Colectia de toamna iarna 2005(127)
Raspunsuri - Pagina 16
melku spune:
seara buna!
tot io la orele astea
ca am limbarnita.
Noki, chiar e departe "oferta" ta de scos foto. mercic oricum! da' cat costa poza? si ce fel de discounturi au ca io n-am de unde aduna 400 de poze?

imi pare rau de piciorusul piticei tale! poate nu e ciuperca si-i va trece si nici nu va trebui sa arunci minunatii de ghetute.
Meems,
felicitari pentru Rianna mergareata! acu sa te tii, vba fetelor! isi scoate ea parleala pentru ca a intarziat putin. recupereaza.
io am zis ca nu mai vreau la serv., gandindu-ma ca odata ce-l incep, vaaii de capul meu de timp liber! zero! da-mi place foarte mult serv. meu si chiar mi-e dor de el.
vezi Lavi, care deja regreta! debandada si dezorganizare totala o sa fie si la mine si asta ma omoara pt ca sunt foarte ordonata!
Multa sanatate Nataliciului, Lavi! si sa nu ia si Silvia! poate n-o fi caz de antibiotic. Da' nu poti s-o rogi pe bona sa ia un kg de mere daca vede ca s-a terminat, ca doar ea vede prima, nu? bineinteles, sa-i lasi bani sau sa ii dai dupa.
NU STIU, INTREB? ca m-am gandit si io daca sa-i cer bonei mele si nu stiu daca se cade. ca ea ar lua, cred, dupa cum am vazut-o io.
in sfarsit, sper sa ma organizez in asa hal incat sa nu fie cazul!
CristinaNegara, da' cum te gandeai la mine? c-o sa ne vedem pe meleaguri natale?
asa mi-e dor de Barlad!!! da' nu stiu cand o sa mai pupam ca tare-i departe! Poate de Pasti, cu toate ca am zis ca anul asta stam acasa, noi trei singurei. nu stiu...
drum bun si sa dea Domnul sa fie Elise sanatoasa!
quote:
Originally posted by maria_alexia
Nu-i patrata poza, e numai buna: ap. foto digitale scot poze in format 3:4, in timp ce standardul clasic era 9:16. Majoritatea laboratoarelor foto scot inca 9:16 (la care corespunde 10/15) inclusiv pentru pozele digitale, cauza din care inloc sa lase o margine alba pozei, taie din ea! Pe mine chestia asta ma dispera de-a dreptul!
[quote]Originally posted by melku
... caut si un lab. foto online ca astia de la carrefour m-au tepuit, li s-a desfintat laboratorul din militari, unde era cel mai ieftin de scos o poza. auchanul e departe si au si un format mai dubios:10/13. pai asta-i poza patrata!
Pai mai Maria_alexia, sa stii ca ai dreptate! toate pozele mele sunt taiate, mai pro sau neprofesionist!
deci astia de la auchan sunt ai desteptii, asta-i formatul corect pt foto digitala! si cestelalti de ce nu schimba formatul?
sa stii ca merita sa incerc cu vreo 10 foto!
da' chiar nu ies patratoase asa?
mai incape poza in rama, daca rama-i pt format 10/15.
oricum, multam!
io dau comanda!
sa vedem cine se duce pana-n auchan!

Felicia, multa sanatate Ilincutei! sa speram ca nu a luat viroza de la bunici. poate sunt dintii!
ne chinuie si pe noi un canin si azi a fost cam nervoasa!
madutza, sanatate muuultta lui Orlando! Daca a mancat cu pofta, io zic ca-i pe drumul cel bun!
Mai, as vrea sa duc copila la un control oftalmologic ca mi se pare mie ca face cam des urdori de culoare galbuie. Parca zicea cineva mai demult de Oftapro! Felicia, parca tu? Sau ma insel? Cat costa consultatia? tre sa fac programare dinainte?
noapte buna si sanatate multa piticilor bolnaviori.
mami & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria
catutza spune:
Multumesc muuult de tot tuturor care astazi s-au gandit la noi, si aici si pe mess 

.
Bia e mai bine, azi nu a vomat decat o singura data, pe la h16-laptele de dimineata (ca altceva nu avea ce ca nu a vrut sa manance nimic azi)
Apoi a adormit vreo 2 ore.Apoi a mancat putin pilaf cu morcov si 2 banane pe care si le-a luat singura din fructiera.
Kk nu a facut decat o singura data, in seara asta-normal.
