Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu sunt acum la serviciu. Toata noapte a curs cat a curs ieri in vreo 3 ore. Asta zic ca e de bine. Oricum o fata drraga mie, Andicu, cred ca mamica de iul-aug, mi-a zis ca va mai curge cateva zile sa nu-mi fac probleme. Oricum sunt mai linistita daca si dr. era tare calm. Incerc sa-mi termin repede trebuirle si sa plec acasa in patut.
Miha, eu i-as fi zis sefei sa stea linistita ca dupa copilasul acesta va mai veni unul si sa nu se bazeze pe tine 4 ani de acum incolo.
Iar cu prietena cand am cautat ieri pe net am mai citit ca exista cazuri si daca bb e ok atunci nu e nici o problema.

Monica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Moni ce bine ca te-ai linistit si ca nu mai curge mult.Se pare ca nu a scapat niciuna de pacatoasele astea de pete

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu nu am chef de nimic...Si am de lucru...Si mi-e cam greata.Noroc cu un coleg care mi-a adus niste covrigei sarati facuti in casa.Sunt cam singura mancare pe care o pot inghiti.
Ma bucur fetelor ca sunteti mai bine.O sa fie bine,o sa vedeti.

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Da, Ancuta, dar daca avem majoritatea pete in aceasta perioada nu au cum sa fie de rau. Si pe mine durerea de sanii m-a cam lasat. II simt mari si plini dar parca nu mai dor chiar asa de tare.

Monica 5+

Mergi la inceput

Ramo nici eu nu am chef de nimic,spune-i lu'sefu ca ala mic vrea acasa,nu de alta dar la tine tine sigur faza ca doar nu refuza tati bebelul
Moni sa stii ca eu cam de 2 zile nu mai am sanii durerosi si binenteles ca m-am speriat asa ca ieri dim mi-am luat temp si era 37.4.
Eu cred ca sunt panica in persoana ,ma sperie orice acum

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

moniland, ma bucur ca nu ti-a mai curs asa de mult si
ca te-ai linistit. fa-ti treaba mai repede si du-te acasa in
patut.
sunt speriata ca nu-mi trec durerile de burta. am luat un no-spa si nimic. sa mai iau unul?
anca, eu nu am mai avut greata azi...o fi de rau? si eu cred ca sunr dna "panica"...of sa treaca mai repede perioada asta si sa ne linistim.
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa.
o sa plec putin si cand ma intorc vreau sa citesc numai de bine.

danotino 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Anca,il lasa tati pe mormoloc acasa,dar mami trebuie sa pregateasca niste acte pentru sedinta de dupa-masa ,si n-are cine sa le faca.
Eu mananc struguri negri.De cand am ramas,mananc destul de des.Din aceia mari.Asa de buni sunt.Ieri cand am fost la masa am mancat mamaliga cu branza si smantana.Dar n-am putut sa mananc tot.Ma ingrijorez putin,ca nu prea pot sa mananc nimic si deja am slabit 1 kg.Deci acum am vreo 47.

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Fetele eu zic sa incepem sa ne gandim sa infiintam o cresa pentru copiii nostri, ca la cat suntem si probabil o sa fim in continuare de frustrate, o sa ajungem toate la balamuc si o sa sarim coarda in grup
Glumeam, nu va suparati pe mine dar sunt foarte bine dispusa azi. Cred ca de la soare.
Eu mi-am luat liber toata saptamana ca sa stau acasa, dupa sperietura de ieri, dar cred ca nu suport sa nu fac nimic atata timp asa ca o sa ma duc la birou mai incolo.

5+

http://tickers.baby-gaga.com/p/car311pb_.png
http://photos.yahoo.com/alina2814

Mergi la inceput

Danotino dar te doare asa de rau?
Eu zic sa mai astepti macar o ora si pe urma sa mai iei una.
Nu cred ca este o problema ca nu iti este greata.
Noi inebunim????

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna fetelor!nu am mai intrat ca am avut muulta treaba.mai fetelor pe mine ma ingrijoreaza faptul ca nu mi-e greata deloc,doar mai ma dor sanii seara si dimineata si seara mai am niste intepaturi in burtik si atat.dar eu am 6 sapt si 3 zile oare e normal sa nu am greata
acum am vazut raspunsul si am citit ca nu sunt singura,scuze

6+

-IRINA-

Mergi la inceput