca ajuta.Am vazut pozici cu Oana,tare schimbata o gasesc,mare.Pup-o si din partea noastra!!!Am fugit la somn!!!