Cel mai greu mi-a fost noatea trecuta cand se ridica in fund si cerea "apte,lapte", in seara asta a mancat 120ml, binisor spun eu. Sper sa fie bine maine si sa nu mai vomeze deloc.
Multa sanatate la copilasii bonlaviori, ca am vazut ca s-au inmultit din pacate
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
patriciaR spune:
quote:
Originally posted by madau
Fetelor rapid sa va intreb si eu ceva, ca pe urma uit sigur...da careva dintre voi la copii sa pape cereale integrale??? Adica Cheerios, Goldflakes, Nesquik, etc?Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an,
de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Mada Aici am vazut la toti copii cu mici si mari care pot rontaai...Cheerios, chiar am fost mirata..., cred ca sunt preferate de copii,
ii dau si eu Anastasiei.., dar mai nou cred ca s-a plictisit de ele le rontaie si apoi le gasesc lipite de covor.
Nu stiu cum sunt in tara aceste cereale, dar aici apar in diverse forme cu iaurt in ele, cu miere, cu fructe etc..eu iau simple..fara nimic.
meems spune:
PatriciaR, cred ca mi-ai ghicit gandurile! Chiar azi ma gandeam la voi. Cum mai e Anastasia?
Mi-ai amintit de cereale... Madau, si eu ii dau Riannei Cheerios simple, le mananca asa una cate una, dar nu prea multe.
felicia74 spune:
Ilinca n-a mai facut febra de ieri de la ora 16. Nurofen i-am mai dat la 21 - inainte de culcare - si de atunci nimic. Am o mini-speranta sa fie dintii. Sa vedem cum se comporta azi.
Multumim pentru urari si tineti-ne pumnii in continuare!
Melkule Madau a dus-o pe Miruna la Oftapro, noi urmam.
ioana_77 spune:
Neatza si de la noi!
In sfarsit s-a mai incalzit si la noi, azi pare chiar ok afara, abia astept sa iesim. La mine timpul se limiteaza, ca incep pregatirile pt ziua mea, pe care o sarbatoresc cu famionul extins sambata asta. (ziua mea e saptamana viitoare, pe 20 = 30 ani)
Nu am chef deloc de treaba
, trebuie sa ma mobilizez, ca nu se poate altfel, chiar nu am pe nimeni sa ma ajute, am sa o mai trimit pe Maria la unchiu-meu, macar sa se ocupe careva de ea.
Pupici la bolnaviori, sper sa nu se ingroase randurile.
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze
soanso spune:
Camelia_daniela ,mersi ca ai intrebat de noi, suntem bine cu exceptia faptului ca sotul meu s-a razgandit in privinta bb2 ,asa ca acu duc munca de lamurire cu el .
Fetelor cand citesc cat mananca puiutii vostri ,ma inscriu si eu pe lista de "aruncat in cap de la etaj" :
lapte bea nan in doua reprize cate 180 dim si seara,
pe la 11 o gustarica (cat o pasarica):fructe cu bisc,paine in ou ,branzica ,cas ,(fara mezeluri)eventual sunca da mai rar.
pe la 13:30 :150 actimel amestecat cu iaurt de baut ,
pe la 16:17 un castron mic de mancarica da niciodata supica si felul doi ,bea suc de fructe stors si ceai .
Madau,am citit ce de dinti si maselute aveti,felicitari ,Sorana are doar 6 dinti patru sus si doi jos si nu se vad altii ...oare sa fie vreo problema ?
Madutza: multa sanatate la Orlando ,parca scriai ca nu esti in stare de nimic cand e copilul bolnav ,m-am regasit exact in cuvintele tale .
Piti in ian a facut febra cu diaree ,am fost internate in spit pt ca s-a deshidratat si a refuzat orice aliment n-a mancat doua zile nik ,noua la diaree ne-a zis Dr. sa nu-i dam lapte deloc pana trece diareea si porma o luna lapte fara lactoza si nici un aliment ce contine lapte.la regim ne-a rec asa :
-pilaf de orez cu carne de pui
-supa de zarzavat cu carne de pui
-mar ras cu branza de vaci /biscuiti
-banana cu orez fiert/branza vaci
-pireu de zarzavat
_ceai si apa plata
tratament :smecta (foarte greu de dat)
Debridat ,Biotics ,si tratament antibiotic cu Ceftriaxon injectabil 2/zi.,si antiternic-Calpol.
