*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ola, burticutelor!

In primul rand:LA MULTI ANI, NASTERE USOARA SI BEBEI SANATOSI pt Mihamora(cu intarziere) si pt Michigan!

Alyna 31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Addinel, multa sanatate
Pauly, sper ca te simti mai bine

Uf iar eu ca am uitat sa intreb:

Stiti cumva programul institutului de Hematologie - trebuie sa refac dozarea de anticorpi de tip A2 in saptamanile 28-32 - si am uitat programul

Am scris initial prostii... Nu stiu daca mesajul de mai jos e legat de A2- sau de A2 in general. Eu trebuie sa fac testele astea desi sotul are A2+.
Asta am gasit pe un forum:

"Eu am avut 01+ si sotu A2- . Problema e ca daca nivelul anticorpilor creste brusc poti pierde sarcina sau copilul poate muri intrauterin.
La noi la 3 luni a fost tot 1/16, la 7 luni la fel dar am avut o problema la sfarsitu sarcinii si atunci a crescut nivelul de anticorpi. Daca nu ai nici un fel de problema si nasti la termen nu ar trebui sa fie probleme. In cel mai rau caz in care patesti ca mine dupa ce se naste copilul i se face o exanguinotransfuzie ( i se "spala" sangele ) si copilul e ok dupa aia cu conditia sa fie facuta la timp. Imediat dupa nastere trebuie sa ii recolteze copilului niste sange care va fi dus la analize la institutul de hematologie. Acolo se vede daca are si copilul anticorpi : daca are i se face tratamentul necesar, daca nu nu. Eu zic sa strigi sus si tare cand te duci sa nasti ca ai anticorpi de A2 si sa fie cineva cu tine ca ei nu se chinuie sa duca sangele nicaieri."

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ionice pe mine m-au lasat contractiile dupa injectia de grvibinon...dar mai stau cuminte in patut...ma bucur ca fetita ii activa..asta ii tot ce conteaza ptr mine.

michigan

kay si eu mai am toane ...si mai si plang , binenteles fara motiv..dar asta e , hormoneii i-si fac de cap.

26+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Va doresc sa aveti o saptamana excelenta!

Mary_lou, ai grija de tine!Poate ar trebui sa-ti suni medicul?????Sa te linistesti!

Monytza, Chris27, Dideip
-felicitari pt saptamana noua!

Monicoasa, bun venit printre noi si sa ai parte de o nastere cat mai usoara si bebel sanatos!

Vali5, si eu m-am cam saturat de "silueta mea".Parca mai bine sa vina ziua aia odata in care sa-mi tin pitiku' in brate si sa revenim la formele initiale!Pe mine ma obsedeaza chestia asta cu silueta!Mereu am fost asa!
Cred ca de aceea mai intru si eu depresii asemanatoare lui KAY, caci ma trezesc destul de des ca plang fara motiv sau cand vad ceva mai deosebit la TV!Asa ca.... Kay, stai linistita ca si pe mine ma mai apuca si astea din cauza sarcinii clar!Dar ne revenim noi!

Alyna 31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Poohy eu am fost ultima data pe la 9-9.30 dimineata. Am vazut ca mi-au scris si mie pe rezultat sa revin in saptamana 36-38. Da sa vad ce zice si dr gineco.

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Chris...eu am bagajul deja pregatit...la 1 martie l-am facut...:)
Nu am asa multe in el pen' ca pentru bebe cumpara John imediat cum se naste, eu mi-am luat decat pentru mine...

Aha, inca o chestie. Daca o sa faceti cezariana atunci in unele spitale insista asitenta sa dea cu aparatul de ras chiar daca sunteti proaspat epilate (sunt si unele mai zpaacite care pur si simplu nu pricep). Asa ca eu mi-am luat si aparat de unica folosinta si lame....ca sa fiu eu sigura ca am la mine noi in cazul in care dau de o asistenta mai capoasa...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Eu sunt bine, aseara am fost la spectacol cu puyu si mama la Irina Loghin!Pt mama, normal!Puyu saracu nu mai putea!A tinut pana la 12 spectacolul de la 19.30 si deja nu mai rezistam dar.....pt mama am suportat!Una peste alta a fost dragutel totusi insa cand am ajuns acasa eram terminata!De aceea am si dormit pana la 11 azi!Al meu pitik a rezistat si el cuminte insa spre sfarsit a inceput sa se intinda, sa-mi dea la coaste, sa-mi impinga buricul si azi-noapte a fost cam agitat!Probabil si de la stat pe scaun cam mult!Dar....asta e!

in rest, in wk n-am facut mai nimik!

Michigan, ai dreptate cu statul acasa!Uneori parca simt ca innebunesc caci nu stiu ce sa mai fac!puyu la sv, mama la fel, eu singura!Era mai bine la sv insa totusi era stres mult si am preferat sa stau cumintica acasa desi e nasol uneori!Sotul ma invidiaza dar....nu e chiar as de bine tot timpul ca ma plictisesc!Noroc cu voi ca mai trece timpul!

Alyna 31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Si al meu e aproape gata acum...Am pus si burtiera pt ca data trecuta am fost nevoita sa iau un jaf din spital,la suprapret!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

V-am pupat,
Plec sa-mi iau prenatalul.Va citesc cand ma intorc, sa nu terminati capitolul, da?Mai asteptati-ma si pe mine.

Liliana 32+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris27

Si al meu e aproape gata acum...Am pus si burtiera pt ca data trecuta am fost nevoita sa iau un jaf din spital,la suprapret!

Referitor la burtiera, eu am tot auzit ca medicii nu prea recomanda acest mod de a scapa de burtik!Cica nu e sanatos!Se forteaza pielea foarte mult si se poate face hemoragie!Se pare ca mai bine sa-ti revii in acelasi ritm cum ti s-a intins pielea in tp sarcinii!nici mie nu-mi surade ideea "fara' insa ar fi cea mai sanatoasa!Acum.....cum considera fiecare!

Alyna 31+cu

Mergi la inceput