Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 5
Yagmur spune:
Buna dimineatza mamici frumoase si bebelusi cuminti,
My name is Luca si le multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine. Inca nu am toate pozele, dar am pus cateva pentru a impartasi cu voi momentul crestinarii mele.
Pupici la mamici si la bebei.
www.dropshots.com/day.php?userid=227858&cdate=20070311" target="_blank"> botez Luca
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
marani spune:
Buna dimineata!
Vb despre faptul ca bbii vostri au fost agitati zilele astea si au dormit putin ziua. Acelasi lucru am patit cu Ana Maria, ii picau ochii in gura, casca de ziceai ca i se rupe gura, dar de dormit ioc. Mai mult de o ora, maxim o ora jumate nu a dormit. In schimb noaptea si-a respectat programul. Si a fost maraita, pufnea si plangeaa...Poate e o coincidenta ( mai vb cineva despre asta ) dar in weekend-urile in care sotul e plecat, parca am alt copil: adoarme greu, plange, e maraita...nu o pot impaca de nici un fel. Si asta numai cand e el plecat. Testam maine cand vine acasa. Ma gandesc ca o fi din cauza ca petrece mult timp cu el, noapte ii da el sa manance si tot el o adoarme, baitza ii facem impreuna ( acum i-am facut singura, dar s-a comportat ok ) si la plimbari mergem toti trei dupa ora 4 cand vine sotul acasa. Acum chipurile doarme de o ora...
Despre crema anticelulitica, stiu sigur ca nu e admisa in alaptare, eu zic sa nu va riscati, mai asteptati pana terminati cu alaptatul, intre timp incercati masaj, sauna...garantat dau rezultate!!!!!!!!!
Florentina, stiu ca termenul limita pentru a trimite poze fu ieri. E vb despre pozele care i le-am trimis lui angi, sau trebuie altele? Ca am de unde, avem peste 500 poze.
Frumos ca aveti ce vizita: gradina botanica, zoo....la noi nik, avem un amarat de parc zoo pe care il vor desfiinta caci nu e conform normelor europene, se chinuie saracele animale. Mai bine asa, desi multi parinti il viziteaza in zilele de weekend cu copiii. Dar totul pentru binele bietelor animale.
Va doresc o zi minunata!
mamica de bubamara
marani spune:
O intrebare pentru cele care-si hranesc bbii cu formula: cum considerati cantitatea de lapte mancata de copii vostri, ex: 180 ml apa sau 200 ml rezultatul final ( apa plus lapte praf )?
mamica de bubamara
auras_v spune:
buna dimineata
carla aceeasi problema cu ochisorul a avut-o si DIA cu Oana ,ele au facut interventia pt desfundarea canalului iar Dia chiar povestea ca a durat foarte putin si nici nu a fost f greu ,chiar daca ei ca parinti au avut multe emotii si le-a fost teama de interventie ; vb cu dia si vei afla amanunte
angi socanta fotografie si din pacate asta era realitatea si daca te gindesti ca poate si acum undeva in lumea asta sunt copii care nu au ce minca..
kokorina am citit povestea voastra si am plins gindindu-ma ce a fost in sufletele voastre cind a-ti plecat din spital,,gindindu-ma la Sofia cit era de mica si neajutorata , la zilele si noptile pe care le-ati petrecut in spital si ma bucur ca sunteti acum acasa toti patru sanatosi si fericiti ; toate lacrimile si suferintele voastre va vor fi rasplatita de zimbetele si risetele copiilor vostri , de bucuria din ochii lor , de fiecare zi ce va veni de acum inainte pentru doi parinti care au stiut sa lupte si pt harbujeii lor
donia multumim pt plimbarea la zoo , ne-am simtit minunat ,mi-a placut "mama om si puiul om "
AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
auras_v spune:
marani eu iau in calcul cant pe care i-o pregatesc 150ml , cant la care + - 10 sau 20 ml nu mi se pare f important ,mai ales ca de multe ori mai lasa in bibe ceva ml .daca bubu e satula nu mai ma intereseaza ca a mincat 140 sau 160
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
asiza spune:
Buna dimineata!
M-a terminat Denis azi-noapte...va spuneam eu ieri ca mananca des...s-a trezit si la 2.00 sa manance, ceea ce el n-a mai facut de saptamani bune...pana la ora asta am bagat deja 3 mese...buuunnn...acuma incerc sa ma relaxez si sa ma gandesc ca doar isi creste productia de lapte si NU ca nu mai am eu suficient!!!!!! Desiree ca m-ai incurajat cu mesajul tau...si si pe Donia, care, la fel, m-a incurajat...
Donia, foarte frumoase pozele din Gradina Botanica...mi-am amintit de Gradina Botanica din Londra, care e absolut superba!!! Si Charlie, tata gorila, m-a distrat enorm ...Iar voi sunteti la fel de frumosi precum va stiam...Ati dus si soacra cu voi???
