Nou stil de viata (133)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ha ha, Olo, ar fi mult prea simplu.

Tzuni mama, ce rapida esti!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Tzuni mama, ce rapida esti!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

nuuuuu, is doar flamanda!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

tzuni multumesc
o sa imi fac supa de telina a la an-k

va dau si eu o reteta - celor care au voieulei de masline, este delicioasa
eu o fac si cu vita si cred ca ar merge ff bine si cu peste

pui in 5 culori:
o linguritza ulei de masline (nu puneti m mult ca iese prea grasa), ciuperci,ardei gras, morcov, ceapa, usturoi, puiul taiat fasii fff subtiri,sare,piper
se face in max 5 minute (in tigaie cu capac)

Pierderea de kilograme La negrutele mortale Da usurinta in miscare

quote:
Originally posted by Tzuni

quote:
Originally posted by mephala30

ce sunt bucatile alea albicioase din farfuria cu mancare thai?

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Pe cat pui pariu ca-i carnitza de pui?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

off-topic: ati vazut ce ten au thaiilandezele frumoasele???
ca doar nu o fi machiajul atat de perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by adelapop

off-topic: ati vazut ce ten au thaiilandezele frumoasele???
ca doar nu o fi machiajul atat de perfect

scumpei Bianca Maria 31 iulie 2006

....da' de unde! Doar a zis Delidana ca a "bibilit" pozele toata ziua! Ce crezi ca facea? Ajusta tenul thailandezelor.... Crezi ca poza cu "elefantul dotat" e reala? Nici vorba! Tot Delidana a "facut-o"!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Ce poze frumoase, Delidana !
Intrebam de mincarea thai caci vezusem un reportaj despre dulciurile de acolo cu frisca facuta din lapte/smintina de cocos.
Eu ma declar fan de pozele tale cu pasari. Excelente !

Am mincat cit un purcel. M-am mai ajuns la desert si m-a lovit somnul.

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

mamicadulce, pe unde esti?? Parca tu spuneai ca vrei sa ti dieta cu lapte si banane, nu?? As tine-o si eu cateva zile ca mi s-a cam acrit deja de pui fript si ananas. Merge si iaurt cu banane???

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Buna fetele, ma primiti si pe mine?

Pana ieri am tinut Monti, dar ma reorientez pentru ca sunt vegetariana iar acum tin si postul si nu prea reusesc sa le impac cu Monti.
Si ca sa raspund si la intrebari:

1. In prezent tin Dieta Hawaii
2. Da, fac miscare. Bicicleta si stepper (incerc zilnic, dar nu tot timpul reusesc) si sper cat de curand sa reiau si tae-bo
3. Monti a avut la mine cele mai spectaculoase rezultate (a fost singura dieta cu care am ajuns fara greutati la 48 kg, ca in adolescenta), dar de cand nu mai pap carne nu prea mai merge asa usor. Dieta Hawaii - vara trecuta, am reusit sa trec de pragul psihologic de 58 de kg, de sub care nu mai coboram
4. A-ti acoperi necesarul zilnic de vitamine, minerale etc din toate grupele de alimente, fara junk food, prajeli, etc
5. 1-2 abateri, dar sper sa ajung la zero
6. Cele la care tre' sa tii cont de gramaje, puncte etc si cele in care tre' sa gatesti la greu (a se citi cele care necesita mult timp alocat)
7. Dietele proteice (hig-protein) - nu are rost sa citez aici ce am citit prin diverse studii efectuate, pot sa spun care a fost efectul asupra mea - dupa o dieta proteica asa m-am saturat de carne si oua ca am devenit vegetariana (a coincis si cu sarcina, ce e drept, dar nu pot sa spun care a avut o influenta mai mare. cert e ca de atunci orice carne incerc sa gust imi face rau)

Va salut si revin, ca tre sa fug la o sedinta de care am uitat

Cris & -lina balerina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Bun venit Trinity!
Da si datele tale pentru lista: inaltime, greutate actuala, zile de nastere....

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Fetelor, aveti un ritm naucitor, nu pot tine pasul cu voi.
Raspund intrebarilor de acum cateva pagini, sa ma iertati daca nu-mi amintesc cine le-a pus.
Da, am tinut in trecut un regim dat de dietolog, foarte bun de altfel, intrucat nu lipsea nimic, cu exceptia zaharului. Mi-a luat aproximativ o jumatate de an sa slabesc 13 kilograme, m-am mentinut cam inca o jumatate de an si pe urma a venit perioada nasoala despre care nu vreau sa vorbesc si restul a fost o valtoare. Ideea este ca am inteles acum ce nu am inteles atunci, ma repet, poate, dar o fac totusi, anume, ca sportul trebuie sa fie un mod de viata, nu o masura sau activitate temporara pentru a scapa de kilogramele in plus. Face bine in primul rand la psihic si pe termen lung, cu multa rabdare, este garantata ca te scapa si de kilogramele in plus. Eu aveam si niste probleme cu articulatiile pe care mi le-am rezolvat intre timp, si care articulatii simt cum ruginesc daca nu le "ung" cu oleaca de sport . Tineti cont ca ce va spun acum vin din partea cuiva care n-a facut nici o forma de sport in cei 28 de ani de viata. Acum, cum va spuneam, nu urmez nici un regim, de fapt tocmai am inghitit o tableta intreaga de ciocolata alba (dar asta nu se intampla in fiecare zi, lol!), stiu ca nu e bine dar la adictia asta inca muncesc.
O data pe luna mi se reevalueaza situatia, este o masina smechera la sala care-ti spune exact cata masa musculara, cate grasime, cata apa si ce rata a metabolismului ai, si nu-mi incap in piele de bucurie cum vad cum proportiile se schimba de la o luna la alta, rata metabolismului creste si ea. Concluzia mea: daca trebuie atata munca sa salti metabolismul cu o linie doua, ce poate face o biata dieta japoneza, chineza, daneza sau ce-o fi, in 13 amarate de zile? No, sper sa nu va fi suparat, dar experienta mea (lunga si lata) de persoana a carei greutate a oscilat tot timpul asta este.
La harnicia cu care scrieti sper sa va salut luna viitoare, pe la subiectul cu numarul 150, sa va raportez si eu inca un kilogram pierdut

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput