Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (169)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Vad ca nu-i nimeni p-aci asa ca merg oleak in pat,macar juma de ora sa ma intind,ca nu prea am apucat azi.Adica am stat un pic cu ea cand am venit,dar imi trantea diverse in cap,sau ma calarea de numa
Acum e Ghitza acasa ,o las cu el

Am ramas restanta la poze si filmulete,sper sa le vad in seara asta,daca nu pic lata!

Uitam: a invatzat-o Ghitza sa strige "MA!" (adica "MAI!" ca in Banat )
Tare figura e cand zice!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Giova, Ayan papa pranzul la 1, 1 si ceva ca e matinal, la 8-9 mic dejun. in parc inca nu i-am luat mancare, cand venim ii dau iaurtul sau Danomino si apoi iaurtul. O sa ii iau in parc Danonino si un biscuite, piscot ceva, sunt sigura ca ar papa.
Monica, mie imi spui de Capricorni? Ayan face NUMAI ce vrea. Degeaba are o tona de jucarii, tot mouse-ul si tastatura le vrea. I-am luat atstatura si o vrea pe a mea! Asa ca mouse nu stiu daca are rost sa ii mai iau. Daca il iau la plimbare de mana prin casa sta NUMAI la masina de spalat, se pune si in fund, nu de alta dar am gresie si sa poata raciNu se plictiseste deloc acolo.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pai ce sa facem mai fetelor daca i-am facut capricorni, nu ca varsatori ar fi mai ok. ca sunt una si stiu...capoasa pana la D-zeu!!!
Asa ca...multa rabdare..ce sa mai zic.

Moni super fazele. Mie imi place de Marco, ca-l intreb: ti-e sete? el: Da si da si din cap!!!. Intelege ce-l intreb, ca i-am pus diferite intrebari, la care trebuia sa raspunda afirmativ.
Alina am inteles cu papatul.

Maine numai dupa ora 12 intru. pana atunci umblu teleleu prin oras, pe la centrele comerciale de langa gradi.
Poimaine il duce tat-su' si eu merg doar la 12 dupa el. si tot asa va fi.
dar in prima zi merg si eu cu el.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Gio, ati inceput cresa? Sau cand incepeti? Scuze, dar nu am cum sa citesc tot din urma.

Poze cu noi

www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Alina, maine e prima zi.

of tati asta nu mai vine odata si tre sa-i cumpar pampersi ca numasi unul mai am.
imediat inchide si la selgros .

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Gio, bafta multa, cred ca ai niste emotii!!!!!!!!! O sa se acomodeze el!

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am venit si noi de afara, am stat 4 ore. M-a alergat si pe mine, merge unde vrea el, daca il intorc din drum nu ii convine si dinastea. S-a plimbat azi vreo ora pe jos si cand l-am pus inapoi a facut scandal dar apoi s-a calmat. Ii place mult si in carucior,sta foarte cuminte, toata lumea se mira de el ca la varsta asta sta asha cuminte in carutz.
In rest nimic nou.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Vad ca e tot mai liniste si pace pe aici seara...
Ingrid, asteptam vesti bune.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Am fost la Selgros. am gasit tenisi ca ai lui Mario . I-am luat doar o pereche ca nu stiam daca ii sunt buni, ca sunt cam lati si el are piciorul ingust.
Doarme, asa ca n-am avut cui sa i dau. Cred ca ii sunt buni. Maine mai merg sa mai iau o pereche.
Cei de fetite sunt bestiali. mergeti si le luati!!!!sunt roz, verzi, albastri, portocalii, cu floricele, bilute, inimioare...mori ce fain sunt.

Marco doarme de o ora, asa ca maine , sper ca-i va fi usor sa se trezeasca.
Doamne ce emotii am!!!

_
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA lasa mai ca o fi super ok la cat e de sociabil si cand se va vedea intre copii,n-o sa mai conteze ca nu esti langa el!

Diana a adormit iar in patul mare - s-a pus Ghitza langa ea si gata In schimb ziua abia a adormit-o mami.

Noapte buna!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput