*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Buna burticutzelor,
In primul rand, vreau sa spun LA Multi Ani lui mihamora, pt.ziua de ieri, desi stiu ca este cu intarziere.Sa fi sanatoasa, fericita si sa ai nastere usoara si bebe sanatos!
In al doilea rand LA Multi Ani lui michighan, cu urarea ca tot ce-ti doresti sa ti se implineasca, pui sanatos si mancacios .

Liliana 32+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

Acum continui,
Primul mesaj a fost pt. sarbatorite.Nu am apucat sa citesc tot ce s-a scris, o sa incerc sa o fac, promit. M-am trezit tarziu si azi trebuie sa ajung la medicul de familie sa-mi iau prenatalul si n-am nici un chef.Asta e iau 71 sau 69 si ma duc :).O sa incep sa ma pregatesc, ca-mi ia mult timp...
cristalina M-am uitat in calendar si am vazut ca pe 20 aprilie sunt intrata de 2 zile in saptamana 38...asa ca ma incriu eu, ca de abia astept sa o tin pe micuta in brate.O sa ma ofilesc pana in Mai!
alyna E placut cd se gandeste cineva la tine...
Pupici pe burtici,

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Buna!
In primul rand vreau sa urez si eu burticutelor sarbatorite
La Multi Ani!
Pauly cum e cu contractiile?Am si eu si am fost la Dr.Mi-a facut o injectie cu scobutil papaverina si piafen si mi-a dat sa fac 3 zile(dimineata si seara), numai ca nu am gasit papaverina.Astazi il sun sa vad cu ce pot inlocui.Intre timp am luat no-spa de 80 dimineata si seara si s-au linistit.Ma trezeau noaptea din somn...deci erau cam dese si ma cam speriau.

Ioana29 cu bebitza Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Fetelor, ies si eu, ma duc pana la cumparaturi...maine e ziua lui Serban, poimaine e a taticului lui Serban...asa ca trebuie sa cumpar cadouri peste cadouri...
Revin mai incolo!

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Multumesc andradap ca ai adaugat si numele al 2-lea al fetitei mele:Gabriela...stiu ca ai facut-o inca din capitolul 35, dar eu de abia acum am vazut!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

vas,ibelciug, chris27, kay, addinel, ancamari, monytza, lilky
multumesc frumos si va doresc si voua tot binele din lume
kaysi eu sunt un pic mai plangacios in ultima vreme
doar sa vad ceva hainute sau niste pui mici ca am deja lacrimi in ochi
cu sotul e totul ok
insa mi-e frica de perioada ce urmeaza cand o sa stau mereu acasa, n-o sa am ce face si o sa fiu irascibila
sunt de fapt 2 posibilitati
1, cand vine seara il iau in pene la tot ce face si ce zice si nimic nu-mi convine
2, il astept cu sufletul la gura sa vna si il sufoc cu dragostea mea
cred ca nici una nu e prea in regula
dar presimt ca asa se va intampla
acum caut in disperare Rhogam-ul
si se pare ca pe la noi nu exista
daca nu reusesc aici va tb sa-mi pun in miscare toate cunostiintele din orasele mai mari unde poti gasi imediat ce ai nevoie
asa suntem noi provincialii
da avem si noi unele avantaje
nu ma plang

mihaela
27sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

se vede ca sunt in concediu si stau acasa
vedeti ce activa sunt?
chiar cand am vrut sa trimit mesajul mi s-a spus sa am putina rabdare
ca tb sa treaca cel putin 60 sec

mihaela
27sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Buna burticute
Mihamora sa fii sanatoasa, iubita si fericita laturi de sot si de bebelin.
Ursonica bine ai venit printre noi,sa fii sanatoasa o sarcina usoarasi sa ai un bebelin sanatos
Michigano nastere usoara si unbebe sanatos sa aveti parte numai de bucurii si impliniri
Addinel sper sa te faci binecu o droaie de dr in familie nu te poate ajuta nimeni in legatura cu medicamentele[pup.Pana cand mai vii la servici si cat stai acasa cu bebelinul dupa ce nasti?
Kay astea sunt niste toane care le avem in perioada sarcinii, si pe mine ma apuca plansul din orice motiv, dar cu ingrasatul nu-i bai, o sa slabim noiSi tu esti foarte frumoasa asa grasunica si cu ticoul ala negru cu sageata spre burtica esti si mai frumoasaNu te mai stresa din orice ca Alex tot pe tine te iubeste si bebe trebuie sa fie linistit.

Paula32+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Mica sper sa stea bebelina cat mai mult in burtica, ca tare e bine si frumos acolo unde sta. Imi este asa de drag cand vad cate o umflatura(cat, calcai nici eu nu stiu)cum apare pe burtica mea.
Andrada sper ca nu ai tras o sperietura zdravana si esti bine

Paula32+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Buna fetelor,am intrat si eu sa va salut,sa va urez sa aveti o saptamana minunata!!!!
Eu sunt cea cu vestile proaste,ca de obicei,sapt trecuta pe 7 am fost la control,totul era ok.....
In schimb,de ieri am o durere ciudata,eu zic ca e colul pt ca e o durere asemanatoare cu cea de dupa cerclaj,numai cand ma misc,daca stau nemiscata in pat nu am nimic,mi-e si frica sa ma gandesc ca o fi ceva rau
Astazi incerc sa stau numai in pat si daca nu trece o sa sun dr.
Chiar ieri mi-am facut si gravibinonul,am unul la 10 zile.
Va pupic pe toate

poze cu noi si bebe

Mary 26Patrick

Mergi la inceput