Marani, pacat ca nu ne ocupam mai mult de gradinile noastre ZOO si trebuiesc desfiintate, dar decat sa chinuie bietele animale...nu stiu ZOO din Piatra-Neamt, dar am fost la ZOO in Sibiu si vai mama lor toate pe-acolo!...In alta ordine de idei, tu la masaj ce crema/ulei folosesti?...cat despre agitatia bb-linei, poti fi convinsa ca simte lipsa tatalui...Va pupam...
aaa, Donia, Denis sta si cate 30 min la san...alaltaieri seara a sta aproape 1 ora la acelasi san de ma durea deja!
Yagmur, ce frumoase sunt pozele!!!!! E un cumintel si un frumos Luca! Cum rade el la toata lumea, manca-l-ar mama!!!...azi ies si eu afara, dar numai pe la 2.00 cred...
Carla, nu te stresa te rog eu cu interventia de la ochisorul micutei! Nu e chiar asa cumplit...am mai povestit eu p-acilea ca si nepoteleul meu a suferit o astfel de interventie la 5 luni si a fost totul ok..si uite, stiu ca va intra Dia si-ti va povesti si ea cum au decurs lucrurile cu Oana...Si antibiotice in ochisori+ser nu cred ca vor ajuta! -ici multi de incurajare!
Roxanica, bine ai revenit! Zi-ne ce mai face David, ca ne-ati lipsit muuuult!!!! Mersi de complimente, dar tu crezi ca am pus eu pe forum pozele in care se vede ca-s grasuna...Nuuuuu, le-am pus doar pe alea mai din departare, inde mai arat cumva ...acuma serios, mai am de dat cam 12 kg jos ca sa ajung la greutatea de dinainte de sarcina! Asta e...nu stiu cand se va intampla minunea in conditiile in care aseara la 10.00 bagam cartofi pai la greu!...
Fug ca s-a trezit Denis si cred ca e "murat" pana-n gat!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
Mirona spune:
quote:
Originally posted by angi_m
Fetelor ia uitati-va la maxima si poza zilei de pe fulguleti
au chiar mancam in fata calculatorului cand citesc mesajul tau - dau click pe link si .... sa-mi stea mancarea in gat - ala moare de foame acolo si eu ma lafaiam la o felie de paine cu vinete.
Dumnezeule mare!
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
danita spune:
yagmur, vazut poze ! superrrrrrr ! sa traiti sa cresteti mari sa va fie intr-un ceas bun !
donia pupici de primavara de acasa !
dandusel : si tu maiiiiii ?? ce facem? uite dau eu un pupoi mare ptr voi cele doua gratzii de la mare :)
dia: va pupez
asizoiii: ce poze superbe ......eheeeeeee .......
miro: mai am niste materiale ptr lucrul cu fata :)
roxanel : uite aici un pupic de pitic
dolores
koko: si tu meiiiii? nu am putut citii tot ca ......venea lacrima, sorry
cris : pupici mai draga !
D
BeBelusca
auras_v spune:
yagmur sa fie intr-un ceas bun increstinarea lui LUCA ,iar el a fost la inaltime , frumos si elegant ,doar era o zi foarte importanta din viata lui . am vazut ca a-ti primit si certificat de botez , stiam ca se da dar vreau sa te intreb l-ati cerut voi sau l-ati primit dupa botez
si mai am o intrebare voi cele care v-ati botezat puii ,ce a-ti facut cu aranjamentele florale de la luminari ,stiu ca luminarea se pastreaza ,dar florile..noi am avut o luminare superba , s-a uscat f frumos,dar nu stiu ce sa fac cu ea
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
bebinuta spune:
Asia, eu alaptez de la un singur san, dar asa cum spunea si Dandusa parca uneori am impresia ca nu se satura, dar in acelasi timp regurgiteaza lapte. Asa ca nici nu mai stiu. Sa vedem cum merge la voi si mai vad si eu.
Carla nu esti singura cu 7 mese pe zi. Si noi ne inscriem in aceasta categorie. Mai rau e ca mesele de noapte nu dispar. Parca e setata la ora 2 si 4 sa se trezeasca, sau cel putin sa inceapa sa se foiasca. Ora 4 se face 5 si mananca. Problema e nu ca se trezeste, dar chiar daca mananca la 21,22,23 ea tot la 2 se trezeste. Asta de vreo saptamana.
Angi semanati ca doua picaturi de apa, e o scumpa Iulia.
Flore si Ada seamana cu tatal ei.
VA anuntam ca ieri am dormit afara din nou 3 ore, apoi am pus-o in scaunel si am venit acasa(eram la bunici) si a dormit si in masina si in casa inca o ora, deci fata a recuperat de zilele trecute.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada