Nou stil de viata (133)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Delidana, ma duc la sala de 4 ori pe saptamana cel putin, am un program de o ora jumate, din care 50 de minute este cardio, pe urma exercitii cu greutati. Pe banda merg la pas sprinten cam o juma de ora si pe urma pe eliptica inca 20 de minute la sfarsit.
Am mult de munca la burta si la picioare, dar pana implinesc 30 de ani mi-am propus sa mai scap de vreo 10 kilograme macar, ceea ce ma va aduce la o forma cum n-am avut in viata vietii mele, en garde !

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Trinity, bine ai venit si multumim pentru raspunsurile la intrebari. In ce consta Dieta Hawaii?
Te astept cu datele pentru lista.

Scarmanus, asta da activitate, de cel putin 4 ori/saptamina la sala! Felicitari! Asa activam si eu la inceput cind m-am hotarit sa slabesc. Mai am de dat jos 2 kg si m-am cam culcat pe-o ureche.
Daca vrei sa te trec pe lista am nevoie de citeva informatii: inaltimea, greutatea actuala, greutatea la care vrei sa ajungi (tinta) si eventual data nasterii.

Fetelor, ma bucur ca v-au placut pozele si va multumesc pentru complimente.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna fetelor!
Negrutzele multumesc mult de sustinere!
Azi sunt deja mai bine. Am iesit din criza financiara si mi-am propus de luni sa incep un nou regim. Inca nu stiu care. Se pare ca scarsdale v-a dezamagit. Eu pe ala vroiam sa-l incerc. Oricum dupa zodie se pare ca trebuie sa caut un regim cu lamaie, verdeturi, peste si carne.

Mi-am permis sa fac o chestie fara sa va mai intreb! Sper sa nu va suparati. Ziceati ca ar fi bine sa punem toate undeva ce diete avem. M-am gandit sa dau o mana de ajutor si sa urmez exemplul de la subiectul cu carticele pt mame si bebei. Asa ca am facut un cont pe www.4shared.com unde va puteti loga cu username: noustildeviata@yahoo.com si parola slabitifrumos.
Eu am dat upload la ce aveam, inclusiv o carte numita "Dieta vietii" pe care nu mai stiu de unde o luasem. Puteti intra acolo si puteti downloada ce doriti. De asemenea puteti pune ce aveti si voi cu upload care se afla in josul paginii.

Bebitzul meu se simte mai bine. Adica i-au disparut petele rosii de pe corp aproape complet. Se pare ca a avut pojarel pana la urma.
Negrutzelor nu va faceti probleme ca, desi n-am mai tinut dieta, ma aflu in limite. Cantarul meu imi arata azi-dimineata 72,500 kg. Poate i se face mila de mine si arata maine doar 72 kg.
Painea nu mai face parte din alimentatia mea de ceva vreme. La capitolul dulciuri stau mai prost. Dar cum n-am avut bani zilele astea, nici dulciurile n-au fost in casa!

Delidana, superbe pozele! Cred ca a fost o vacanta de neuitat! Sper sa ajung si eu in curand sa vad ceva atat de interesant!
Va pe toate! Spor la slabit!

Pierderea de kilogramela negrutzele mortaleda usurinta in miscare!

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

scarmanus, pe mine ma roade o intrebare: nu tu ai creat acest subiect in urma cu cca 1000 de ani? si daca nu, ca sa-mi satisfac curiozitatea: cine a avut ideea acestui subiect?

echipa de smarald: DORDIA-Nastad-oLo-Liris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Olo, din cite imi aduc eu aminte, Sigrid a creat acest subiect si pe vremea aceea se chema: "Pentru femeile cu greutate, incepem o dieta?" Asta se intimpla acu' vreo 3 ani...

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Urez bun venit noilor fete: Scarmanus si Trinity! Spor la slabit!

De asemenea, micutei printese Bianca!

Pierderea de kilogramela negrutzele mortaleda usurinta in miscare!

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Olo, din cite imi aduc eu aminte, Sigrid a creat acest subiect si pe vremea aceea se chema: "Pentru femeile cu greutate, incepem o dieta?" Asta se intimpla acu' vreo 3 ani...

Ezact! ...ce tinere si ce grase eram...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Tzuni, esti in verva azi!

Delidana, iti promit eu solemn ca daca te tii de alergat de 4 ori/sapt si mergi si la sala de 2 ori o sa dai jos cele 2 kg in maxim 1 luna. Evident, sunt cu ochii pe tine sa vad daca te atingi de bunatatile sotului .

Apropo de bunatati, mi-a adus ieri o turcoaica o cutiuta de Turkish delight ( rahat pe romaneste ) si eu i-am dus-o cuminte sotului acasa.

Bfly, eu zic sa incerci Scarsdale 2 saptamani sa vezi cum e. Mie mi se pare ok si mancarea suficienta...plus de asta nu stiu de ce Andreea e dezamagita. Mie 3 kg in 2 saptamani mi se pare super ok, nici exagerat si periculos de mult, nici prea putin.

Pupici,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by oLo

Delidana: www.wrongspelling.com/album/index.php?id=144" target="_blank">asta e o noua metoda de a-ti recapata silueta???

echipa de smarald: DORDIA-Nastad-oLo-Liris

Cred ca-i vorba de binecunoscutul masaj Thai. Acum vad si eu de ce toata lumea se da in vant dupa el.
Delidana superbe pozele.
Fetelor va salut in graba. Sunt tot plouata dar am facut o baie fierbinte si parca sa zic ca mi s-a mai ridicat moralul.
M-am apucat de bagajul maica-mii. O sa plece in 2 saptamani, dra vreau sa stiu cum stam la capitolul Kg. ca n-are voie decat 2 bagaje x 22 kg.
Va pupic pe toate si revin cand iau o pauza.
Tzuni ce-ai vrut sa scrii acolo la leu ???

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Fetele, multumesc pentru primire

Iata si datele mele:
Inaltime: 1,54
Greutate actuala: 57 kg (dar pe cantar dala expirat, ca nu mi-am luat inca electronic, se poate sa fie o diferenta)
Target: 48 kg ideal (dar accept si 50)
Zi de nastere: 26.05

Detaliile despre dieta vi le scriu maine, nu va suparati, dar fug si eu acasa la bebelina.

Seara buna tuturor!

Mergi la inceput