LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (31)
Raspunsuri - Pagina 12
alinaalex spune:
MP, bine ati venit acasa!!!

Irina, da, chiar zice "cuc"![]()
si inca un "cuuuc" din suflet!![]()
Aia sunt intr-adevar tripletii de care povesteam, sunt si ei in comunitatea DC si sunt chiar pe cale sa castige concursul cu poze!!! (tripletii RAI - Rares, Andrei si Ingrid, 2 baieti si o fetita)
Parcul nostru e plin de copii, mai ales de varsta lui Marc, parca ne-am inteles intre noi vecinii sa facem copii cam in acelasi timp!
E chiar parcul din fata blocului nostru.![]()
Tcelen, tu ce mai faci? n-ai mai scris demult! da si tu un semn de viata! ce mai fac copiii? lucrezi?
Cat, drum bun!
Ile, am citit povestea celor doi si mi se pare chiar aiurea! adica sunt disperati sa aibe un copil al lor cu orice pret! in 14 ani puteau infia un copil sau mai multi...si mie mi se par egoisti...si au deja totusi o varsta! iar daca intr-un final vor reusi, cum va creste copilul cu parinti care ar trebui sa-i fie bunici? si sunt atatia copii singuri pe lume, sanatosi, care au nevoie de parinti...
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
kim spune:
Multi ani traiasca,
multi ani traiasca, La multi ani!
Cine sa traiasca,
cine sa traiasca...
15.03
Ana - - aalina2003
16.03
Nikolas - - Polixeni
Lara - - Elvie
17.03
Stefania si Maria - - Adibal
Nshiro, ii sta f bine Mariei cu codite! Dar ce pozitie are cand papa, am vazut ca si Thea papa asa, oare asta ne paste si pe noi?
Alinaalex, Ma intrrebai de vreme, ei, pe cand sa ma laud ca s-a mai incalzit (peste 0 grade) si s-au topit zapezile, ieri hop a dat iar o ninsoare cu viscol (toata ziulica) si azi iara... Cat dspre asemanari, ar fi multe... in orice caz si Alicia se catara peste tot, cu mare siretlicuri reusesc s-o spal , s-o schimb, mereu vrea s-o ia din loc.
Stefanna, ma bucur ca vine mama ta, chiar si fara tatal tau, asta e viata, eu te inteleg f bine ce simti, ii inteleg si pe ei cum e sa-ti plece copilul departe, stiu bine ce inseamna. A fost cumva ziua ta?
Ciuf, nu te lua dupa prima impresie, inceputurile pot fi mai dificile, dar si inselatoare. dupa cum te stiu eu sunt mari sanse ca peste nu mult timp sa razi de prima zi de lucru, si sa te adaptezi perfect in peisaj.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Qamar spune:
La multi ani, Stefania si Maria!

www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">DANSEZ
MA PLIMB CU VANTU'N PLETE
CHEFUIESC DE 1 AN
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
ciuf spune:
La multi ani, Maria si Stefania! Va dorim o copilarie fericita, un viitor frumos, sanatate si noroc cu caruta.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
nshiro spune:
Ema si cum a adormit asa cu mancarea in gura mestecand? Faza demna de dat la tv!!!
Catrinel eu deja sunt nervoasa caci sa vezi ce-mi debiteaza sotul aseara. Noua ne da cheia la casa pe 22 sapt viitoare si eu voiam sa ne mutam pana pe 1 aprilie. Iar el imi spune ca e imposibil pana la sfarsitul lunii ca eu nu stiu ce vorbesc. Deci dupa mintea lui eu trebuie sa mai platesc chiria si pe aprilie la apartament si timp de 7 saptamani sa fac drumuri intre doua case. Sa ma trezesc ca-mi trebe nu stiu ce dar nu am ca e dincolo si tot asa...
Cat drum bun tin pumnii sa va descurcati singurele. Ce bine ca plecati in tara! Cat stati?
Alinaalex chiar ca e tare Marc la faza cu cucul!! Si mie imi place aceeasi poza ca si Irinei. As numi-o "cultura de bebei". Ce fain e ca sunt multi bebei de aceeasi varsta. Marc va avea o multime de tovarasi de joaca si de nebunii! Si tu ce slaba esti!!!!! (prin asta a se intelege frumoasa)
Adar pai are dreptate Sorin, ia mai lasa tu tricotatul ca de-acu vine vara, nu-i mai trebuiesc Maiei vestute.
Ciuf deci jobul al tau a fost! FELICITARI! Sa fie un pas spre cariera pe care ti-o doresti. Interesant mod de a tine sedinte...
Stefanna ce bine ca vine iar mami al tau... boierie pe tine. Si pe Nicola... Cred ca ai dreptate cu invatatul dar nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa trec iar prin stresul examenelor brrr! Uneri chiar visez ca sunt la scoala ca am de dat vreun exam .. sunt foarte agitata, stresata, adevarat cosmar! Mult succes si tie si putere de invatat. Sper sa nu fie prea greu. Cat despre spalatul pe cap cu greu reusesc si eu. Inainte incercam sa-i inclinc capul, sa o pun cumva in povitie orizontala dar urla si face urat asa ca mai nou am descoperit ca ies mai ieftin daca ii torn apa in cap cu ceva. Ii pun mana streasina in dreptul ochilor si ii torn apa in cap. Pana sa se dezmeticeasca sa-si dea seama ce se intampla si sa urle am terminat deja.
Micaalsa cum adica ma rarut? Ba chiar nu-i dragut deloc! Cu somnul cum va mai descurcati? Abia astept pozele cu Iulia.
Monica ma bucur ca ati ajuns cu bine acasuca! Asteptam pozele! Tu ziceai ca puii au avut febra timp indelungat? care poate fi cauza? Eu ma chinui cu Maria de o saptamana, ia medicamente, in timpul zilei e ok, dar seara si noaptea face febra peste 38. E normal asa? Nu stiu ce sa ma mai fac!
Aalina pai si cand aveti de gand sa rezolvati problemele tehnice ca sa vedem si noi poze? Zi-ii lu tati sa rezolve imediat ca altfel ne suparam pe el.
Irina alea nu-s papusi pt jucat. Nici sa le atinga macar nu am lasat-o ca le-ar fi smotocit de numai. Pe 3 martie aici e sarbatoarea fetitelor prilej de a te ruga pentru sanatatea si bunastarea fetelor din familie prin expunerea respectivelor papusi. Fetitele se viziteaza una pe alta pt a-si admira "papusile" si a manca dulciuri specifice acestei sarbatori. Papusile astea se cumpara in primul an de viata de catre bunici de obicei si se scot doar o singura luna pe an, de la inceputul lui februarie pana dupa 3 martie, in fiecare an pana fata respectiva se casatoreste. Cica cu cat le strangi mai tarziu dupa 3 martie cu atat se marita mai greu. Soacra-mea a dat pe ale Mariei o mica avere, as fi zburat lejer in Romania cu banii aia si nici macar nu au fost cele mai scumpe.... (care ar fi vreo 7 mii de dolari - asta intr-un magazin obisnuit ca in cele de arta gasesti si mult mai scumpe de atat)
Kim nu neaparat sa vrea si alicia sa pape din picioare! Mariei nu i-a placut niciodata sa manance astfel incat pentru ea e o activitate tare plictisitoate si isi cauta alte lucruri de facut. Doar sa fie prea prea flamanda si sa rada tot in 5 minute nemiscata (ceea ce nu mi s-a intamplat decat o singura data cand am lasat-o cu soacra-mea si a tinut-o flamada toata ziua ca cica sa manance seara bine
Eu nu stiu ce sa ma fac cu Maria, cum spuneam mai sus, imi face febra in fiecare seara de o saptamana. De tusit nu tuseste, nasul nu-i mai curge, mananca bine, medicamente ia, dar in fiecare seara face febra...
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
Irina71 spune:
LA MULTI ANI, TUDOR !! (de emii2) 

Sa fii sanatos, vesel si norocos, pui drag ! 
Noe, mortala Bia in poze si filmulet !
Dar sa stii ca TV-ul ala e cam in pericol asa jos ... Am o vecina cu un bebe cu o luna mai mare decat Andrei si a doborat televizorul, bine ca nu a cazut pe el !
Eu am unitatea centrala a computerului pe jos si butoanele deasupra, si mereu am grija, cand e Andrei in camera pe langa mine, ca vine ca un hotz prin spatele meu si apasa pe butonul de On/Off si-mi inchide calculatorul ! ![]()