Noi iesim afara de doua ori pe zi in parc la nisip din cap pana-n picioare (inclusiv in scutec) ,nus cum reuseste ,se joaca cu lopatele ,galetusa ,...,pe hinta la tobogan ,excalatat scari ,borduri si ieri am patit-o pana am coborat de pe un tobogan a luat-o la goana si efectiv am pierdut-o din ochi, nu va zic ca mi-a stat inima in loc.
intre gradi si bona clar as alege gradi ,motiv :e foooooooooarte greu de gasit o bona buna ,felicitari pt cele care au gasit, da io una nu ma-ncumet plus ca nu mai stiu cine a zis ,da nici eu nu as suporta sa-mi umble printre lucruri.
Va pup ,o zi minunata ,sanatate bebeilor bolnaviori ,ne pregatim de mers afara ca iar se arata o zi "faina".
Sorana Miruna 20 dec 2005
http://new.photos.yahoo.com/chira_anca
madau spune:
Buna dimineata
Vad ca se anunta o zi insorita, asa ca vom recupera cu statul afara 

Noki sa-ti spun eu cum e cu varicela...prefer sa faca Varilixul si daca e ceva sa faca o froma usoara de varicela, decat sa faca asa cum am facut eu varicela la 24 ani
, nu vreau sa-ti descriu cum aratam, cum ma uitam in oglinda si ma vedeam asa hidoasa, plina de bube si plangeam de sarea camasa de pe mine
. Asa ca la noi...CLAR O VACCINEZ. Nu are nici o legatura cu faptul ca voi n-ati facut, nu mosteneste imunitatea..nici ai mei n-au facut nici unul, cand m-am imbolnavit eu a trebuit sa ma duc sa stau la bunica pana mi-a trecut, ca e foarte periculoasa la astia mai batrani, iar bunica saraca era singura imunizata
. Eu nu am fost la gradi, probabil ca de aia n-am facut.
Melku eu eram aia cu Oftapro-ul...e super ok, mie mi-a placut, dr a fost o draguta, consultatia a fost parca 800.000. Sper sa nu ma insel, ca a platit Marius, dar asa tin minte. Pe mine m-a programat o prietena care lucr acolo, dar daca vrei sa mergi iti recomand pe dr Daniela Cioplean, e super buna.
Dariuca
Ca veni vb de Dariuci..Ela ce mai faceti, cum merg treburile?
Meems pana la urma tot noi astea mai piticoate suntem mai mancacioase (ma refer la copii bineinteles
), salvam turma deci. Eu inca nu i-am dat Cheerios Mirunei, dar mai prinde cate unul de la mine si-l rontaie tare cu pofta. Ma gandeam sa nu-i faca rau ceva. Dar m-am linistit.
*2
PatriciaR nu stiu cat de preferate sunt de copii..dar la mine sunt clar pe primul loc..as rontai toata ziua, de obicei rar ajung puse in lapte, le cam rontai la TV
Sanatata maxima lui CHITI, NATI si ORLANDO!!!
Soanso aoleu, cum s-a razgandit? Pai asa rapid, sapt trecuta era de acord ai acu' nu?
Si io care chiar vroiam sa te intreb cum merge treaba
. Stai linistita cu dintii, or sa iasa ei..vb stomatoloagei mele.."om fara dinti n-am vazut"
Chiar ca veni vb de DINTI..ieri am stat de vb cu dentista mea care face specializare ptr copii..si mi-a zis ca tare ciudati sunt dintii astia in ultimul timp...ori ies ciudat, vezi masele inainte de dinti, etc..ori ceea ce e mai rau, au aparut tot mai desc cazuri de copii care mostenesc dintii de la un parinte si arcada de la celalalt..ceea ce o mare problema
Gata ca m-am intins destul si ocup toata pagina...noi suntem bine, fugim sa ne spalam si afara la nisip.

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
joy04 spune:
buna dimineata!!!!!!!!!
fetele, pan' la urma este un pic horror decalotarea lui fimiu.
aseara a URLAT din toti rarunchii - parca mai rau ca la dr - in baie cand l-am tras si am incercat sa-l spal acolo.
apoi a urmat runda II-a cand a trebuit sa-i dau cu crema.
vai...imi vine sa innebunesc. io-s cat de cat tare - adica daca-i altul mai slab ca mine, io ma dau cocos ca sa ridic moralul. daca-i altul mai tare pe langa mine, imi permit si eu sa-mi arat moleseala ca sa zic asa.
si cum cristi este moooooale, eu eram cocosul in casa. dar nu-mi venea sa mai pun mana pe puta lui.
dar sa mai si dau cu crema....
