Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

.la 16 merg la ecografie....
ANCA bucura-te mami de greturi macar stai linistita..eu nu am nici un simptom decat sanii.....tare as vrea sa-mi fie si mie rau ca sa stau linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu sunt azi intr-o stare buna. Parca plutesc . Nimic nu ma atinge azi, nici macar inspectorii de la finante.
Danotino, eu stiu ca e ok maxim 3 no-spa/zi. Sa fie de 40 mg si nu de 80 mg. Si eu am avut dureri mari saptamana trecuta.

Monica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Irina stai linistita ca nu toate femeile insarcinate au greturi.
RGE cand i-am spus sotului ca imi vine sa vars mi-a spus"ce bine.."

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Neata la burtici!
annitha, ma bucur tare mult ca sunteti bine amandoi. ti-am tinut pumnii ieri sa fie totul bine.
mai fetelor, bucurati-va de simptome, ca macar stiti ca se dezvolta bebita acolo si de aia va este rau, va doare burtica, va dor sanii, mai apare cate o pata maronie...
La mine totul e in regula. Prea in regula. Adica sanii nu ma mai dor decat putin cand imi scot sutienul, dar sunt tot mariti dupa parerea mea. Dureri n-am mai avut de alaltaieri, pete maronii nu, greturi n-am... stau ca pe ace pana maine seara cand ma duc iar la eco sa incerce sa il gaseasca pe bebitz. Ma chinui sa fiu optimista si sa stau linistita pana maine sa nu ii fac eu rau din cauza panicii.
RGE, tinem pumnii azi

Tooth fairy 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Moni si eu la fel. Sunt de-o incantare totala azi.
Danotino si mie mi-a dat doctorul sa iau 3 no-spa pe zi, de 40 mg. Am luat ieri 3 dar degeaba, ca tot m-a durut spatele pana am adormit.
Azi nu cred ca mai iau. Eu ma cam deprim cand iau medicamente, asa ca azi nu mai iau decat vitamina C ca aia imi place

5+

http://tickers.baby-gaga.com/p/car311pb_.png
http://photos.yahoo.com/alina2814

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCA..pei vezi ..sotul tau a rasuflat usurat....
al meu saracul a zis ca poate am eu sarcina mai usoara..si asta e adevarat dar eu preferam sa-mi fie rau ca sa stau linistita....am niste emotii pt astazi..si nu se mai face o data dupa-amiaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pot sa iau vit C?
Ptr durere de gat ce sa iau?

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

da, fetelro, ma doare cam rau...am luat acum 2 ore
un no-spa, o sa mai iau unul acum. nu m-a mai durut de mult
burtica si m-am cam speriat. ma doare mai mult indreapta si parca e ovarul nu altceva. pana in spate am dureri...
va pup
revin in 2 ore.

danotino 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

si eu la fel,as prefera sa-mi fie rau,decat asa sa stau cu stresul asta,ca de multe ori ma uit la teste si ma intreb,oare daca nu sunt insarcinata si au iesit testele asa din greseala?totusi ma rog sa fie totul bine si tot eu ma consolez ca nu avea cum sa iasa doua pozitive degeaba nu?

6+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Buna dimineata dragi gravidute!
Tusferi ,iti multumesc pt ca m-ai facut sa ma simt binevenita.Imi doresc f mult sa am integrez in grupul vostru.
Irina_stef ,nici eu nu am deloc greturi .Si eu sunt destul de ingrijorata de faptul ca nu prea am simptome si am exact ca si tine ,ce coincidenta 6 saptamani si 3 zile.Sanii sunt mai sensibili ,dar nu ma dor decat daca ii ating.Sunt intr-adevar mai somnoroasa ,dar ma gandesc ca o fi si unul din efectele adverse ale Utrogestanului.Cam de doua ori pe zi am niste intepaturi f puternice ,mult mai intense decat o durere menstruala,care dureaza cateva zeci de secunde pe partea stg unde s-a asezat bb confortabil.Sper sa nu fie de rau .Daca stiti ceva despre aceste intepaturi sau le aveti si voi ,va rog din suflet sa imi spuneti.pupici!

6+

Mergi la inceput