Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (169)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Fetelor, multumim mult de comentarii. Dansul e prietenul nostru cel mai bun si impreuna cu gimnastica (face in fiecare zi cu mama) e modul cel mai bun distractie. Cea mai totala a fost cand a dansat pe muzica populara cu prietenul mamei si dadea dintr0un picior pe ritm si salta nevoie mare.
Anca, la Portita am vorbit de pe acuma pentru rezervari, ne-a si venit o factura proforma, dar ne mai gandim un pic pentru ca desi e superb acolo parca anul asta bat orice recorduri la preturi. Anul trecut a fost singurul din ultimii 5 in care nu am vizitat Portita. Am fost sun toate formele, cort, casuta, chiar de doua ori intr-un an, doar cand am fost gravi am avut camera pe insula cu terasa pe lac, dar e bestial, nu am cuvinte. Anul asta tot pe insula vrem si tot cu terasa la lac...maine ma inteesez la Sf Gheorghe la Complexul Delfin si daca nu e mare diferenta de pret mergem la Portita.
V-am pupat, fetelor, sper sa prind si eu un pic de timp pe la munci sa ma apuc de vizionat restantele la poze si fimulete.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 ,
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> 4, www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tre sa ma declar fericita:
este a 2-a seara cand doarme Marco la ora 22 .
E musai sa-l fac sa doarma doar o data/zi.
de la ora 20 murea de somn, dar m-am jucat cu el, pe urma a venit tat-su' si s-au distrat, etc...la ora 22 ne-a adormit in Polly.

Ralu si Marco se invarte, dar in seara asta a fost mortal. Pica de somn, dar se invartea de n-avea treaba. Mi-a fost lene sa merg dupa aparat sa-l filmez. cand vede camera/aparatul nu mai face nimic.

merg si eu la stiri.
va , pe maine si noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noapte buna si de la mine!
Diana doarme de la 19,20 si am dezbracat-o prin somn,am pus-o in sacul de dormit si in patuz.Nici papa nici nimic Am pus sucul la indemana daca se trezeste la noapte
Giova ar trebui sa le facem un program de dormit mai devreme intradevr,ca si Diana tot pe la 22-23 se culca.Acum cine stie la cat se va trezi ? Sper totusi ca la 6 dimineatza nu la 3-4 la noapte
Merg si eu!
P.S. Am vazut-o si pe Anastasia dansand,papand,etc. Si Diana se invarteste asa,dar mai nou ... "merge pe cur-napoi" cand danseaza
Uitam:
Am gasit un hotel de 2 stele la Mamaia cu 1100Ron numai cazare 7 nopti.Comparativ ala de o stea de la Saturn e tot 1100RON, tot 7 nopti, dar cu pranzul si cina incluse la amandoi! Si cel putin din fotografii arata si mai bine ala din Saturn De alea de 3 stele din Mamaia nu te poti efectiv apropia in august.Numai cazarea cca 7 nopti e de la 1500RON in sus Da' mai caut .Am ochit si niste pensiuni faine tot pe acolo ca pret (oleak +++),dar la Eforie Nord si nu-s prea la malul marii

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hielooou .... tot eu,sunt deja la birou!
Diana a dormit tun:la 6,45 cand am plecat inca dormea .
O zi buna

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Roxana a avut o noapte mai buna, slava Domnului! Am apucat si eu ceva ore de somn.
Dar din cauza durerilor de gingii a muscat-o de picior pe sora-sa in dimineata asta. Ca urmare Oana i-a bagat degetele in ochi Roxanei s-o desprinda de picior. Rezultatul: doua urlatoare .
De-astea....

Am intrebat-o in dimineata asta pe Oana ce vrea sa se faca cand va fi mare si, dupa ceva timp de gandire, mi-a spus ca ea nu vrea sa se faca nimic. I-am explicat ca nu se poate, trebuie sa aiba o meserie bla-bla-bla si-atunci mi-a spus ca ea vrea sa se faca MAMICA . Of!

