Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (169)
Raspunsuri - Pagina 22
Ursoaica spune:
Buna seara!
Moama dar ce bate vantul pe aici!
Am plecat.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Giova spune:
Mergem si noi la somn.
Marco nu a papat caci a adormit, mi-a zis Clau, jos pe covor, asa ca tre sa-i dau lapticul in somn. sper sa nu se trezeasca.
Moni si Marco tot la noi in pat adoarme si pe urma il pun in patut. se trezeste plangand si-l iau cu noi pana dimineata. si uite asa s-a invatat la noi in pat.
Ursu pai acum apari si tu? lumea merge la culcare.....
Ce face raisa?
, revin maine dupa ora 12 cu vesti. sper bune.
noapte buna.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
monica70 spune:
Buna dimineatza!
Chiar nimeni nu e? 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
Pai daca nu zici nimic
Stai in umbra
ai?
Io cu ce ma mai relaxez p-aci daca n-am ce citi? 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
Giova spune:
Neatza!!!
Sunt fara copil
.
sunt la Clau la birou.
s/a trezit mancal-ar mama pe el singur la 7.45 cand i-am dat lapticul prin somn. Voios si vesel, am plecat spre gradi. acolo nici nu ne-a bagat in seama, s-a dus la jucarii, la dans si la urlat.
Cat am stat noi acolo sa semnam actele si sa platim a fost ok, cand sa plecam m-a pupat si mi-a facut cu mana si eu
ca proasta. a si zis una dintre educatoare ca se acomodeaza mama mai greu decat copilul.
Pana acum nu m-a sunat, mai stau pana la 10.30 si sun eu.
Am asa un gol in stomac si parca ma doare inima...vai doamne ce greu e... . sper sa ma obisnuiesc repede.
Merg sa platesc niste facturi si sa rezolv cu alocatia, sa nu-mi mai vina si aici cele 2 mil.
Mai intru cum ajung acasa si pun si cele cateva poze pe care i le-am facut. nu a stat la pozat, asa ca...sunt cam naspa, cum l-am prins pe acolo.
Janina, multa sanatate si fericire alaturi de Carla si sot!!!!
pe mai tarziu
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
pufumic spune:
LA MULTI ANI, JANINA! LA MULTI ANI SI ANCAI OLTEAN, MAI CU INTARZIERE! SA FITI SANATOASE SI FERICITE!
Desi nu se mai scrie ca pe vremuri, eu tot nu reusesc sa citesc tot. De vazut poze si filme nu mai vorbesc. Pupam spiridusii bolnaviori, ca am vazut ca inca mai avem cazuri. Sanatate si mamicilor, parca am vazut ca Maraki si Cata au racit, Mirela inca nu si-a rezolvat problema, uf. Noi trebuie sa facem ROR-ul in curand si cand ma gandesc la ce-a patit Silvi cu Alain ma apuca bataiala. Eu nu am vrut sa ii fac nici antirujeolos dar m-am lasat aburita de doctorita. N-a avut nici o reactie nasoala, slava Domnului.
Irina, despre decalotare, ce sa-ti spun... Eu nu il decalotez. Am citit si am auzit atatea info contradictorii ca m-am hotarat sa o las balta. Cel putin o vreme.
Despre concedii. Eu nu sunt chiar mama si tata fitzosilor, desi asa par, dar la o stea n-as mai sta in veci. Si la doua m-as gandi de doua ori. Mai ales cu un copil mic. Cu exceptia cortului (mor daca n-am buda si dus, fie ele si in curte), am mers si am stat prin fel si fel de locuri (bunici la tara, cantonamente si tabere included), dar acum... Mai bine stau acasa. Despre Tunisia. Eu am fost acolo in luna de miere, la Sousse. 4*. Dragut. Camera si baia super. Ne aseza camerista cuvertura pe pat in fiecare zi in alt fel, ne punea si petale de trandafiri pe pat. Da' cred ca a vrajit-o domnu' sotu' pe frantuzeste. Nu prea mi-a placut sala de mese, cam cantina. Daca iti propui sa stai in hotel (ca noi) ar merge sa iei si copilul cu tine, dar mai bine nu. Daca vrei sa faci excursii tip safari, exclus de-a binelea.
Sa va mai zic si despre Vladimir. Nu zice decat mama si apa, papa. In rest, bodogane pe limba lui. Nu vrea sa arate decat un urs si un catel, becul, dintii si sosetele. Intinde degetelul la pupat si ca sa faca bazzz, se uita la usa de la intrare daca il intreb pe unde vine Gix (asta-i frate-meu), face pa, da noroc, da sut la baloane. daca-l intrebi unde nu are voie, fiind uf, arata spre prize, boxe, tastatura si canile de cafea. Toate astea numai daca are el chef. A, si ieri mi-a facut o faza de m-a lasat masca. Tot bantuia cu o lingurita in gura si i-am luat-o. Circ, s-a invinetit de plans dupa modelul deja cunoscut. Daca a vazut ca tot nu i-o dau, ce credeti... s-a dus si a luat la rand toate chestiile uf. Adica urla si baga destele in priza, mai butona putin tastatura, se uita sa vada ce reactie am, si tot asa. Imi facea in ciuda, bre. Sa mor, nu stiam daca sa-l caftesc sau sa rad.
hai ca scriu la mesajul asta de la 9. Sa-i dau sent pana nu vine little terror sa apese pe ceva.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod
mirela10 spune:
JEANINA,la multi ani cu sanatate,sa fii iubita si fericita!
GIO,fii barbata!bine ca e marcolino asa independent,ca altfel...
MONI,pai asa muncesti tu,cu un ochi pe forum?
auzi cica se relaxeaza...
COSMI,ce face stefanel?
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
CHIAR ASA1
JANINA LA MULTI ANI ! 
GIOVA ERAM SIGURA CA ASA VA FI
CRED CA N-O SA MAI VREA SA VINA ACASA 
COSMI APAI ZI SI TU CE POTI ACOLO,CE MAI FACE STEF? E CUMINTE? NU FACE PROSTII?
MONI
de