nshiro, deci .. de ziua copiilor nostri, 3 martie, e sarbatoarea fetitelor in Japonia ???
Eu am citit acolo "papusi cu ocazia lui 3 martie", dar, stiind ca Maria e nascuta pe 3 martie (odata cu Andrei al meu), am presupus ca a fost un cadou de ziua ei !
Eu zic totusi sa te duci la un pediatru cu Maria, nu mi se pare normal sa tot faca febra de atata timp, mai ales ca voua, parintilor, v-a trecut boala ! Eu m-as criza toata, mooor de frica febrelor, in general 
alinaalex, deci asa cu tripletii ? Sunt mortali, tin minte ca si eu i-am votat in concurs, desi nu stiam ca sunt vecinii tai ! 
Tania, catrinutza, tcelen, ceela, honeypuma, mai treceti si pe la noi ! 
Tili si laura83, ne-ati sedus si apoi ne-ati abandonat ? Haideti aici ! 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
nshiro spune:
Irina pai am fost de trei ori la doct pana acum: prima data cand a facut febra si anume luni dupa amiaza apoi cand a facut 39 miercuri seara ne-am dus la urgente si alaltaieri iar la pediatrul ei sa-i prelungeasca tratamentul caci i se terminase si nu prea a vrut zicand ca e ok, nu are nimic (asa si era in timpul zilei e ok, nu are muci febra, e perfect normal) dar avand in vedere ca a doua zi era sambata si apoi duminica deci clinica urma sa fie inchisa, s-a indurat dar mi-a spus sa nu-i mai dau imediat ce mi se pare ca nu ar mai fi nevoie.
Si Maria a reusit sa dea robotul de bucatarie jos, care e greuuuuu. A tras de fir pana a cazut. Si eu eram cu ea in bucatarie, dar cu spatele. Spalam vasele. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla daca nu se dadea deoparte. Azi am gasit-o pe masa de la bucatarie. S-a suit pe scaunul ei de masa (era data deoparte planseta din fata) si de acolo pe masa. Si tot azi a reusit sa afle si gustul cafelei. A tras cana lui taica-sau de pe masa, a varsat-o evident pe jos, iar eu am gasit-o cu mana in balta de cafea ducand de zor la gura. Pe fata si pe haine era numai cafea normal... noroc ca nu era fierbinte.
Mai voiam sa va intreb, copii vostri cand nu li se face pe plac sau cand nu reusesc sa faca ceva ce fac? Tipa? Ca Maria a luat un obicei sa tipe din orice!!! Si face atat de urat, ma zgarie pe creier. Azi voia sa intre in cosul de rufe si nu reusea de una singura. Credeti ca am scapat de gura ei pana nu m-am dus s-o bag in cosul de rufe? Nuuu ...
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
Polixeni spune:

Stefania, Maria si Tudor !!!SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE O COPILARIE MINUNATA ALATURI DE PARINTII VOSTRI!
FETELOR VREAU SA VA MULTUMESC TUTUROR PT URARILE FACUTE DE ZIUA LUI NICK!SUNTETI NISTE DRAGUTE! 
Ema mi-l si imaginez pe Mario dormind in fundulet.Al meu adoarme asa in carut si cade cu capul pe "masuta"de la carut ![]()
catrinel am intrat pe ultima suta de metri.Chiar aseara am pus la punct detaliile legate de prajiturele pt botez.O sa pun poze.Pozici cu Oana cand ne pui?
alina nici Nick nu zice nimic...doar bombane ceva pe limba lui de genul "aiaiaia/amamama/daadadada".
Stefanna si al meu doarme pe muzica.La mine nu plange cand il spal pe cap.Eu il culc pe un cadru de fier cu prosop care e ca un fel de patut si sta tolanit acolo si nu zice nimic.Da-i ceva ratuste sau o sticla goala de sampon sa se joace.Unde ai pozele sa le vad si eu?
Anamaria chiar ma gandeam la voi zilele trecute!!Foarte bine ca stai cu Iulia atatea ore afara.Nu e frig la voi?
Monica BINE ATI AJUNS ACASA!!!Cred ca esti tare fericita acum,nu?
Rocsana sa fie febra dela dinti?Si al meu ma cearta (adica tipa) cand il iau de undeva unde nu are voie sau cand ii iau ceva din mana fie obiect fie mancare.Si Nick face destule boacane:de ex mi-a rasturnat farfuria cu broccolo si ulei pe plapuma,sau a tras o tava de pe masa si mi-a imprastiat tooooooooooata mancarea pe covor,etc si etc....
Ei si acum sa va povestesc cum a fost la party...pana la urma socrosenia nu a mai venit sa ma ajute la facutul mancarii.In schimb mi-a spalat marea majoritate a vaselor in timpul petrecerii asa ca mi-a fost de ajutor si fara scantei.Au venit o multime de copii,sau cel putin mie mi s-a parut asa pt ca apartamentul fiind mic s-a umplut.Am avut diverse aperitive dar cel mai mare succes a avut salata de ton.Am avut si tortulet pe care o sa-l vedeti in poze si care a fost si foarte gustos si proaspat.Momentul suflatului in lumanarica a trecut si repede si pe nesimintite.I-am cantat si LA MULTI ANI ,am aplaudat.Eu zic ca lumea s-a simtit bine...Nick a primit multe lucruri frumoasa(adica hainute).Mama mea mi-a tot dat sms-uri participand si ea intr-un fel la petrecere..va dati seama ce a fost in sufletul ei fiind departe la implinirea primului anisor...of offf...nu-i nimic ca o sa fie la botez.
In concluzie a fost frumos dar destul de obositor...3 zile a durat totul:1 zi inainte pt curatenie,ziua respectiva in care am gatit de dimineata pana seara cand au venit invitatii si urmatoarea zi cand a mfacut iar curatenie ca era ca la balamuc.Oricum am ramas cu un gust placut si asta conteaza.
Acum avem sa ne concentram asupra nuntii si a botezului.
Am pus si pozici cu prajiturica pe care o sa o dam invitatilor la biserica pt botez.Avem si pozici de la party.
pozici :
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1
filmuletze:
www.dropshots.com/dpoli_gr