DORDIA spune-mi te rog, tu in baita il decalotezi si ii dai cu apa?? sau doar dupa cand ii dai cu crema????
am fost la cardio aseara si se pare ca io-s normala. cel putin din punct de vedere cardilogic. am pulsul cam...sucit din vrej, adica a oscilat intre 82 si 98 in decurs de 2-3 minute cat mi-a facut EKG.
dar nu-i problema.
sa scot sarea cat mai mult cu putinta din alimentatie. ca deja am inceput sa am edeme usoare.
sa fac ex. de respratie sa-miajut plamanii si sa mai dezlipesc alveolele care sunt lipite.
sunt fff balonata si - cand mi-a apasat pe abdomen dr au inceput gazele sa circule prin burta mea si faceau un zgomoooottt - si din cauza asta se poate sa am si respiratia greoaie.
cristi avea tensiunea mia buna, adica 13-8. dar o se se duca la 2 saptamani la control. ca-i mai bine a zis dr sa-l vada macar o perioada cat de cat mai regulat.
LAVI, FELI, MADUTZA, CATUTZA pupici multi si sanatate puiutilor bolnaviori.
al meu mananca asa:
* peste noapte, cam 350-40 ml lapte
* dimineata, cam la 1 ora dupa ce ne dam jos din par- deci cam in jur de 07;00 - ii dau si rontaie niste pufuleti
* 08:00-08:30 cascaval, rosie, painica cu unt un picut de iaurt sau fagaras - dar este doar o gustare, nu mananca f bine. numa gusta din toate un picut.
* 09-09:30 cam 200-250 lapte si nani
* 12-12:30 suculet de fructe 150/250 depinde (de 2 zile ii dau din nou fructe pasate cu branzica si mananca cat de cat)
* 13-14 mancarica de ce avem
* inca vreo 200 lapte la somnic
* 18 tot mancarica - adica daca-i dau felul 2 la pranz, acum ii dau ciorbita si viceversa. sau iaurtel de fructe cu cereale, sau fagaras cu iaurt milli, mai pun si un pic de banana cateodata...
intre mesele astea bea lapte, rontaie biscuiti, grisine, pufuleti si fructe: mar, porto si mandarine.
mandarine manca si 3 /zi.
NOKI si io as opta tot pt gradi. sau daca ar fi bona, ar fi numai dintre cunostintele mele.
adica mama nasului meu este bona la o fetita de 1.8 ani si se poarta super,(fetita ii zice mami si cand pleaca plange dupa ea cum nu plange cand pleaca mama-sa) deci pe ea personal as lua-o si mai am in bloc o vecina tot asa super.
deci, se poate sa dai peste niste oameni care sunt oameni, dar nu as avea prea mare incredere in cineva strain.
dar nu stii ce noroc poti avea....
BIC DA, ai mare dreptate cu fetita prietenei mele. la ei in casa su fost MEREU certuri si scandaluri, cu copilul nu se prea juca nimeni, era tot timpul agasata, trimisa de la ana la caiafa, la plimbare nu iesea decat decat la bancuta in fata blocului, nu in parc cu copii....deci...ai mare dreptate.
Joy
12+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by soanso
Camelia_daniela ,mersi ca ai intrebat de noi, suntem bine cu exceptia faptului ca sotul meu s-a razgandit in privinta bb2 ,asa ca acu duc munca de lamurire cu el .
Fetelor cand citesc cat mananca puiutii vostri ,ma inscriu si eu pe lista de "aruncat in cap de la etaj" :
lapte bea nan in doua reprize cate 180 dim si seara,
pe la 11 o gustarica (cat o pasarica):fructe cu bisc,paine in ou ,branzica ,cas ,(fara mezeluri)eventual sunca da mai rar.
pe la 13:30 :150 actimel amestecat cu iaurt de baut ,
pe la 16:17 un castron mic de mancarica da niciodata supica si felul doi ,bea suc de fructe stors si ceai .
Madau,am citit ce de dinti si maselute aveti,felicitari ,Sorana are doar 6 dinti patru sus si doi jos si nu se vad altii ...oare sa fie vreo problema ?.......
Soandso asa aveam si noi pana ieri (4 incisivi sus si 2 jos)cand am descoperit o maseluta iesita si una care sta sa iasa ... tot sus!!!!
Avem maselute, avem maselute!!!

Cami mami & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)