Asa...

Moni, noi mergem in luna iulie: 5-11 iulie mai exact. Deci tot in sezon.
Oachi, uite aici site-ul agentiei de unde am luat noi biletele: http://www.dttravel.ro/turism_intern/litoral_2007/
(Noi am luat la Mamaia - Hotel Caraiman)

Acina, ce mai face Andrei? Sper ca e mai bine, dragul de el .
Si la noi a avut efect Stodalul, dar am inteles ca nu intotdeauna are efect.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Si la Ayan si-a facut Stodalul efectul. Eu stiu ca e bun pt copii mici.
Am vazut ca s-a discutat de editat ceva, n-am citit tot. Eu imi editez mesajele pentru ca scriu repede si cu un ochi la Ayan si pun pauze in cuvant aiurea sau o litera aiurea.
Ayan a inceput iar cu maselele si e f marait.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

netaza fetelor!
pupici multi bebicilor bolnaviori sau convalescenti,in special alain si andrei!si pupicei si maraitilor de dintzosi,in frunte cu al meu...
dani tuseste in continuare,am fost din nou la pediatr,al treilea rand de picaturi expectorante de acelasi fel.a zis ca probele de alergie nu mi le da ca nu sunt relevante pana la 6 ani.asa ca stau si ascult cum bhaie dani si-mi vine sa fac asa.in plus de cateva zile e tareeeee maraici si numai ar musca din toate alea,si cu degetelele in guritza...ii dau seara nurofen sa poata dormi si el binisor
in rest e un dulce,zice "da,da","da-te","na-na","ga,ga "face "gaca(gasca),leul,lupul si tigrul fac"guau"si mai nou si gandacelul face asa si mult altele...
aseara am primit reportajul care l-a facut prietenul nostru de la bbc despre romanii in spania si e super,axat pe interviurile noastre,se aude si dani pe acolo,vedeta il fac...
eu azi am programare la chirurg,sa-mi dea rezultatul la RMN,sper sa-mi zica ceva clar
PUPICEI LA TOATE LUMILE!!!!!!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

buna dimineta,
Andrei e deja mai bune .
A dormit azi-noapte de la 1 la 6 fara sa se trezeasca .S-a miscat el peste noapte si a tusit de vreo 5 ori dar e muuult mai bine ca seara cealalta .
Zinnatul il dam in suc de portocala ca altfel il vomita.Dar asa il ia fara probleme.
Deja sunt si eu in starea mea de spirit normala.
Silvi .E f usor cu zugraveala si Dan a zugravit la noi acasa .Mesterii intai dau cu smilgher pe pereti inainte de a da cu vopsea si asteapta sa se usuce primul strat si apoi dau alt strat. Cica astia sunt pasii.Dar nu conteaza .
Giova mereu mergi cu Marco la groapa cu nisip .Eu pana acum nu l-am dus deloc pe Andrei pana acum.
Dana lasa mai ca ii trece fetei mai tarziu si vrea sa se faca altceva.Ma bucur ca sunteti bine. Deci la inceputul lui iulie mergeti la mare .
Ralu stiu ca sunt preturi mari la Portita dar merita dupa parerea mea ca un loc super cum nu vezi peste tot .Parca 12-15 euro erau casutele si 60 euro camera in vila nu?Mai nasol cu masa ca terasele alea toate au preturi mari.
Alina pupicei doamna si pt Ayan .Nu am mai apucat sa vb ca sunt toata ziua pe canal.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata si de la noi....
Am inceput de ieri sa fim cam mariti...ne dau ultimele maselute...cele din capatul gingiei....
Ralu ai poze ceva cu Portita?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Dana, chiar asa, mai bine sa nu vrea nimic decat ca varul lui gabi care spunea cand era mic ca vrea sa se faca gunoier.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput